Birman-maniacs

Πολυ χαρηκα για τα γεννητουρια....να μας ζησουν!! Γιουλη που ειναι το αλμπουμ σου, θελω να δειξω στον Γιωργο τον Μορφεα...

Χρόνια Πολλά Αντα! Στη μαμά σου είσαι?
Θα σας καλούσα για καφέ αλλά κοιμάται ο Μάριος, που ξύπνησε πολύ νωρίς για το αρνί...
Τις φωτό θα τις δεις το gallery στη σελίδα 2 στο ΓΙΟΥΛΗ.
Καλό ταξείδι γι'αύριο και καλή επιστροφή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εγω τον προσκαλεσα, αλλα ακομη δεν τον ειδα να ειναι στο club μας!!:hmm:

:up:Μακάρι να'ρθει...
Σκέφτομαι να στείλω κι ένα e-mail στη Henriette που δεν μπαίνει πια κι έχει τη Ζάζου τη βετεράνα Βιρμανή της παρέας... έτρεχε με κάτι συναυλίες στην Αθήνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά και δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα ποστ που γραψατε, απο 5/5 και οτι προλαβω!! αυριο το απογευμα πεταω για Γαλλια..και επιστρεφω 1/5. Μου λειψατε κοριτσαρες μου και πιο πολυ οι ψιψινες μου, ακομη δεν πηγα σπιτι να δω σε τι κατασταση ειναι...θα με αναγνωρισουν αραγε;

Γεια σου, Άντα!!! Τι κάνεις; Καλό ταξίδι αύριο! Ρίξε και καμιά βόλτα για εμάς εκεί στο Belfort;) Α, και θα ήθελα πληροφορίες για τη διαδρομή αεροδρόμιο Μονάχου - πόλη Μονάχου για να πάρετε το τρένο. Θα μου χρειαστεί η εμπειρία σου σε δυο μήνες που θα χρειαστεί να πάρω κι εγώ τρένο από εκεί;)

Γεια σου, Άντα!!! Τι κάνεις; Καλό ταξίδι αύριο! Ρίξε και καμιά βόλτα για εμάς εκεί στο Belfort;) Α, και θα ήθελα πληροφορίες για τη διαδρομή αεροδρόμιο Μονάχου - πόλη Μονάχου για να πάρετε το τρένο. Θα μου χρειαστεί η εμπειρία σου σε δυο μήνες που θα χρειαστεί να πάρω κι εγώ τρένο από εκεί;)
οκ ...καλα που μου το ειπες γιατι και εμεις τρενο θα παρουμε μεχρι το βελφορντ!!

Τους έστειλα μην. να μου πουν πως πάνε τα καινούργια γατάκια και ποσα τελικά είναι και από το πρωί δεν μου έχουν απαντήσει...μάλλον θα τρέχουν... ελπίζω η jou jou αυτή τη φορά να τα ταίσει και να μην τ'αρνηθεί όπως έκανε με το Μορφέα και τ'αδέλφια του....:(Γιατί αν δεν τα ταίσει... θα τις φάει το μαύρο ξενύχτι τις κακομοίρες...

Να σου πω εγώ! Είναι 5 συνολικά, τέσσερα κοριτσάκια και ένα αρσενικό. Μάλλον η Δανάη θα αρκεστεί σε ένα θηλυκό γιατί είχαν πει ότι έχουν τάξει αλλού ένα αγοράκι, σωστά;:hmm: Από τα κοριτσάκια, το ένα είναι πολύ αδύναμο και φοβούνται για τη ζωή του, αλλά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν να το κάνουν να πάρει τα πάνω του... Είδωμεν...

Χρόνια Πολλά Αντα! Στη μαμά σου είσαι?
Θα σας καλούσα για καφέ αλλά κοιμάται ο Μάριος, που ξύπνησε πολύ νωρίς για το αρνί...
Τις φωτό θα τις δεις το gallery στη σελίδα 2 στο ΓΙΟΥΛΗ.
Καλό ταξείδι γι'αύριο και καλή επιστροφή!
Ναι στη μαμα μου, ειμαστε και εμεις λιγο κομματια. Πηγα τελικα στο χωριο του Γιωργου - Ευβοια- και ελιωσα στον υπνο. Το ειχα αναγκη. Ευχαριστουμε για ητν προσκληση ....καποια αλλη στιγμη που θα ειμαστε πιο χαλαρα. :)

οκ ...καλα που μου το ειπες γιατι και εμεις τρενο θα παρουμε μεχρι το βελφορντ!!

Έχεις ετοιμάσει τα πράγματά σου; Έχεις αγωνία; Πάρε και φωτογραφική μηχανή μαζί σου να μας βάλεις φωτογραφίες όταν επιστρέψεις!;)

(Σε έπρηξα;:redface:)

Α... ναι... θυμάμαι ότι το αεροδρόμιο ήταν αρκετά έξω από το Μόναχο...
Μπορείς και τα κορίτσια στη Γερμανία να ρωτήσεις...

