Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ χρησιμοποιώ την Active Block, είναι αντιβακτηριδιακή. Αυτή που πήρες είναι, νομίζω, για τα μακρύτριχα γατιά, να μην κολλάει στα πόδια τους..:hmm:
θυμησε μου τι χρώμα εχει το κουτί!! γιατι απο το χρωμα τα θυμαμαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη πηρα την κρυσταλλική, σκεφτομαι να την εχω οταν θα λείπω για σαβ/κο στο χωριό ....οπως αυτο που μας ερχεται τωρα - παντρευεται η αδελφή του Γιώργου. Η μονη μου ανησυχια ειναι οτι η μικρή του αδελφη εχει ιωση με πυρετο και διαρροια, ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινει αν την κολλησει ή μας κολλήσει!!

Μακάρι να μη κολήσει η νυφούλα κι εσείς...να προσέχετε...
Τη κρυσταλική του Θανόπουλου πήρες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι απο το Θανόπουλο την πηρα...

Μήπως είδατε στις ειδήσεις τι γίνεται στην Μιανμάρ, τη πατρίδα των γατιών μας?
Τυφώνες... χαμός... έχουν και τη χούντα οι άνθρωποι εκεί... κρίμα:(

Περιττό να πω οτι ειναι και εγκυος...που αν γινει κατι και κολλήσει ουτε αντιβίωση δεν θα μπορεί να παρει!! ασε γιατι δεν σκεφτεται και η μαμα της καλα, την πηγαίνει τωρα στο χωριο ο Γιώργος και θα κοιμηθεί στο δωμάτιο που θα ετοιμαστεί η αδελφή του μετά!!

Ναι απο το Θανόπουλο την πηρα...

Αφού τη βάλεις, μπορείς και να τη κρατήσεις 10 ημέρες (με τα 2 γατιά)... μη σε τρομάξει το κίτρινο χρώμα που θα γίνουν οι κρύσταλοι... Δεν μυρίζει!

Περιττό να πω οτι ειναι και εγκυος...που αν γινει κατι και κολλήσει ουτε αντιβίωση δεν θα μπορεί να παρει!! ασε γιατι δεν σκεφτεται και η μαμα της καλα, την πηγαίνει τωρα στο χωριο ο Γιώργος και θα κοιμηθεί στο δωμάτιο που θα ετοιμαστεί η αδελφή του μετά!!

Βρε παιδιά... ας προσέξει η μικρή όσο γίνεται!!

Εγώ χρησιμοποιώ την Active Block, είναι αντιβακτηριδιακή. Αυτή που πήρες είναι, νομίζω, για τα μακρύτριχα γατιά, να μην κολλάει στα πόδια τους..:hmm:Η κριτική της άμμου στο φόρουμ είναι εδώ---> https://www.mypetz.gr/threads/premium-ever-clean.219231/https://www.mypetz.gr/threads/premium-ever-clean.219231/https://www.mypetz.gr/threads/premium-ever-clean.219231/

Γιατί δεν παίρνεις κι εσύ αυτή για τα μακρύτριχα?
Θυμάμαι πόση ώρα παιδευόσουν να της βγάλεις τον πηλό από τα πόδια...

Θα σου πρότεινα για 1 φορά να πάρεις τη κρυσταλική... καθαρίζεις μόνο τα κακά, τα τσίσα δεν μυρίζουν καθόλουμ θα σου κρατήσει 20 μέρες αλλά κάνει 8 ευρώ...:hmm:
Ίσως θα σε βόλευε όταν σου κάνουν cat sitting για σου καθαρίζουν μόνο τα κακάκια κι όχι και τους σβώλους με τα τσίσα...

Μήπως είδατε στις ειδήσεις τι γίνεται στην Μιανμάρ, τη πατρίδα των γατιών μας?
Τυφώνες... χαμός... έχουν και τη χούντα οι άνθρωποι εκεί... κρίμα:(
Λες να παρασέρνει ο τυφώνας και τα γατια ??!!! υπταμενα βιρμανακια!! :lol:

θυμησε μου τι χρώμα εχει το κουτί!! γιατι απο το χρωμα τα θυμαμαι!

Η κόκκινη;)

Αφού τη βάλεις, μπορείς και να τη κρατήσεις 10 ημέρες (με τα 2 γατιά)... μη σε τρομάξει το κίτρινο χρώμα που θα γίνουν οι κρύσταλοι... Δεν μυρίζει!
Δηλαδή να μην καθαρίσω τους κρυστάλλους που θα κιτρινίσουν? :hmm:

Δηλαδή να μην καθαρίσω τους κρυστάλλους που θα κιτρινίσουν? :hmm:

Όχι!!! Γιατί όπου πέφτουν τσίσα κιτρινίζουν! Αυτός είναι ο ρόλος τους... αλλά δεν μυρίζουν!

Γιατί δεν παίρνεις κι εσύ αυτή για τα μακρύτριχα?
Θυμάμαι πόση ώρα παιδευόσουν να της βγάλεις τον πηλό από τα πόδια...

Θα σου πρότεινα για 1 φορά να πάρεις τη κρυσταλική... καθαρίζεις μόνο τα κακά, τα τσίσα δεν μυρίζουν καθόλουμ θα σου κρατήσει 20 μέρες αλλά κάνει 8 ευρώ...:hmm:
Ίσως θα σε βόλευε όταν σου κάνουν cat sitting για σου καθαρίζουν μόνο τα κακάκια κι όχι και τους σβώλους με τα τσίσα...

Διστάζω να πάρω άλλη άμμο... Αν δεν της αρέσει; Η κρυσταλλική θα ήταν μια καλή λύση, αλλά η Ρενάτα θέλει να σκάβει, της αρέσει, έχει πάθος. Αφού μερικές φορές μπαίνει μέσα όχι για να κάνει την ανάγκη της, αλλά απλά για να σκάψει και να παίξει:/: Όσο για την τιμή, για την Άκτιβ Μπλοκ πληρώνω 9 ευρώ, δεν έχει μεγάλη διαφορά.. Νομίζω ότι και με την άμμο για μακρύτριχα θα κολλάνε σβώλοι στις τρίχες της γιατί φταίει ο τρόπος που κάθεται στην λεκάνη της. Γιατί αρκετές φορές βγαίνει καθαρή και άλλες όχι; Άρα κάθεται στραβά:confused:

Λες να παρασέρνει ο τυφώνας και τα γατια ??!!! υπταμενα βιρμανακια!! :lol:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι στη Βιρμανία δεν έχει πια τέτοιες γάτες;:hmm:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι στη Βιρμανία δεν έχει πια τέτοιες γάτες;:hmm:

Μπορεί να'χεις δίκιο... με τη φτώχεια που τους δέρνει... σιγά μην έχουν... θα μπορούσαμε άραγε να μάθουμε? Είμαι περίεργη... :hmm:

Όχι!!! Γιατί όπου πέφτουν τσίσα κιτρινίζουν! Αυτός είναι ο ρόλος τους... αλλά δεν μυρίζουν!
καλα μην με φας!! :cool:απλα ρωτησα...;)

καλα μην με φας!! :cool:απλα ρωτησα...;)

Να σε προφυλάξω απλά ήθελα...όχι να σε φάω... γι΄αυτό σου εξήγησα το λόγο...

Δανάηηηηηηηηη!!
Πες μας!! Έχεις νέα???

Μου ηρθε το εμαιλ σου..σου το ξαναεστειλα....

Μου ηρθε το εμαιλ σου..σου το ξαναεστειλα....
:up:ΟΚ! Θα σου στείλω απάντηση ότι το πήρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back