Birman-maniacs

Δανάη κάτι με ρώτησες για τον Κόρφο...

Είναι λίγα χλμ. πριν την Επίδαυρο...δες φωτό και θέα από το σπίτι μου...
Ο λόγος που τις βάζω είναι μόνο για να σας δελεάσω και να σας πω ότι όλοι οι Birmaniacs έχετε ανοιχτή πρόσκληση 365 ημέρες το χρόνο full διαμονή!! Τα Βιρμανάκια εννοείται ότι επιτρέπονται!! :up:

Πολύ λίγα χλμ. πριν το Κόρφο, είναι και το εξοχικό της Φωτεινής!! Θα τη βουτήξω και θα την πάρω στο Κόρφο σύντομα αυτή μου φαίνεται! :hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC02655.JPG
    DSC02655.JPG
    47,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC02656.JPG
    DSC02656.JPG
    59,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC02671.JPG
    DSC02671.JPG
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • KORFOS PICTURES 15.jpg
    KORFOS PICTURES 15.jpg
    51,1 KB · Εμφανίσεις: 30
ευχαριστουμε συμπεθερούλα!το μπαλακι απο το γατοδεντρο ειναι 2 η φορα που το ξίλωσε!αυτη δεν παιζει με αυτο, κρεμιεται σαν τη μαιμου, το παιρνει αγκαλια και φευγει...:lol:

:lol:
Κι εμένα κανένα παιχνίδι δεν στέριωνε πάνω τους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη κάτι με ρώτησες για τον Κόρφο...

Είναι λίγα χλμ. πριν την Επίδαυρο...δες φωτό και θέα από το σπίτι μου...
Ο λόγος που τις βάζω είναι μόνο για να σας δελεάσω και να σας πω ότι όλοι οι Birmaniacs έχετε ανοιχτή πρόσκληση 365 ημέρες το χρόνο full διαμονή!! Τα Βιρμανάκια εννοείται ότι επιτρέπονται!! :up:

Πολύ λίγα χλμ. πριν το Κόρφο, είναι και το εξοχικό της Φωτεινής!! Θα τη βουτήξω και θα την πάρω στο Κόρφο σύντομα αυτή μου φαίνεται! :hmm::lol:

τελεια παραλια, παρα πολυ ωραια είναι!εγω θα ρθω σίγουρα!

Εγώ επιμένω σε κάποιες ταρταρούγες... αυτή είναι η Pangari (άκου όνομα...:down:) από το Γερμανικό εκτροφείο...
Κοιτάχτε μάτι βρε παιδιά και χαρακτηριστικά!!!
Αφήστε για λίγο το... χρώμα στην άκρη... :lol:

Τις ταρταρούγες τις θέλουν στα εκτροφεία γιατί μπορεί να βγάλουν διαφορετικά χρώματα στα γατιά...
Είμαι κολημένη ε...? :(

pangari_290907_2akt.jpg

τελεια παραλια, παρα πολυ ωραια είναι!εγω θα ρθω σίγουρα!
Γι'αυτό σε πάω συμπεθερούλα μου... γιατί είσαι σαν εμένα!! :up:

Σας περιμένουμε πολύ πολύ σύντομα!! Και με τη κορούλα σας... αν και φοβάμαι μη ταλαιπωρηθεί....

Εγώ επιμένω σε κάποιες ταρταρούγες... αυτή είναι η Pangari (άκου όνομα...:down:) από το Γερμανικό εκτροφείο...
Κοιτάχτε μάτι βρε παιδιά και χαρακτηριστικά!!!
Αφήστε για λίγο το... χρώμα στην άκρη... :lol:

Τις ταρταρούγες τις θέλουν στα εκτροφεία γιατί μπορεί να βγάλουν διαφορετικά χρώματα στα γατιά...
Είμαι κολημένη ε...? :(

pangari_290907_2akt.jpg
λυπάμαι αλλα δεν μας πείθεις!:)αν ειναι να παρω βιρμανιας ειναι για τα χρωματα, μουτσουνακια και ματακια βρισκεις ομορφα και σε αλλες γάτες!γούστα είναι αυτά!

Γι'αυτό σε πάω συμπεθερούλα μου... γιατί είσαι σαν εμένα!! :up:

Σας περιμένουμε πολύ πολύ σύντομα!! Και με τη κορούλα σας... αν και φοβάμαι μη ταλαιπωρηθεί....

