Birman-maniacs

α!το βρηκα Δωρα θα εισαι Σαββατο Βόλο?θα ερθω για κατι βαφτησια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α!το βρηκα Δωρα θα εισαι Σαββατο Βόλο?θα ερθω για κατι βαφτησια!
Στείλτης και pm μήπως δεν δει εδώ την ερώτησή σου..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α.... λίγα λόγια για τη νύφη μου ε! :mad:
Κούκλα είναι!! Εσύ για αδύνατη τη βλέπεις?? :blink::lol:

DSCN0439.jpg
κοιτα τωρα, εχει λιγο ξαπλωσει, λιγο ξεχειλισει το δερμα βαλε και την τριχα 20 ποντους!να το αυτο που βλεπεις, οφθαλμαπατη!

Α.... λίγα λόγια για τη νύφη μου ε! :mad:
Κούκλα είναι!! Εσύ για αδύνατη τη βλέπεις?? :blink::lol:

DSCN0439.jpg
τι σταση ειναι αυτη με ανοικτά τα ποδια???:redface::redface: ελα Μορφεα να ξαπλωσουμε παρεα!!:up:

Εδώ μοιάζει μεγαλύτερη από το Μορφέα! :lol:

CIMG0604.JPG

ναι αλλα τωρα νομιζω την εχει περασει κατα πολυ!αχ καημενη Αθηνουλα τι σε περιμενει!θα σε πιασει ο στυβαρος Μορφεας...

καλα σημερα λεγαν συννεφια και χαζομαρες και εχει ενα ηλιο....παει και η μπουγαδα τσαμπα δεν την εβαλα!ασχετο!

καλα σημερα λεγαν συννεφια και χαζομαρες και εχει ενα ηλιο....παει και η μπουγαδα τσαμπα δεν την εβαλα!ασχετο!
και εσυ εξαρτασαι απο την ΕΜΥ?? αχχ και εγω!! :mad:

τωρα ειχε παει πανω απο το φαγητο της και μολις ετοιμαζοταν αν φαει, δεν αντεξα, την αρπαξα για αγκαλιτσα και φιλακι, και μου εκανε νια νια νιααα "ασε με να φαω" και μολις την προσγειωσα....αρχισε!

ναι στο καινουριο θα παιξει τρελο στεγνωτηριο!τωρα θα επρεπε να το βαλω σαν κομοδινο στην κρεβατοκαμαρα, καταλαβες τους χωρους που εχω!

To στεγνωτηριο σαν ξεχωριστο μηχανημα εχω ακουσει - απο ξαδελφια στην αμερικη - οτι τσαλακωνει παρα πολυ τα ρουχα μεχρι που τα σκιζει!! για μενα καλυτερα ειναι να στεγνωνουν στον ηλιο για να πεθανουν κ τα μικροβια!! χι χι die die die!!

οχι ρε συ!εμενα εχουν φιλοι μου στεγνωτηριο και μια χαρα ειναι, και στη σχολη εχουμε για τις ποδιες και τα χειρουργικα!ε καλα για τα μικροβια, θα το βαζεις το χειμωνα!γιατι παλι στα καλοριφερ στεγνωνουν και μαζευουν και υγρασια μεχρι να στεγνωσουν, ειναι υγιεινο αυτο?

To στεγνωτηριο σαν ξεχωριστο μηχανημα εχω ακουσει - απο ξαδελφια στην αμερικη - οτι τσαλακωνει παρα πολυ τα ρουχα μεχρι που τα σκιζει!! για μενα καλυτερα ειναι να στεγνωνουν στον ηλιο για να πεθανουν κ τα μικροβια!! χι χι die die die!!

Συμφωνώ Βάσια! :up:
Το έχει κι ο Μάριος αλλά δε κάνει καλό πάντα να το χρησιμοποιείς, αλλά μόνο όταν πραγματικά το έχεις ανάγκη...

οχι ρε συ!εμενα εχουν φιλοι μου στεγνωτηριο και μια χαρα ειναι, και στη σχολη εχουμε για τις ποδιες και τα χειρουργικα!ε καλα για τα μικροβια, θα το βαζεις το χειμωνα!γιατι παλι στα καλοριφερ στεγνωνουν και μαζευουν και υγρασια μεχρι να στεγνωσουν, ειναι υγιεινο αυτο?

Για επαγγελματικά ρούχα όπως ποδιές κλπ. δεν πειράζει... αλλά να προσέχεις κι άλλα υφάσματα πιο ευαίσθητα...

Παιδιά! Κοιτάχτε μια φωτό της Ρενάτας που βρήκα!
Η Φωτεινή γράφει σαν σχόλιο..."δε μπορώ μπούκωσα" ! :lol:
Συγνώμη Φωτεινή....Σε κουτσομπολεύω!:lol:

oxx_mpoukosa.JPG

α το τερας!παει το ρολο!και προστυχη σταση!να το πω κι εγω!
παραθεση στο στεγνωτηριο!μιλαω για το χειμωνα ρε παιδια!εμεις εδω εχουμε τρελη υγρασια, τα ρουχα εξω δεν στεγνωνουν και μεσα στο σπιτι ειμαι αλλεργικη και πεθαινω με την υγρασια!ολα με μετρο ειπαμε!

παιδια η Αθηνα σημερα κοιμηθηκε στα ποδια μου!και το επιασα το βραδυ με την πατουσα και λεω μπα!πως απο εδω!τελικα οντως ερχεται οταν ειμαστε μονοι μας στο σπιτι!

α το τερας!παει το ρολο!και προστυχη σταση!να το πω κι εγω!
παραθεση στο στεγνωτηριο!μιλαω για το χειμωνα ρε παιδια!εμεις εδω εχουμε τρελη υγρασια, τα ρουχα εξω δεν στεγνωνουν και μεσα στο σπιτι ειμαι αλλεργικη και πεθαινω με την υγρασια!ολα με μετρο ειπαμε![/quote]

Ναι καλέ! Αυτό σου είπα... όχι σε καθημερινή βάση...
Μη ξεχάσεις να ρωτήσεις για τις σταγόνες στο νερό για την αναπνοή...
Περιμένω γράμμα από τις Γερμανίδες για τον οίστρο της Αθηνάς... θα σου πω...

παιδια η Αθηνα σημερα κοιμηθηκε στα ποδια μου!και το επιασα το βραδυ με την πατουσα και λεω μπα!πως απο εδω!τελικα οντως ερχεται οταν ειμαστε μονοι μας στο σπιτι!

;) Είδες??
Όταν τα λέω εγώ... με λες τέρας... :lol:

ασε εκανα βλακεια δεν ειπα να μου το στειλουν σημερα, οποτε θα το παρω την Δευτερα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back