ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.881 21-04-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έχω προσπαθήσει ουκ ολίγες να φύγω, αλλά ήμουν άτυχη Τη μια ακυρωνόταν ο διαγωνισμός, σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, σε άλλη περίπτωση δε με ειδοποίησαν καν... Είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή θέση βιβλιοθηκονόμου τη σήμερον ημέρα Click για ανάπτυξη... Οι Βιβλιοθηκονόμοι μόνο σε βιβλιοθήκες απορροφούνται. Σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #4.882 21-04-08 13:04 Δεν αγχώνομαι,για σας το λεω βρε,δεν είναι τίποτα να κάνω κάποιες μικροαλλαγές όταν τα φτιάχνω.Απλά συνήθως τα φτιάχνω όλα μαζί αν δεν είναι πάρα πολλά.Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #4.883 21-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Click για ανάπτυξη... Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #4.884 21-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: , σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #4.885 21-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έχω προσπαθήσει ουκ ολίγες να φύγω, αλλά ήμουν άτυχη Τη μια ακυρωνόταν ο διαγωνισμός, σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, σε άλλη περίπτωση δε με ειδοποίησαν καν... Είναι δύσκολο να βρεθεί μια καλή θέση βιβλιοθηκονόμου τη σήμερον ημέρα Click για ανάπτυξη... Οι Βιβλιοθηκονόμοι μόνο σε βιβλιοθήκες απορροφούνται. Σωστά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #4.882 21-04-08 13:04 Δεν αγχώνομαι,για σας το λεω βρε,δεν είναι τίποτα να κάνω κάποιες μικροαλλαγές όταν τα φτιάχνω.Απλά συνήθως τα φτιάχνω όλα μαζί αν δεν είναι πάρα πολλά.Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #4.883 21-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Click για ανάπτυξη... Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #4.884 21-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: , σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #4.885 21-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν αγχώνομαι,για σας το λεω βρε,δεν είναι τίποτα να κάνω κάποιες μικροαλλαγές όταν τα φτιάχνω.Απλά συνήθως τα φτιάχνω όλα μαζί αν δεν είναι πάρα πολλά.Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:08 Η Fotini έγραψε: #4.883 21-04-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Click για ανάπτυξη... Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #4.884 21-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: , σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #4.885 21-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Προς το παρόν,ετοιμάζω κεραμιδόγατα για τους λάτρεις. Click για ανάπτυξη... Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #4.884 21-04-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: , σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #4.885 21-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: , σε δύο δουλειές προτίμησαν άντρες, Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #4.885 21-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αυξάνονται και πληθύνονται οι δουλειές, ε; Click για ανάπτυξη... Βασικά τα περισσότερα τα φτιάχνω για μένα,και τα βλέπουν και μου ζητάνε όλη την ώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Fotini έγραψε: #4.886 21-04-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι μου θυμίζει αυτο??γενικά υπάρχει μια αρνητικότητα απεναντι στις γυναικες... Click για ανάπτυξη... Άσε, και ήταν πολύ καλές δουλειές και οι δύο! Ειδικά στη μία πέταγα τη σκούφια μου να πάω!!!:cry: Άδικο πολύ γιατί κάνω πολύ καλύτερη δουλειά από τους άντρες συναδέλφους μου, το επάγγελμα είναι και θα είναι κατεξοχήν γυναικείο... Τα αρσενικά σιγά μην ενδιαφέρονται και σιγά που τηρούν την τάξη και την οργάνωση. Άντρα συνάδελφο έχω τώρα και ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:12 Η Αντα έγραψε: #4.887 21-04-08 13:12 Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι ειδα κ εγω δουλεια σου και το προτεινα στα κοριτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η Αντα έγραψε: #4.888 21-04-08 13:15 Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Βάσια13859: #4.889 21-04-08 13:20 ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενα και για μένα!παιδια τη ζεστη ειναι αυτή?χαμος έξω!μπηκα για λίγο κια βγαινω αμέσως γιατι με περιμενει ο αδερφος μου για να φάμε!φιλια τα λεμε το μεσημεράκι!πως και δεν τσαταρατε πολύ σήμερα?εχετε πηξει καλες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #4.890 21-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ βρε Φωτεινή ετσι ειναι δυστυχώς, κανουμε καλύτερη δουλειά...αλλα το θεμα οτι ''εισαι γυναικα, που θελει να παντρευτει και να κανει παιδια'' τους ξυνίζει. Λες αυτους δεν τους γεννησε μανα, αλλα εξωγηινο! Click για ανάπτυξη... αχ Αντα μου με τα παιδακια σου!ποτε θα γινεις μάνα , ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Fotini έγραψε: #4.891 21-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ενα και για μένα! Click για ανάπτυξη... OK, είμαστε στα 4 κομμάτια τώρα. Μένει η Ερεφερίνα και η Δανάη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #4.892 21-04-08 13:30 Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.893 21-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... ΟΚ!!! Να'σαι εσύ καλά! Αυτό είναι το βασικότερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #4.894 21-04-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... Αντούλα μου, μη μου στενοχωριέσαι! Είσαι πολύ νέα και όμορφη και όλη η ζωή είναι μπροστά σου! Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα θα γίνουν :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #4.895 21-04-08 14:37 Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι αλλα ακουσα οτι φτιαχνεις και κεραμυδογατακια και θελω ενα σε πορτακαλοκοκκινο γιατι εχω ενα τετοιο γατακι!!δες το αβαταρ μου!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Fotini έγραψε: #4.896 21-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Δωρα:και εγω θελω οπωσδηπωτε γατακι-παντατιφ βιρμανακι Click για ανάπτυξη... 5 κομμάτια! Μένει η Ερεφερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #4.897 21-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να κανω μια ανακοινωση: το θεμα γαμος και παιδια (δυστυχως - για μενα, για τον αλλο τον ...........γρρρ ευτυχως??? ) πηρε οριστικη αναβολη για του χρόνου!! Ειμαι σε αρκετα ασχημη ψυχολογική κατασταση και θα ηθελα να μη αναφερουμε το γεγονος οτι ηθελα παιδακι , γιατι στεναχωριεμαι αφανταστα. Οκ κορίτσια??? ευχαριστω για την προσοχη σας Click για ανάπτυξη... καλε τι στεναχωριεσαι? τι να πει ο δικος μου που καθε χρονο του αναβαλλω τον γαμο για τον επομενο?και μιλαμε για 8 χρονια ε? ελα,ενας χρονος δεν ειναι τιποτα..θα περασει φσουυυυυυυυπ.........σαν νερακι!!!! και περιμενω προσκληση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:42 Ο πυρροθριξ: #4.898 21-04-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που εισαι Δανάη να δεις τον αντρουλη σου?? Click για ανάπτυξη... εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η Fotini έγραψε: #4.899 21-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 243 244 245 246 247 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 245 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω τον ξερω!!!! εσας πως σας φανηκε???? Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Θα γίνει μια χαρά Βιρμανοπατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #4.900 21-04-08 14:44 Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σου Δανάη!! τι εγινε με το catnip?τι ανιδραση ειχε το γατουλη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.