ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.321 05-05-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #6.322 05-05-08 14:01 Φωτεινη σου εστειλα τις απαντησεις απο το τεστ..μερικες με δυσκολεψαν αρκετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #6.323 05-05-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Click για ανάπτυξη... Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 05-05-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνω για όλη τη γέννα αυτή... αν... και κάποιο μπορεί να τσιμήσουμε και να φέρουμε κανένα... Στους 4 μήνες που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι πολύ μωρά... Να έρθεις για ζούληγμα όταν θα κάνουμε με το καλό τις δικές μας γέννες που θα είναι όχι μόνο για ζούληγμα... αλλά για φάγωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.325 05-05-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: αχχ και για τριτο και για τεταρτο....αντρα δεν ξερω αν θα εχω μετα ... Click για ανάπτυξη... Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #6.322 05-05-08 14:01 Φωτεινη σου εστειλα τις απαντησεις απο το τεστ..μερικες με δυσκολεψαν αρκετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #6.323 05-05-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Click για ανάπτυξη... Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 05-05-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνω για όλη τη γέννα αυτή... αν... και κάποιο μπορεί να τσιμήσουμε και να φέρουμε κανένα... Στους 4 μήνες που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι πολύ μωρά... Να έρθεις για ζούληγμα όταν θα κάνουμε με το καλό τις δικές μας γέννες που θα είναι όχι μόνο για ζούληγμα... αλλά για φάγωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.325 05-05-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτεινη σου εστειλα τις απαντησεις απο το τεστ..μερικες με δυσκολεψαν αρκετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:02 Η Αντα έγραψε: #6.323 05-05-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Click για ανάπτυξη... Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 05-05-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνω για όλη τη γέννα αυτή... αν... και κάποιο μπορεί να τσιμήσουμε και να φέρουμε κανένα... Στους 4 μήνες που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι πολύ μωρά... Να έρθεις για ζούληγμα όταν θα κάνουμε με το καλό τις δικές μας γέννες που θα είναι όχι μόνο για ζούληγμα... αλλά για φάγωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.325 05-05-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια απ'τα ίδια... Αχ.... Αντούλα μου .... μας βλέπω γεροντοκόρες και συλλέκτριες Βιρμανακίων!! Click για ανάπτυξη... Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 05-05-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνω για όλη τη γέννα αυτή... αν... και κάποιο μπορεί να τσιμήσουμε και να φέρουμε κανένα... Στους 4 μήνες που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι πολύ μωρά... Να έρθεις για ζούληγμα όταν θα κάνουμε με το καλό τις δικές μας γέννες που θα είναι όχι μόνο για ζούληγμα... αλλά για φάγωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.325 05-05-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντως οταν θα τα παρετε με το καλό, θελω μονο μια χαρη να ερθω να τα ζουμπηξω οσο ειναι ακομη μικρουτσικα!! ειναι πολυ γλυκα τοτε...οχι οτι τωρα δεν ειναι... Click για ανάπτυξη... Πλάκα κάνω για όλη τη γέννα αυτή... αν... και κάποιο μπορεί να τσιμήσουμε και να φέρουμε κανένα... Στους 4 μήνες που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι πολύ μωρά... Να έρθεις για ζούληγμα όταν θα κάνουμε με το καλό τις δικές μας γέννες που θα είναι όχι μόνο για ζούληγμα... αλλά για φάγωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.325 05-05-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν με χαλαει αν ειναι να εχω φιλες σαν κ εσάς! Click για ανάπτυξη... Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Βάσια13859: #6.326 05-05-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα τι να πω... μ'έχεις σκλαβώσει... Click για ανάπτυξη... αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.327 05-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ κι εμενα!παντως Γιουλη ξερεις οτι με κοροιδευουν ολοι, γιατι μιλαμε στο τηλεφωνο και λεω με πηρε η αυμπεθερα και γελανε ολοι, μαλιστα οι φιλοι μου χθες νομιζαν οτι ελεγα για τη μαμα του Γιωργου Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ο Μάριος να μου δώσει μια κινητή τηλ/κή σύνδεση να έχω δωρεάν επικοινωνία μαζί σας... αφού όλη μέρα στα τηλέφωνα είσαι ούτως ή άλλως μου λέει... Αλλά ο παλιοεγωισμός μου (βρίστε με όσο θέλετε) δεν μου το επιτρέπει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Fotini έγραψε: #6.328 05-05-08 14:14 Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). 1. Η καταγωγή της Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι από: α) την Ινδία β) τη Βιρμανία γ) την Ταϋλάνδη δ) το Βιετνάμ 2. Πότε ήρθαν οι πρώτες γάτες Βιρμανίας στην Ευρώπη και σε ποιά χώρα πρωτοξεκίνησε η εκτροφή τους; : α) Αγγλία, 1916 β) Γερμανία, 1919 γ) Γαλλία, 1919 δ) Ιταλία, 1920 3. Ποιά χρονιά αναγνωρίστηκαν τα Βιρμανάκια ως ράτσα από την Cat Fanciers' Association; : α) 1955 β) 1960 γ) 1967 δ) 1969 4. Το τρίχωμα μιας Ιερής Γάτας Βιρμανίας είναι: α) κοντότριχο β) μακρύτριχο γ) ημι-μακρύτριχο προς μακρύτριχο δ) ημι-μακρύτριχο 5. Τα αναγνωρισμένα βασικά (-point) χρώματα της ράτσας είναι: α) seal, blue, red β) seal, chocolate, cream γ) seal, cream, lilac δ) όλα τα παραπάνω 6. Υπάρχει κατηγορία χρώματος "tortie" και αν ναι, σε ποιά βασικά χρώματα τη συναντούμε; : α) όχι, δεν υπάρχει χρώμα "tortie" β) ναι, υπάρχει στο seal, red, blue, chocolate γ) ναι, υπάρχει στο seal, cream, lilac, blue δ) ναι, υπάρχει στο seal, blue, chocolate, lilac 7. Ta πρώτα σημεία στο σώμα μιας νεογέννητης γάτας Βιρμανίας που παίρνουν χρώμα είναι : α) τα πόδια, η ουρά και η μύτη β) η μύτη και τα πόδια γ) η ουρά, η μύτη και τα αυτιά δ) κανένα από τα παραπάνω, όλο το σώμα έχει ένα χρώμα 8. Υπάρχει στις γάτες Βιρμανίας το γονίδιο "lynx" και αν ναι, ποιά επίδραση έχει στο χρώμα της γάτας; : α) υπάρχει, αλλά δεν έχει καμία επίδραση στο χρώμα της γάτας β) υπάρχει και δημιουργεί αποτέλεσμα σαν το "tortie" γ) υπάρχει και προκαλεί ραβδώσεις σε όποιο χρώμα θα είχε η γάτα αν απουσίαζε το συγκεκριμένο γονίδιο (lynx-point color) δ) δεν υπάρχει το γονίδιο "lynx", υπάρχει μόνο το "tortie" 9. Μια red-point γάτα Βιρμανίας είναι συχνότερα: α) αρσενική β) θηλυκή γ) το κόκκινο χρώμα είναι συνηθισμένο και στα δύο φύλα εξίσου δ) δεν υπάρχει red-point χρώμα στις γάτες Βιρμανίας 10. Σε μια έκθεση γάτας, μια Ιερή Γάτα Βιρμανίας αποκλείεται από το διαγωνισμό όταν: α) δεν έχει τα χαρακτηριστικά άσπρα "γαντάκια" σε κάποιο από τα πόδια της ή σε όλα β) έχει λευκές τρίχες στα χρωματιστά άκρα της γ) έχει περισσότερα δαχτυλάκια στα πόδια από τα επιτρεπόμενα δ) όλα τα παραπάνω 11. Πόσα χρώματα με τις παραλλαγές τους είναι αναγνωρισμένα σήμερα στις Ιερές Γάτες Βιρμανίας; : α) 16 β) 19 γ) 20 δ) 24 12. Τι σημαίνει ο όρος "tortie" στο χρώμα των γατιών Βιρμανίας; : α) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει κόκκινα ή κρεμ στοιχεία β) ότι το βασικό χρώμα της γάτας παρουσιάζει ραβδώσεις γ) ότι η γάτα έχει λιλά χρώμα δ) ότι το βασικό χρώμα της γάτας είναι πιο αχνό από το κανονικό 13. Τι σημαίνει ο όρος "point" : α) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα σε όλο της το σώμα β) ότι η γάτα έχει έντονο χρώμα στο πρόσωπο, τα αυτιά, την ουρά και τα πόδια ενώ το υπόλοιπο σώμα είναι άσπρο-κρεμ γ) ότι τα μάτια της γάτας έχουν έντονο μπλε χρώμα δ) ότι η ουρά της γάτας είναι μυτερή/σουβλερή Πηγές: https://www.cfainc.org/breeds/profiles/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/standards/birman.html https://www.cfainc.org/breeds/profiles/articles/birman.html https://en.wikipedia.org/wiki/Birman https://www.kkoe.net/en/navigation/breeds/birman.htm https://www.birman.org/articles/cfacolors.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:14 Η Αντα έγραψε: #6.329 05-05-08 14:14 Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #6.330 05-05-08 14:16 Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η Fotini έγραψε: #6.331 05-05-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμ ειχα καποια λαθη...τελικα αυτο το burma που βρίσκεται?? γιατι κ εγω στο wikipedia το ειδα αλλα ακρη δεν εβγαλα! Click για ανάπτυξη... Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.332 05-05-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσείς μιλάτε κ στο τηλέφωνο, εγω τι να πω που παθαίνω στερητικό σύνδρομο μεχρι την αλλη μερα το πρωι μεχρι να ξαναμπώ ιντερνετ! Click για ανάπτυξη... Καλέ... να μιλάμε και μαζί!! Γι'αυτό σκας?? Και στη μαμά σου όταν πας να έρθεις σπίτι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #6.333 05-05-08 14:21 Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 05-05-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι πηγα χτες...κολλησα το προσωπακι μου στο τζαμι ενω περνουσα εξω απο το σπιτι σου...ημουν με τον Γιωργο, που δεν καταλαβαίνει κ πολυ αυτη την νεα μου ''τρελα'' . Click για ανάπτυξη... Κι εμένα δεν τη καταλαβαίνει...Αλλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου... Καταλαβαίνει άλλα πιο βασικά πράγματα... Να με παίρνεις να΄ρχεσαι μόνη σου τότε...έστω και για λίγο...και να τον αφήνεις με τη πεθερούλα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #6.335 05-05-08 14:27 καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη ιδεα!! χι χι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Βάσια13859: #6.336 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Burma είναι η Βιρμανία! Σημερινό όνομα Μιανμάρ! Click για ανάπτυξη... πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.337 05-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, μετά την ολοκλήρωση του τεστ και από την Άντα, ιδού οι σωστές απαντήσεις. Επίσης, ευχαριστούμε και τη Βάσια για την εύστοχη παρατήρησή της για το λάθος μιας ερώτησης (αν και αυτό το έτος έγραφε η ιστοσελίδα που κοίταξα). Ωραία! Ευχαριστούμε Φωτεινούλα!! Ποιος από εμάς κέρδισε το τεράστιο γατόδεντρο?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Βάσια13859: #6.338 05-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... πηγη το Fif https://www.fifeweb.org/wp/breeds/breeds_prf_stn.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #6.339 05-05-08 14:29 εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω οχι....σνιφ σνιφ !! και εγω semilong απαντησα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.340 05-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: πολυ σωστο και ψαγμενο αυτο με το Μιανμας μπραβο!αλλα να πω παλι χωρις να με δειρετε οτι εγω την βρηκα στις semi long breeds, λοιπον οι γατες μας ειναι γατες με αποψεις που διιστανται Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπερδεύτηκα μ'αυτή την ερώτηση αλλά από ένστικτο έβαλα ημι μακρύτριχη προς μακρύτριχη, επειδή έχω δει ημιμακτρύτριχες που έχουν κοντύτερη γούνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.