Birman-maniacs

δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!

Γιατί, το Λίτσα δεν είναι βλάχικο; Μην περιμένεις από εμένα να σου πω γνώμη για τα ονόματα, προτιμώ τα ξενόφερτα στις γάτες εκτός αν είναι κάποιο που ταιριάζει στο χαρακτήρα της, π.χ. Ζουζού:lol::lol: Τι Πασχαλίτσες, Άνοιξες, Εαρινές και Χειμωνιάτικες; Είναι ονόματα τώρα αυτά; Στα ζώα δίνουν μικρά και εύηχα ονόματα για να τα μάθουν κιόλας. Π.χ. η δικιά μου έχει μεγάλο όνομα σχετικά αλλά είναι το "Ρ" μπροστά και τα διαδοχικά φωνήεντα που την έκαναν να το συνδιάσει με τον εαυτό της. Και το ότι της το επαναλάμβανα συνέχεια όταν την πήρα κάθε φορά που τη χάιδευα και εκείνη ζύμωνε:inlove: ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα, εννοειται οτι καναμε πλακα για ολα τα παραπανω ονοματα!ολα ειχαν σχεση με το ποτε γεννηθηκαν τα γατακια , αλλα κανενα δεν ειναι σοβαρο!,εκτος απο το Ερατω που ελπιζω να μην επικρατησει:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άκρα του τάφου σιωπή...:(:confused:

Δανάη... το "Σίμοριλ" πώς σου φαίνεται;:hmm:

Δανάη... το "Σίμοριλ" πώς σου φαίνεται;:hmm:
μου κανει λιγο εβραικο να σου πωτην αληθεια..σημαινει κατι?

Φωτεινη και Γιουλη εχετε πολλους χαιρετισμους απο την Τανια.
Παιδια εχω στεναχωρεθει παρα πολυ :(το ενα κοριτσακι δεν τα καταφερε δυστυχως...

Φωτεινη και Γιουλη εχετε πολλους χαιρετισμους απο την Τανια.
Παιδια εχω στεναχωρεθει παρα πολυ :(το ενα κοριτσακι δεν τα καταφερε δυστυχως...

:(Κρίμα... Κι εμένα μου είχαν πει ότι γεννήθηκε αδύνατο και ίσως να μην τα κατάφερνε... Η ψυχούλα, κρίμα:cry:

:(Κρίμα... Κι εμένα μου είχαν πει ότι γεννήθηκε αδύνατο και ίσως να μην τα κατάφερνε... Η ψυχούλα, κρίμα:cry:
ειναι πολυ χαρουμενες που θα σου δωσουν τον νταικιρι μου ειπαν:)

μου κανει λιγο εβραικο να σου πωτην αληθεια..σημαινει κατι?

Να σου πω ότι δε θυμάμαι; Κάπου το διάβασα ή το άκουσα, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ πού... Αλτσχάιμερ!!! Μου καρφώθηκε εντελώς σε άσχετη στιγμή και σου το έγραψα:P

γεια σου πυρροθριξ!πεθανε τελικα το ενα κοριτσάκι?σου απαντησαν>?τι σου ειπαν?

μου τα εγραφε τοσο συγκινητικα που εκλαψα

αχ για γραψε τι σου ειπαν γενικως?

γεια σου πυρροθριξ!πεθανε τελικα το ενα κοριτσάκι?σου απαντησαν>?τι σου ειπαν?
μου ειπαν οτι ειναι πολυ χαρουμενες που τους εγραψα,οτι εχουν να κοιμηθουν απο το σαββατο γιατι η ζουζου δεν ταιζει τα μικρα και καθονται αυτες και τα ταιζουν,οτι ειναι πολυ χαρουμενες να δινουν γατια σε birmaniacs οτι ξερουν την Γιουλη κ την Φωτεινη και ειναι ευχαριστημενες που θα εχουν τα γατια τους οι κοπελες...

καλα παλι δεν τα ταιζει αυτη η γατα!τελικα ισχυει οτι μερικα ζωα δεν εχουν μητρικο ενστικτο!πολυ κουραση τραβανε και με πολυ ρισκο γιατι αν δεν παιρνουν μητρικο γαλα τα μωρα ειναι προβλημα!

οτι κι εμενα θα μου δωσουν ενα :up:τι ξερουν οτι θα το προσεχω..και οτι τα χρωματα χωρις να ειναι 100% σιγουρες ακομα θα ειναι seal ,blue,lilac kai chocolate

ειναι πολυ χαρουμενες που θα σου δωσουν τον νταικιρι μου ειπαν:)

Κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που θα τον πάρω!:)

οτι κι εμενα θα μου δωσουν ενα :up:τι ξερουν οτι θα το προσεχω..και οτι τα χρωματα χωρις να ειναι 100% σιγουρες ακομα θα ειναι seal ,blue,lilac kai chocolate

αχου ωραια χρωματα!τι θα παρεις?τελικα για το αρσενικο σου ειπαν?

οτι εχουν να κοιμηθουν απο το σαββατο γιατι η ζουζου δεν ταιζει τα μικρα και καθονται αυτες και τα ταιζουν

Αφού αυτή η γάτα δεν κάθεται να προσέξει τα μωρά της, τι τη βάζουν να γεννάει;:(

και οτι τα χρωματα χωρις να ειναι 100% σιγουρες ακομα θα ειναι seal ,blue,lilac kai chocolate

Ωραία χρώματα, όντως... Ποιό θα ήθελες να έχεις;

Αφού αυτή η γάτα δεν κάθεται να προσέξει τα μωρά της, τι τη βάζουν να γεννάει;:(

τους ειπε ο κτηνιατρος να την βαλουν αμεσως για γεννα μηπως και της αναπτυχθει το ενστικτο!εμεις παντως συστηνουμε να αφηνουν τα ζωα μια περιοδο χωρις γεννα, και γενικως δυσκολα αυτα τα ζωα γινονται σωστες μητερες, τωρα ειδικα με 2η φορα να συμβαινει πολυ δυσκολο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back