Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Βάσια13859: #6.301 05-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ηταν και φωσφορίζοντα θα εξοικονομουσαμε και ενεργεια!!!!! Click για ανάπτυξη... καλο!μπραβο τι να πει ο καημενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.302 05-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμεις την χτενιζουμε συνεχεια και αυτη συνεχεια μαδαει, η τροφη skin and hair της αρεσει πολυ, αλλα δεν βλεπω αλλαγη!παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα τωρα που τρωει αυτη σε καποια γευματα εχει γινει λιγο τσουποτη!μηπως παχαινει λοιπον? Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανόν... 'Ετσι να'ναι... τσουπωτή... !Μας αρέσουν οι τσουπωτές... Στα υπόλοιπα γεύματα kitten δεν της δίνεις? Τα στρουμπουλάκια μου... κοιτάχτε βλέμμα η Καλυψώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #6.303 05-05-08 13:09 Ωραια ειναι που ειναι στρουμπουλα!! αν κοπώ στο τεστ,τι γινεται?? απο ποιον μπορω να αντιγραψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.304 05-05-08 13:11 Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #6.305 05-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ηταν και φωσφορίζοντα θα εξοικονομουσαμε και ενεργεια!!!!! Click για ανάπτυξη... καλο!μπραβο τι να πει ο καημενος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.302 05-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμεις την χτενιζουμε συνεχεια και αυτη συνεχεια μαδαει, η τροφη skin and hair της αρεσει πολυ, αλλα δεν βλεπω αλλαγη!παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα τωρα που τρωει αυτη σε καποια γευματα εχει γινει λιγο τσουποτη!μηπως παχαινει λοιπον? Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανόν... 'Ετσι να'ναι... τσουπωτή... !Μας αρέσουν οι τσουπωτές... Στα υπόλοιπα γεύματα kitten δεν της δίνεις? Τα στρουμπουλάκια μου... κοιτάχτε βλέμμα η Καλυψώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #6.303 05-05-08 13:09 Ωραια ειναι που ειναι στρουμπουλα!! αν κοπώ στο τεστ,τι γινεται?? απο ποιον μπορω να αντιγραψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.304 05-05-08 13:11 Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #6.305 05-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμεις την χτενιζουμε συνεχεια και αυτη συνεχεια μαδαει, η τροφη skin and hair της αρεσει πολυ, αλλα δεν βλεπω αλλαγη!παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα τωρα που τρωει αυτη σε καποια γευματα εχει γινει λιγο τσουποτη!μηπως παχαινει λοιπον? Click για ανάπτυξη... Πολύ πιθανόν... 'Ετσι να'ναι... τσουπωτή... !Μας αρέσουν οι τσουπωτές... Στα υπόλοιπα γεύματα kitten δεν της δίνεις? Τα στρουμπουλάκια μου... κοιτάχτε βλέμμα η Καλυψώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:09 Η Αντα έγραψε: #6.303 05-05-08 13:09 Ωραια ειναι που ειναι στρουμπουλα!! αν κοπώ στο τεστ,τι γινεται?? απο ποιον μπορω να αντιγραψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.304 05-05-08 13:11 Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #6.305 05-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια ειναι που ειναι στρουμπουλα!! αν κοπώ στο τεστ,τι γινεται?? απο ποιον μπορω να αντιγραψω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.304 05-05-08 13:11 Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #6.305 05-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #6.305 05-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... Για να μην πάθει πυομήτρα....;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #6.306 05-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βάσια, Για πες μου τι εννοούν εδώ οι Γερμανίδες?? Μιλούν για τη Kitty που ζευγάρωσε με το Versacce και το γιατί την έβαλαν να ζευγαρώσει παρόλο που δεν ήταν στα πλάνα τους... And we have Kitty(our Askahnis mom) now with Versacce. We havnt plan any litter yet usually but she called some times now very close so we have to mate her now not to risk and infection of her mother organics. Click για ανάπτυξη... αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.307 05-05-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν καταλαβα καλα, γιατι τα αγγλικα τους ειναι λιγο περιεργα, εννοουν οτι η γατα ειχε ερθει σε οιστρο πολλες φορες την ιδια περιοδο και για να μην γινει καμια πυομητρα ή πειραχει καπως η μητρα της τη βαλανε να γεννησει!με καθε επιφυλαξη!επισης μπορει να της ειχαν κοψει τον οιστρο με φαρμακα και δεν θελαν να το κανουν ξανα, γιατι αν παρει ενα ζωο φαρμακα αναστολης οιστρου μετα προτεινουμε παντα το ζωο να γεννησει ωστε να επανελθει το γεννητικο συστημα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:37 Η Βάσια13859: #6.308 05-05-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ... κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα... με καίει κι εμένα βλέπεις το θέμα... Click για ανάπτυξη... καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.309 05-05-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα τα παιδακια απο αυτη τη γεννα με προβληματιζουν εμενακαταλαβαινεις γιατι? Click για ανάπτυξη... Τη γέννα της kitty εννοείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:44 Η Βάσια13859: #6.310 05-05-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη γέννα της kitty εννοείς?? Click για ανάπτυξη... ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.311 05-05-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ναιαγορακι εγω κοριτσακι εσυ? Click για ανάπτυξη... Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Βάσια13859: #6.312 05-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέχασες?? Εγώ την έκλεισα ΟΛΗ τη γέννα!! Μη με προδώσεις!! Click για ανάπτυξη... ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.313 05-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ολη την να την κανεις?θα πρεπει να αλλαζεις και γραμμες αιματος, ασε να παρω κι εγω ενα Click για ανάπτυξη... Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η Αντα έγραψε: #6.314 05-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... για ολους μας?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.315 05-05-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε δεν την έκλεισα μόνο για μένα! Για όλους μας!!! Και μάλιστα κανόνισα να μας τα στείλουν αεροπορικώς!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.316 05-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: για ολους μας?? Click για ανάπτυξη... Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:53 Η Fotini έγραψε: #6.317 05-05-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μάλιστα τα κορίτσια μου είπαν ότι αν τη πάρουμε όλη, θα μας κάνουν ένα πολύ σπουδαίο δώρο!! Click για ανάπτυξη... Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.318 05-05-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Α, ναι; Ένα σπίτι να τα βάλουμε μέσα ίσως; Click για ανάπτυξη... Αυτό το καναπέ για γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #6.319 05-05-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 314 315 316 317 318 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 316 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για όσους τέλος πάντων ενδιαφέρονται... Ενδιαφέρεσαι για... τρίτο? Click για ανάπτυξη... αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #6.320 05-05-08 14:00 Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.