Birman-maniacs

Έχουμε νέα!!!!!!!!!!

Μόλις γέννησε η Jou jou από το Γερμανικό εκτροφείο... Έχει κάνει 3 κοριτσάκια κι ένα αγοράκι..μέχρι στιγμής!
Ο Πυρροθρίξ ενημερώθηκε τα σχετικά και τρέμει από τη χαρά του... αφού ένα από τα μωρά θα γίνει δικό του!!!!!
Να πάνε όλα καλά για τη μανούλα και τα μωράκια της!
Να μας ζήσουν!!
Θα σας πω νεώτερα όταν θα'χω!!

Υ.Γ. Είπα στον πυρροθριξ να τον βγάλει Πασχάλη ή Πασχαλίτσα... επίσης Λάμπρο ή Λαμπρίτσα ή Λαμπρινή...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ευτυχισμένη μαμά και ο πανευτυχής μπαμπάς!!
heart.gif
joujou_010308_33akt.jpg

versacce_290308_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμαν πια με τα γαλανοματικά σας θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωω
Χριστος Ανέτη ,χρονια πολλά και σε σας και στις ομορφιες σας.

Xρονια πολλα στα ομορφα Βιρμανακια!!!

Γεια σας! Χρόνια πολλά να έχουμε και καλά εμείς και τα γατούνια μας:)Έχω περίπου 1 1/2 ώρα που επέστρεψα από τας εξοχάς και προσπαθώ να βγάλω τη Ρενάτα από κάτω από το κρεβάτι αλλά μάταια... Φταίνε αυτοί οι ηλίθιοι που επιμένουν να ρίχνουν κροτίδες:mad: Τους είπε κανείς ότι αυτό που κάνουν είναι μια γελοιότητα;:mad: Εκτός από την ηχητική ενόχληση τρομάζουν τα ζωάκια μας - και μη μου πείτε ότι τα δικά σας δεν φοβούνται όταν ακούν κροτίδες και βεγγαλικά! Εχτές το βράδυ φαντάζομαι ότι από τα πυροτεχνήματα και το θόρυβο η μικρή μου θα χέστ... από το φόβο της... Επιτέλους πια! Ερχόμουν Αθήνα με ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ Αχαϊας (γιατί οι Κορίνθιοι την είχαν κοπανήσει από το σταθμό, είχαν πάρει κλειδιά, εισητήρια και το αρνί και ποιός τους πιάνει:mad:) που ήταν "καλός" άνθρωπος και μας πήρε για να μην περιμένουμε πότε θα ξεκινούσε το ΚΤΕΛ Κορινθίας τη βάρδια - μαζί με εμένα πήρε κι ένα ζευγάρι που πήγαινε άρον άρον στον Ευαγγελισμό να δει ένα ανήψι ή γιο (δεν κατάλαβα ακριβώς τη συγγένεια) το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα γιατί έριξε πυροτέχνημα και λαμπάδιασε ο ίδιος ολόκληρος!!!:blink: Κάηκε σε όλο του το σώμα! Α, ρε Έλληνες...γύφτοι και @#$&(*&@#$ ήμασταν και θα είμαστε πάντα... Φταίω εγώ τώρα να ντυθώ και πάω να βρω αυτόν τον ηλίθιο στη γειτονιά μου και να του τα χώσω, να σφαχτούμε κανονικά και να μας κλαιν' οι ρέγγες ύστερα;:mad:

Χριστός Ανέστη σ΄όλους κι από εμάς!!

Εγώ τα βρήκα ήρεμα το βράδυ... δεν φάνηκαν τρομαγμένα, αλλά ίσως γιατί η εκκλησία και τα μπαμ μπουμ δεν ήταν πολύ κοντά μου... εμένα για να΄μαι ειλικρινής μ'αρέσει το έθιμο, αλλά όταν λαμπαδιάζουν άνθρωποι είναι πράγματι φριχτό...
Είπαμε να μη μετατρέπουμε τη διασκέδαση σε... κόλαση! Στο χέρι μας είναι! Και καλά να λαμπαδιάζουν οι... τολμηροί... όχι όμως και να τραυματίζονται οι ανυποψίαστοι!
Τέλος πάντων...
Βροχούλα χθες ε?? Είχε και τη πλάκα της, αλλά έκανε και ψιλοψίχρα...

Βροχούλα χθες ε?? Είχε και τη πλάκα της, αλλά έκανε και ψιλοψίχρα...

