Birman-maniacs

Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά;
σωστα κι εγω παρηγγειλα και ενα κεραμυδογατακι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειπα στην καλλιτεχνιδα να μου τα στειλει Δελφους:)

δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε

Σωστα!!:up:

αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote
Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!!

λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε?

αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!!
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote
Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!!
πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες....:P

το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες....

λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε?
τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω...

τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω...
ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα?:)

το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες....
Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο!:mad:

ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα?:)
εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα..:hmm:

Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο!:mad:
αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα...

λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα...
τωρα...?:hmm:

Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα.:down: κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις.

λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα...
τωρα...?:hmm:
Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι.;)

Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες ;) και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα!

Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες ;) και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα!
α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο..:cool:

καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε...
καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας...
καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε..
ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα...
μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back