Birman-maniacs

Εδώ... η πρώτη δοκιμή στους 5.5 μήνες! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG0371.JPG
    CIMG0371.JPG
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 27
Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας...

Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? :blink:

Απ΄ό,τι ξέρω βγαίνουν μπλε και λιλά....ειδικά αν οι πρόγονοι ήταν μόνο αυτά τα χρώματα....και τα δύο πάντως έχουν προγόνους αυτών των χρωμάτων επομένως αυτά τα 2 χρώματα παίζουν:rolleyes:

Μωρέ λες? :hmm::lol:
Πόσο μηνών είναι? Εμένα κλείνει τους 8 στις 23 Μαίου...

Ο Φιντέλ κλείνει τους 7 μήνες στις 20 Μαίου...πιστέυω στον επόμενο οίστρο της Ραίσας να τα καταφέρει:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!

Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα:D
Δες και μας πώς μεγαλώσαμε:cool::cool::cool:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Fidel2.jpg
    Fidel2.jpg
    55,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Fidel.jpg
    Fidel.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 23

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

:inlove::inlove::inlove:
Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα...:lol:

Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ...
Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι...:lol::lol::lol:

Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι...:lol::lol::lol:
Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει...:hmm:
Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? :hmm:
Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται...

Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι;)

Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές:lol:

Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια;)

Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;;
Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος...
Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα...:P

Ε...αι στο καλό κοπάνα την! :mad:

CIMG0865.JPG

Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει...:hmm:
Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? :hmm:
Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται...
Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! :lol::lol:

Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;;
Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος...
Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα...:P

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! :lol::lol:

Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος...;) αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!!

Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος...;) αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!!

Δίνει το Σάββατο τελικά:blink:... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος:(.. το Σάββατο τελικά γράφω...:(
Γκρρρ....:mad:Αγόρια...
Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά...

Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf!

Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές:lol:

Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια;)
καλημερα κι απο μενα..
στην καστελλα ειναι το σπιτι μου..

Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας...

Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? :blink:
ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση?:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back