Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #3.941 17-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσεχε μη σου φάει και τα πουλόβερ μαζί με τη λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #3.942 17-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Click για ανάπτυξη... (θα έπρεπε να υπάρχει emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.943 17-04-08 13:14 Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #3.944 17-04-08 13:15 Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #3.945 17-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο Αλφι τρωει ΚΑΙ τη λεβάντα!! θα ειναι οτι πρεπει τώρα που θα αποθηκεύσω τα χειμωνιάτικα πουλοβερ!! Click για ανάπτυξη... Καλά, πρόσεχε μη σου φάει και τα πουλόβερ μαζί με τη λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Fotini έγραψε: #3.942 17-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Click για ανάπτυξη... (θα έπρεπε να υπάρχει emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.943 17-04-08 13:14 Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #3.944 17-04-08 13:15 Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #3.945 17-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πιο πολυ γελάω με την εκφρασή του!! γιατι την κοιτάει σαν να περιμενει την εγκρισή της , ''εντάξει, καλα το κάνω??'' Click για ανάπτυξη... (θα έπρεπε να υπάρχει emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.943 17-04-08 13:14 Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #3.944 17-04-08 13:15 Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #3.945 17-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #3.944 17-04-08 13:15 Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #3.945 17-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #3.945 17-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Ωραία λαγοπόδαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #3.946 17-04-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Διαγωνισμός των τέλειων γαντιών! Βγάλτε φωτό τα γαντάκια τους, (όμοιες με αυτές) και στείλτε να δούμε πόσο πολύ μοιάζουν με αυτές που είναι οι ιδανικές! Διαγωνιζόμενοι! Ρενάτα, Αθηνά, Αλφι, Μορφέας! Click για ανάπτυξη... Καλά, πλάκα πλάκα, ήθελα να στο πω και το ξέχναγα! Θυμάσαι στο βίντεο που μου έβαλες να δω που έλεγε ότι τα γάντια στα πίσω πόδια κάνουν V; Παρατήρησα τις προάλλες της Ρενάτας και κάνουν V!!! Έχω την εντύπωση ότι αυτό το γατί, αν δεν είχε το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε μια χαρά να "χρησιμοποιηθεί" για εκτροφή... (μη με ακούτε, μιλάει τώρα η χαζομάνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #3.947 17-04-08 13:17 Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.948 17-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αγάάάπηηηη μουυυυ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #3.949 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Φωτεινή τελικά με την μπλούζα που έλεγες να κάνεις τι εγινε? πήγες στο mall?? Click για ανάπτυξη... Πού να προλάβω! Έχω πήξει.. Όλο και κάτι βγαίνει - πότε γιατρός, πότε κτηνίατρος να πάρω και να δώσω, πότε είμαι πτώμα, πότε μάθημα, πότε πετ σοπ για προμήθειες, πότε έχω άδεια και βαριέμαι να ανέβω στο Μαρούσι, κλπ. Θα πάω, όμως, δε βιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.950 17-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εχω φυτέψει σε μια γλάστρα λεβάντα..και καθε φορα που βγαίνει στο μπαλκονι καρφωτός παει να την ''τσιμπησει'' λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #3.951 17-04-08 13:21 Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Axx μονο εγώ θα δουλεύω μεγάλη βδομαδα! :cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #3.952 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάντως σκόρο πάνω του απολείεται να πιάσει!! Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η Fotini έγραψε: #3.953 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν αντέχω!!!!!!!!!!.. θα έρθω... τη μεγάλη εβδομάδα έχω άδεια... Μπορείς να περάσω για κανένα απογευματινό καφεδάκι? θα κάτσει να τη χαιδέψω?? Click για ανάπτυξη... Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.954 17-04-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ειναι το μόνο σίγουρο!!!! αν αρχίζει να μυρίζει και ολας θα τον ''αποθηκεύσω'' μαζι με τα χειμωνιάτικα κάτω απο το κρεβατι!! θα κάνω και οικονομια στα σκωροκτόνα!! Click για ανάπτυξη... Άλλο που δεν θα θέλει κι εκείνος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.955 17-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αμέ! Έλα όποτε θες και ό,τι ώρα θες. Αν αποφασίσεις να έρθεις πρωινή ώρα, θα δοκιμάσεις τη μαγειρική μου κιόλας (εμ, να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σας!). Νομίζω ότι τη Μ. Εβδομάδα θα είμαι κι εγώ αδειούχα Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη. Θα σου πω στα σίγουρα αν όχι αύριο, τη Δευτέρα... Τώρα, αν θα κάτσει να τη χαϊδέψεις... Δε σου υπόσχομαι τίποτα. Το πιο πιθανό είναι με το που θα σε δει, να πάει να κρυφτεί... Καθότι φοβιτσιάρα και αντικοινωνική... Ποτέ δεν ξέρεις, όμως! Μπορεί και να ξεθαρρέψει αν σε δει να κάθεσαι και να μιλάμε Click για ανάπτυξη... Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η Αντα έγραψε: #3.956 17-04-08 13:32 Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω αποθηκευτικό χωρο κατω απο το κρεβάτι..χι χι χι χι ειδικά οταν σηκώνω το πανω μερος, πρωτη μπαίνει η Πισου για επιθεώρηση ..ο Αλφι ακόμη δεν το γνωριζει, θα το μαθει το σαββατο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η Αντα έγραψε: #3.957 17-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορώ τη Μ. Δευτέρα το απόγευμα ή Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη πρωί! Εχουμε και την επίσκεψη στην Άντα να οργανώσουμε! Θα τα πούμε ξανά! Θέλεις τίποτα από το Pet Ciy να σου πάρω? Click για ανάπτυξη... Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.958 17-04-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν θα λείπετε ολες με αδεια, εγω με ποιον θα μιλάω?? Ευτυχώς που θα σας δω απο κοντά.. Click για ανάπτυξη... Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #3.959 17-04-08 13:38 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1137.jpg 128,9 KB · Εμφανίσεις: 35 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειμαι ξαπλωμενη στο καναπέ και αυτά πάνω μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Αντα έγραψε: #3.960 17-04-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ σκέφτομαι να... βουτήξω το Lap Top του Μάριου... και να μπαίνω από εκεί! Να μη σας χάσω!! Click για ανάπτυξη... ΄ Υπολογιστή βρίσκω , ιντερνετ δεν εχω ακομη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.