Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:27 Η Αντα έγραψε: #7.041 07-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ πρότεινα να κλείσουμε το θέμα, εσείς δε θέλετε... Click για ανάπτυξη... Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο πυρροθριξ: #7.042 07-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... moi aussi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Αντα έγραψε: #7.043 07-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι δεν ειναι χονδρο, οπως το ειπε και καποιος αλλος, απλα ειναι φαρδυς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.044 07-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι... απλά θα το πάρει σε μπόι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #7.045 07-05-08 14:30 Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Εγώ πρότεινα να κλείσουμε το θέμα, εσείς δε θέλετε... Click για ανάπτυξη... Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:27 Ο πυρροθριξ: #7.042 07-05-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... moi aussi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Αντα έγραψε: #7.043 07-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι δεν ειναι χονδρο, οπως το ειπε και καποιος αλλος, απλα ειναι φαρδυς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.044 07-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι... απλά θα το πάρει σε μπόι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #7.045 07-05-08 14:30 Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... moi aussi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:28 Η Αντα έγραψε: #7.043 07-05-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι δεν ειναι χονδρο, οπως το ειπε και καποιος αλλος, απλα ειναι φαρδυς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.044 07-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι... απλά θα το πάρει σε μπόι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #7.045 07-05-08 14:30 Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι δεν ειναι χονδρο, οπως το ειπε και καποιος αλλος, απλα ειναι φαρδυς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.044 07-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι... απλά θα το πάρει σε μπόι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #7.045 07-05-08 14:30 Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειδες?στα ελεγα εγω!δεν ειναι χοντρο το παιδι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ είναι... απλά θα το πάρει σε μπόι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #7.045 07-05-08 14:30 Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ατακα: ''δεν εχω παχυνει, εχω φαρδύνει''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:30 Ο πυρροθριξ: #7.046 07-05-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κάτι μου λέει ότι είσαι πολύ, μα πολύ, ερωτευμένη... Click για ανάπτυξη... καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.047 07-05-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:34 Η Αντα έγραψε: #7.048 07-05-08 14:34 Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη ο μακροχρονιος ερωτας βλαπτει τον οργανισμο? να φοραμε πλακαρντ οπως τις προειδοποιησεις στα πακετα με τα τσιγαρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:35 Ο πυρροθριξ: #7.049 07-05-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα! Αυτό δεν το'ξερα... Πάντως δε φοβάμαι για μένα... δε νομίζω να μου κράταγε ποτέ τόσο...νομίζω... Click για ανάπτυξη... αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:36 Η Fotini έγραψε: #7.050 07-05-08 14:36 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα μεινε εσυ με καποιον 9 χρονια και αμα εισαι ακομα ερωτευμενη θα κατσω να.. ειναι ιατρικως αποδεδιγμενο οτι δεν γινεται παιδια πανω απο 3 χρονια να νιωθεις το ιδιο γιατι βλαπτει τον οργανισμο Click για ανάπτυξη... Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #7.051 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: moi aussi Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ποιο θεμα να κλεισουμε και γιατι?? δεν πιστευω να εννοεις το θεμα βιρμανιακς???θα σε φαω ζωντανη!! Click για ανάπτυξη... Καλά, κορίτσια... μη βαράτε Είδατε που έβαλα το link των φωτο της Ρενάτας στη φράση "Η φατσούλα μου"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #7.052 07-05-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω μαζι σου Φωτεινη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.053 07-05-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #7.054 07-05-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αλλωστε οσο ειμαστε ερωτευμενες μας κανουν ο,τι θελουν.Το καλο αρχιζει μετα,που δεν σε νοιαζει και τοσο και τον κανεις ο,τι θες εσυ!!!μουαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο πυρροθριξ: #7.055 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... δεν ειπα οτι δεν τον αγαπαω,ειπα οτι δεν εχω αυτο το πρωτο ρε παιδι μου,τα φτερουγισματα στο στομαχι,το σφιξιμο και ολα αυτα.Εχουν τα ζευγαρια που ξερεις το ιδιο παθος που ειχαν στην αρχη?εγω δεν το πιστευω με τιποτα.Και μας αν μας δεις εξω το ιδιο θα πεις:αχ τι ερωτευμενοι που ειναι!!!ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:40 Η Αντα έγραψε: #7.056 07-05-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για να τον κάνεις ό,τι θες εσύ τότε, θα πρέπει να΄ναι εκείνος ερωτευμένος... Και πως το πετυχαίνεις αυτό? Τον κρατάς σε εγρήγορση για να υπάρχει και το πάθος... φέρνοντάς του π.χ. 5-6 Βιρμανάκια! Click για ανάπτυξη... οτι με 5-6 βιρμανακια να τρεχουν αναμεσα στα ποδια του και να του βαζουν τρικλοποδια, σιγουρα θα ειναι σε εγρηγορση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:41 Ο πυρροθριξ: #7.057 07-05-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δεν ειναι ωραιο να τον κανεις οτι θες, σκεψου να ελεγε το ιδιο για σενα, πως θα αισθανοσουν?? Click για ανάπτυξη... αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.058 07-05-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν έχω υπάρξει ποτέ με κανέναν 9 χρόνια... Αλλά επειδή κάνω σχέσεις μόνο με άτομα που μου εμπνέουν ΠΑΘΟΣ, ΒΑΘΥ ΕΡΩΤΑ & ΑΓΑΠΗ νομίζω ότι θα ήμουν ερωτευμένη και μετά από 30... Το έχω δει σε ζευγάρια, είναι ανάλογα με τους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Μακάρι... Απ'το νομίζω μέχρι το μπορώ... όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:43 Η Αντα έγραψε: #7.059 07-05-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 351 352 353 354 355 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 353 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αν το ελεγε και ισχυε γιατι να αισθανομουν ασχημα? Click για ανάπτυξη... Προσωπικα, δεν θα μου αρεσε να με εκανε οτι ηθελε...δεν εχω δική μου βουληση, δηλαδη και αποψη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 14:45 Η Fotini έγραψε: #7.060 07-05-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι,η αγαπη και η τρυφεροτητα δεν ειναι ερωτας ομως. Click για ανάπτυξη... Αυτά δεν είναι πιο σημαντικά από τον έρωτα; Ο έρωτας έρχεται και παρέρχεται, αλλά δεν είναι αυτός που μας κρατάει με έναν άνθρωπο. Αν για κάποιον ο έρωτας είναι το παν στη ζωή, τότε πρέπει να βρίσκει συνέχεια νέες σχέσεις για να ικανοποιείται. Όταν τον αγαπάς τον άλλον, τον δέχεσαι πια όπως είναι - ακόμα κι όταν ρέβεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.