Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #5.061 22-04-08 14:45 Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #5.062 22-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... σωστα κι εγω παρηγγειλα και ενα κεραμυδογατακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #5.063 22-04-08 14:50 ειπα στην καλλιτεχνιδα να μου τα στειλει Δελφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #5.064 22-04-08 14:52 δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #5.065 22-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:49 Ο πυρροθριξ: #5.062 22-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... σωστα κι εγω παρηγγειλα και ενα κεραμυδογατακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #5.063 22-04-08 14:50 ειπα στην καλλιτεχνιδα να μου τα στειλει Δελφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #5.064 22-04-08 14:52 δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #5.065 22-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... σωστα κι εγω παρηγγειλα και ενα κεραμυδογατακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #5.063 22-04-08 14:50 ειπα στην καλλιτεχνιδα να μου τα στειλει Δελφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #5.064 22-04-08 14:52 δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #5.065 22-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειπα στην καλλιτεχνιδα να μου τα στειλει Δελφους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #5.064 22-04-08 14:52 δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #5.065 22-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειμαστε ολοι μεσα..εγω ,Φωτεινακο και Αντακο νομιζω ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #5.065 22-04-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κοριτσάρες, τώρα που είστε σχεδόν όλες μέσα: θέλουμε συνολικά 7 κομμάτα από τη Δώρα, 1 η καθεμία εκτός από την Ερεφερίνα που θέλει 2. Με το προσωπάκι του γάτου πιο γεμάτο για να μη φαίνεται πολύ άσπρο από πίσω και τα μπουτάκια πιο στρουμπουλά. Σωστά; Click για ανάπτυξη... Σωστα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Αντα έγραψε: #5.066 22-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Ο πυρροθριξ: #5.067 22-04-08 14:58 λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.068 22-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα!!!μια βολτα δεν εχω παει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ [/quote Ευτυχως που ειμαι διπλα σε παραθυρο και χαζευω λιγο εξω, γιατι περσι που ημουν στον ημιοροφο μες στο στοτάδι και την υγρασια ειχα παθει ..αφου πηγαια μεχρι το περιπτερο κ ας μην ηθελα τιποτα!! Click για ανάπτυξη... πω πω...δεν ειμαι μονη μου τελικα...κι εγω το κανω αυτο με το περιπτερο..εχω γεμισει το συρταρι τσιχλες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Ο πυρροθριξ: #5.069 22-04-08 15:01 το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:01 Η Αντα έγραψε: #5.070 22-04-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λεω να τα δεσω με αυτο το σκοινακι το αθραυστο..που βγαινει σε διαφορα χρωματα..τι λετε? Click για ανάπτυξη... τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.071 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: τι εννοείς ? γιατι δεν το ξερω... Click για ανάπτυξη... ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:03 Η Αντα έγραψε: #5.072 22-04-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το Γιουλακο ή εφυγε ή εχει πεσει με τα μουτρα στην δουλεια....ειμαστε ολες.... Click για ανάπτυξη... Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:04 Η Αντα έγραψε: #5.073 22-04-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειναι σαν λεπτη κλωστη με κερι απέξω και αυτο το κανει αθραυστο..καταλαβες τιποτα? Click για ανάπτυξη... εσυ καλά τα λες, εγω δεν εχω εικονα στο μυαλο μου τωρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:05 Ο πυρροθριξ: #5.074 22-04-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και επρεπε να ειναι σε αδεια τωρα.... αχχ αυτη η εργασια θα μας σκοτωσει τελικα. Και να πεις οτι μενουμε για τα χρήματα, χα χα καλό αστειο! Click για ανάπτυξη... αστα να πανε...κι εγω τις τελευταιες μερες καλυτε να το εκλεινα το ρημαδι...πιο πολλα εκαψα στα φωτα παρα αυτα που εβγαλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Ο πυρροθριξ: #5.075 22-04-08 15:07 λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:08 Η Αντα έγραψε: #5.076 22-04-08 15:08 Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυσκολα τα πράγματα ... μονο δυσαρέσκεια ακουω γυρω γυρω, ολοι εχουμε ενα λογο να μουρμουραμε ολη την ωρα. κακό αυτο, αλλα αμα σε πιασει το παραπονο δεν μπορεις να σταματήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #5.077 22-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: λοιπον για να σε βοηθησω το κερι δεν φαινεται απλως το πενανε πανω στο λεπτο σκοινακι για να μην κοβεται.Παλιοτερα υπηρχε μονο σε μαυρο αλλα τωρα υπαρχει σε ολα τα χρωματα... τωρα...? Click για ανάπτυξη... Χμμ νομιζω ξερω τι λες, απλα δεν ηξερα οτι το περνανε με κερι, κατι σαν σπρει που γυαλιζει νομιζα οτι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:11 Η Αντα έγραψε: #5.078 22-04-08 15:11 Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #5.079 22-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 252 253 254 255 256 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 254 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οπως εγω χτες...που ημουν ολο μουτρα. Τα ειπα ξαλαφρωσα, ακουσα κ πολυ καλες συμβουλες και σημερα ειναι πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Βεβαια του τα ειπα και του Γιωργου ενα χεράκι, που παλι με κοιτουσε με εκεινο το κουταβισιο βλεμμα! Click για ανάπτυξη... α το μυστικο ξερεις ποιο ειναι?τα λες και φευγεις...ισως σε αλλο δωματιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:19 Ο πυρροθριξ: #5.080 22-04-08 15:19 καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλα εμεις ασε τι περασαμε χθες.Ειμασταν καλεσμενοι αραχωβα για φαγητο,ουτε φαγαμε ουτε ηπιαμε... καταληξαμε στο ιατρικο κεντρο διστομου διοτι τον καλο μου τον επιασε ζαλη,ενα πλακωμα στο στηθος,κρυος ιδρωτας... καναμε καρδιογραφημα,τιποτα δεν εδειξε,πιεση δεν ειχε.. ο γιατρος ειπε μαλλον στομαχικος ιλλιγγος ηταν καιη κουραση απο την διαφορα ωρας αμερικη-ελλαδα... μετα το πασχα τον παω για γενικη επισκευη.Απο ολους τους γιατρους θα τον περασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.