Άντε! Έβρεξε στην Αθήνα; Εκεί που ήμουν δεν έριξε ούτε σταγόνα. Αλλά και να 'ριχνε, έτσι μολύβι που κοιμήθηκα δε θα καταλάβαινα τίποτις...

Φωτεινή, μεγάλωσε ο γιος σου...
'Οσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα ομορφότερος!!:inlove::inlove::inlove:

daiquiri_260408_2rahm.jpg

daiquiri_260408_1rahm.jpg

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Τι κουκλί είναι αυτό;:blink::blink::blink: Δεν μπήκα ακόμα στο e-mail μου, θα μου τις έχουν στείλει και εμένα!!! Αχ, δε μπορώ...:baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove::inlove:

Γιούλη, βρέθηκε κι άλλος Birmaniac! Έγραψε στο άρθρο για τη ράτσα και η Άντα του είπε να έρθει να μας βρει! Αυξανόμαστε όσο πάμε!:lol:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Τι κουκλί είναι αυτό;:blink::blink::blink: Δεν μπήκα ακόμα στο e-mail μου, θα μου τις έχουν στείλει και εμένα!!! Αχ, δε μπορώ...:baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove::inlove:

Στο site τους μπες!! Δεν μου τις στείλαν με e-mail!!!

Γιούλη, βρέθηκε κι άλλος Birmaniac! Έγραψε στο άρθρο για τη ράτσα και η Άντα του είπε να έρθει να μας βρει! Αυξανόμαστε όσο πάμε!:lol:
Δεν τον βρήκα.... σε ποιο ακριβώς άρθρο έγραψε? :hmm:
Πήγα σ΄αυτό που άνοιξε η agaph για το ποια είναι η αγαπημένη μας ράτσα και δεν τον βρήκα...:hmm:

Δεν τον βρήκα.... σε ποιο ακριβώς άρθρο έγραψε? :hmm:
Πήγα σ΄αυτό που άνοιξε η agaph για το ποια είναι η αγαπημένη μας ράτσα και δεν τον βρήκα...:hmm:

Πήγαινε στο άρθρο παρουσίασης της ράτσας, είναι σε άλλη κατηγορία! Κάτσε, να γυρίσω πίσω να σου στείλω το link...

Στο site τους μπες!! Δεν μου τις στείλαν με e-mail!!!

Σαν άμεσα ενδιαφερόμενη τις πήρα με e-mail:D :bleh::bleh:

Χριστός Ανέστη!!!! τι κανετε, πως τα περασατε; χαλια αυτος ο καιρος... ειμαι μια βολτα στη μαμα μου και εχει ιντερνετ. Αν ειναι δυνατον, εχει η μαμα μου και εγω οχι ακομη σνιφ σνιφ

Πολυ χαρηκα για τα γεννητουρια....να μας ζησουν!! Γιουλη που ειναι το αλμπουμ σου, θελω να δειξω στον Γιωργο τον Μορφεα...

Φυσικά και δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα ποστ που γραψατε, απο 5/5 και οτι προλαβω!! αυριο το απογευμα πεταω για Γαλλια..και επιστρεφω 1/5. Μου λειψατε κοριτσαρες μου και πιο πολυ οι ψιψινες μου, ακομη δεν πηγα σπιτι να δω σε τι κατασταση ειναι...θα με αναγνωρισουν αραγε;

Ναι εγω τον προσκαλεσα, αλλα ακομη δεν τον ειδα να ειναι στο club μας!!:hmm:

Σαν άμεσα ενδιαφερόμενη τις πήρα με e-mail:D :bleh::bleh:

Και βέβαια θα σου τις έστελναν!!
Απλά χάζευα στο site τους να δω αν βάλανε την "e" γέννα της jou jou και τις είδα.. τα e-mails μου θα τα δω τη Τρίτη στο γραφείο...

Τους έστειλα μην. να μου πουν πως πάνε τα καινούργια γατάκια και ποσα τελικά είναι και από το πρωί δεν μου έχουν απαντήσει...μάλλον θα τρέχουν... ελπίζω η jou jou αυτή τη φορά να τα ταίσει και να μην τ'αρνηθεί όπως έκανε με το Μορφέα και τ'αδέλφια του....:(Γιατί αν δεν τα ταίσει... θα τις φάει το μαύρο ξενύχτι τις κακομοίρες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back