ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.301 08-05-08 09:12 Εδώ... η πρώτη δοκιμή στους 5.5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG0371.JPG 29,6 KB · Εμφανίσεις: 27 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:15 Η Raisa έγραψε: #7.302 08-05-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... Απ΄ό,τι ξέρω βγαίνουν μπλε και λιλά....ειδικά αν οι πρόγονοι ήταν μόνο αυτά τα χρώματα....και τα δύο πάντως έχουν προγόνους αυτών των χρωμάτων επομένως αυτά τα 2 χρώματα παίζουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ λες? Πόσο μηνών είναι? Εμένα κλείνει τους 8 στις 23 Μαίου... Click για ανάπτυξη... Ο Φιντέλ κλείνει τους 7 μήνες στις 20 Μαίου...πιστέυω στον επόμενο οίστρο της Ραίσας να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η Αντα έγραψε: #7.303 08-05-08 09:17 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.304 08-05-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Raisa έγραψε: #7.305 08-05-08 09:23 Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel2.jpg 55,7 KB · Εμφανίσεις: 28 Fidel.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ... η πρώτη δοκιμή στους 5.5 μήνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:15 Η Raisa έγραψε: #7.302 08-05-08 09:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... Απ΄ό,τι ξέρω βγαίνουν μπλε και λιλά....ειδικά αν οι πρόγονοι ήταν μόνο αυτά τα χρώματα....και τα δύο πάντως έχουν προγόνους αυτών των χρωμάτων επομένως αυτά τα 2 χρώματα παίζουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ λες? Πόσο μηνών είναι? