πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:54 Ο πυρροθριξ: #4.941 21-04-08 15:54 παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #4.942 21-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο εσυ θα καταλαβαινες αυτη την ατακα!! Click για ανάπτυξη... μπα !!!και η δωρα νομιζω διαβαζει το αγαπημενο κομικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η Αντα έγραψε: #4.943 21-04-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Click για ανάπτυξη... Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.944 21-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Click για ανάπτυξη... στην αγγελια που ειχε βαλει και μετα απαντουσαν απο κατω τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #4.945 21-04-08 16:07 Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:55 Ο πυρροθριξ: #4.942 21-04-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο εσυ θα καταλαβαινες αυτη την ατακα!! Click για ανάπτυξη... μπα !!!και η δωρα νομιζω διαβαζει το αγαπημενο κομικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η Αντα έγραψε: #4.943 21-04-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Click για ανάπτυξη... Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.944 21-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Click για ανάπτυξη... στην αγγελια που ειχε βαλει και μετα απαντουσαν απο κατω τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #4.945 21-04-08 16:07 Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο εσυ θα καταλαβαινες αυτη την ατακα!! Click για ανάπτυξη... μπα !!!και η δωρα νομιζω διαβαζει το αγαπημενο κομικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 15:57 Η Αντα έγραψε: #4.943 21-04-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Click για ανάπτυξη... Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.944 21-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Click για ανάπτυξη... στην αγγελια που ειχε βαλει και μετα απαντουσαν απο κατω τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #4.945 21-04-08 16:07 Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδια ειδατε στην αγγελια που ειχε αυτος που διασταυρωσε την βιρμανιας με τον περση οτι τα γατακια μπορει να εχουν προβλημα?γιατι λεει αν παρουν το στομαχι των βιρ και το τριχωμα του περση θα εχουν μεγαλο προβλημα,καθως το στομαχι των περσικων ειναι πιο γερο... Click για ανάπτυξη... Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:04 Ο πυρροθριξ: #4.944 21-04-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Click για ανάπτυξη... στην αγγελια που ειχε βαλει και μετα απαντουσαν απο κατω τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #4.945 21-04-08 16:07 Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Που διαβασες οτι θα εχουν προβλημα? Click για ανάπτυξη... στην αγγελια που ειχε βαλει και μετα απαντουσαν απο κατω τα παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #4.945 21-04-08 16:07 Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #4.946 21-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν το θυμαμαι..αλλα δεν εχει και σημασια. Click για ανάπτυξη... ναι μωρε αλλα ειναι κριμα,την κανουν την διασταυρωση δεν ρωτανε και κανα γιατρο κανει?δεν κανει?ειναι κριμα για τα μικρα δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Αντα έγραψε: #4.947 21-04-08 16:14 Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:15 Ο πυρροθριξ: #4.948 21-04-08 16:15 ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Ο πυρροθριξ: #4.949 21-04-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σιγα να μη ρωτησουνε...ειχε ορεξεις η γατα, διαθεσιμο το αλλο και ετσι εγινε. Τωρα θελουν να τα πουλησουν κ ολας!! Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!και πόσο ?350 ειχε πει στην αρχη???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #4.950 21-04-08 16:16 Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η Αντα έγραψε: #4.951 21-04-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο τωρα... κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην φαω παγωτο γιατι μας εχουν τραπεζι το βραδυ και θα πρεπει να φαω και το βραδυ!!!!!!(οχι παγωτο,φαι) αλλα δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:18 Ο πυρροθριξ: #4.952 21-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειμαι του παγωτου...μπορω να φαω δυο φορες μεσα σενα καλοκαιρι.Δεν με συγκινει!! Click για ανάπτυξη... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #4.953 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:20 Ο πυρροθριξ: #4.954 21-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα παωπου λες Γαλλια, Μπελφορτ λεγεται το μερος. Μην φανταστείς κατι το φοβερο, ενα χωριουδακι ειναι. Απλα ειναι η ταλαιπωρια και που χανω δυο αργιες χωρις να παρω καμια μερα αδεια!! αυτο ειναι που μου τη δινει! Click για ανάπτυξη... το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #4.955 21-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ εγω τα τρωω και μετα τρεχω οπως αυτη στην διαφημιση που λεει εφαγε μια πιτσα και τρεχει για να την καψει???????? Click για ανάπτυξη... Μαλλον γιαυτο δεν τα θελω και εγω....ενα καλοκαιρι πηρα 8 κιλα χωρις να το καταλαβω και απο τοτε προσεχω αρκετα τους ''πειρασμους'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:24 Ο πυρροθριξ: #4.956 21-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα ειναι πολλα μαζεμενα αυτο το καιρο, κ ειμαι με τα νευρα κουρελια!! σε λιγο θα μου δειχνεις δαχτυλο και θα ξεσπω σε κλαματα! Το ταξιδι, αγχος να τα παω καλα εκει στο meeting, η πορσωπικη μου ζωη και το κερασακι στη τουρτα ο γαμος της αδελφης του. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #4.957 21-04-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το ονομα σαν αγγλικο μου κανει περισσοτερο!!! παραγει τιποτα να μας φερεις να φαμε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:26 Ο πυρροθριξ: #4.958 21-04-08 16:26 και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ασε την αδερφη του να παει να........κουρευεται,τελος παντων! μην ασχολεισαι καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η Αντα έγραψε: #4.959 21-04-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 246 247 248 249 250 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 248 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!!!!!!!!!μην κανεις ετσι καλο μου!!!συγκεντρωσου στην δουλεια τωρα,εμενα με βοηθαει αυτο οταν εχω κι αλλα προβληματα.. τα αλλα ειπαμε μετα το πασχα να χαιδευεις πιο πολυ τα γατακια σου που η επαφη με την τριχα τους παιρνει το αγχος μακρια..και βαθειες αναπνοες...πιανει!!! Click για ανάπτυξη... Θα τα παιρνω στη δουλεια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 16:28 Η Αντα έγραψε: #4.960 21-04-08 16:28 Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιστρεφω σε 30 λεπτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.