Πηγα τελικα στο χωριο του Γιωργου - Ευβοια- και ελιωσα στον υπνο.

Είναι ωραίο το χωριό; Τι κάνει η πεθερούλα;:P:lol:

Έχεις ετοιμάσει τα πράγματά σου; Έχεις αγωνία; Πάρε και φωτογραφική μηχανή μαζί σου να μας βάλεις φωτογραφίες όταν επιστρέψεις!;)

(Σε έπρηξα;:redface:)
οχι δεν εχω ετοιμασει τιποτα!! θα παρω φωτογραφικη . Φιλακια πολλα κοριτσαρες μου!! :) γεια σας!!

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!Βλέπω είμαι πάλι μόνος μου:hmm:Δεν είναι κατάσταση αυτή,πάω να τσουγκρίσω κανά αυγό:D

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!Βλέπω είμαι πάλι μόνος μου:hmm:Δεν είναι κατάσταση αυτή,πάω να τσουγκρίσω κανά αυγό:D

Χριστός Ανέστη!!!
Μπα? Παραπονιόμαστε? Μου'ρχεσαι όλο βραδιάτικα, ενώ το πρωί μέχρι το απόγευμα γυρνάτε ε?? :mad::lol:

χρονια πολλα και απο μενα σε ολους τους birmaniacs που λατρευω....
εχω να δηλωσω οτι:
ειμαι πολυ χαρουμενη αφου εγινα μανουλα δευτερη φορα και δεν βλεπω την ωρα να παρω το μικρο στην αγκαλια μου!!!!!αααααααχ!!!

Να σου πω εγώ! Είναι 5 συνολικά, τέσσερα κοριτσάκια και ένα αρσενικό. Μάλλον η Δανάη θα αρκεστεί σε ένα θηλυκό γιατί είχαν πει ότι έχουν τάξει αλλού ένα αγοράκι, σωστά;:hmm: Από τα κοριτσάκια, το ένα είναι πολύ αδύναμο και φοβούνται για τη ζωή του, αλλά πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν να το κάνουν να πάρει τα πάνω του... Είδωμεν...
το αγορακι δεν ειναι σιγουρο οτι θα το παρουν.Μου ειχε πει η Γιουλη οτι αν ειναι ενα συγκεκριμενο χρωμα θα το δωσουν αλλου..αλλιως θα το παρω εγω!!!!!!!που αρσενικο βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι!!!
Αν παλι το δωσουν και παρω θηλυκο θα ειναι μαλλον οπως στην στιγμη στο υπερηχογραφιμα που περιμενεις να ακουσεις αγορακι και σου λεει κοριτσακι ειναι...δεν θα το αγαπας το ιδιο?Συμπερασμα:βιρμανακι να'ναι κι ο,τι να'ναι!!!:D

Έχουμε νέα!!!!!!!!!!

Μόλις γέννησε η Jou jou από το Γερμανικό εκτροφείο... Έχει κάνει 3 κοριτσάκια κι ένα αγοράκι..μέχρι στιγμής!
Ο Πυρροθρίξ ενημερώθηκε τα σχετικά και τρέμει από τη χαρά του... αφού ένα από τα μωρά θα γίνει δικό του!!!!!
Να πάνε όλα καλά για τη μανούλα και τα μωράκια της!
Να μας ζήσουν!!
Θα σας πω νεώτερα όταν θα'χω!!

Υ.Γ. Είπα στον πυρροθριξ να τον βγάλει Πασχάλη ή Πασχαλίτσα... επίσης Λάμπρο ή Λαμπρίτσα ή Λαμπρινή...:lol::lol:
ή Αναστασης/ Αναστασια:lol:

Ναι στη μαμα μου, ειμαστε και εμεις λιγο κομματια. Πηγα τελικα στο χωριο του Γιωργου - Ευβοια- και ελιωσα στον υπνο. Το ειχα αναγκη. Ευχαριστουμε για ητν προσκληση ....καποια αλλη στιγμη που θα ειμαστε πιο χαλαρα. :)
καλο ταξιδι Αντακο:):):)

ή Αναστασης/ Αναστασια:lol:
στο ονομα σου Αναστασιαααα
κεντημενα λες χιλια ταματααα
σαν παναρχαιο φως μες τη νυχτα με τα κλαμματααα,
τελικα η ζωη 3 γραμματααααα

καλησπέρα Χρονια Πολλά σε όλους!παλι εδω!αρχιζει το chating

εγω λέω να το πεις Πασχαλίτσα, θα το φωνάζεις και Λιτσα χαιδευτικά χιχι

καλε που ειστε?τωρα πριν μια ωρα σας ειδα μέσα!αντε να μαζευτουμε πάλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back