οχι δεν θα το αντεξω!3 ωρες πανω στα χερια μου η τρελη!αποκλειεται!αλλα θα βρουμε καποιον να κανει cat-sitting!:up:

λυπάμαι αλλα δεν μας πείθεις!:)αν ειναι να παρω βιρμανιας ειναι για τα χρωματα, μουτσουνακια και ματακια βρισκεις ομορφα και σε αλλες γάτες!γούστα είναι αυτά!

Άντε καλά.... :up::P

που ειναι οι αλλες?

Ο Μορφέας δεν είναι να μένει με ταίστρα παιδιά όταν λείπω... σε μια μιση μέρα που τα άφησα μου πάχυνε κι άλλο...παρόλο που τους έβαλα τη light τροφή... :(
Τώρα πάλι στην αυστηρή δίαιτα τον έχω... ευτυχώς μου στρογγύλεψε κι η Καλυψώ κι έτσι δε με νοιάζει...
Παιδιά ο τύπος έχει γίνει τεράστιος...! :lol:
Με παρηγορούν φωτό αρσενικών Βιρμανών που βλέπω στα εκτροφεία όπου τα'χουν τα κιλάκια τους...

δεν εβγαλες καμια απο τα παιδια να δουμε κι εμεις!:P

Καλημερα!! επεστρεψα στο γραφειο!! θα τα πουμε λιγο αργοτερα..

Ο Μορφέας δεν είναι να μένει με ταίστρα παιδιά όταν λείπω... σε μια μιση μέρα που τα άφησα μου πάχυνε κι άλλο...παρόλο που τους έβαλα τη light τροφή... :(
Τώρα πάλι στην αυστηρή δίαιτα τον έχω... ευτυχώς μου στρογγύλεψε κι η Καλυψώ κι έτσι δε με νοιάζει...
Παιδιά ο τύπος έχει γίνει τεράστιος...! :lol:
Με παρηγορούν φωτό αρσενικών Βιρμανών που βλέπω στα εκτροφεία όπου τα'χουν τα κιλάκια τους...
χι χι απο την αλλη ο Αλφι που τον αφησα για το πασχα με την ταιστρα, σαν να εχασα λιγακι....τωρα την ανοιξη παρατηρησα οτι δεν τρωνε τοσο πολυ, το ειδατε και εσεισ?:)

χι χι απο την αλλη ο Αλφι που τον αφησα για το πασχα με την ταιστρα, σαν να εχασα λιγακι....τωρα την ανοιξη παρατηρησα οτι δεν τρωνε τοσο πολυ, το ειδατε και εσεισ?:)

Πράγματι οι γάτες το Καλοκαίρι αδυνατίζουν λόγω ζέστης.... και το Χειμώνα παχαίνουν... Στο Καλοκαίρι εναποθέτω τις ελπίδες μου...:lol:

εγω δεν ειδα αλλαγη!γεια σου Αντα καλως ήρθες!

δεν εβγαλες καμια απο τα παιδια να δουμε κι εμεις!:P
Τα έχω βγάλει αγκαλίτσα που τα τσάκωσα προχθές... Η Καλυψώ είναι σιγανοπαπαδιά!! Μια τον αγριεύει μπροστά μας και μια τον έχεις στις αγκαλιές από πίσω μας...Ούτε παράνομο ζευγάρι να' ταν! Ξέχασα τη μηχανή στο σπίτι αύριο...

Τι μου κανετε? ειδα οτι μας εκαναν σπλιτ μερικα θεματακια που συζητησαμε.... αχχ πολυ μιλαμε!!:redface: αλλα συμφωνω, οταν εχουμε ενα προβληματισμό τον εκφράζουμε και δεν ανοιγουμε καινουριο ποστ!!

Καλημερα!! επεστρεψα στο γραφειο!! θα τα πουμε λιγο αργοτερα..

Καλώς μας όρισες!! Να μας γράψεις πως πέρασες!!!

Το τεστ το έστειλες στη Φωτεινή ή δεν πρόλαβες?
Εσύ απομένεις για τα αποτελέσματα!

Τι γλυκο αυτο με την Καλυψω....η Πισου τωρα τελευταια ολο τον πλένει τον Αλφι, λες να τον βλεπει σαν γιος της?? :lol:

Καλώς μας όρισες!! Να μας γράψεις πως πέρασες!!!

Το τεστ το έστειλες στη Φωτεινή ή δεν πρόλαβες?
Εσύ απομένεις για τα αποτελέσματα!
Που να προλάβω?? μαλλον θα το παρω για το σπιτι!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back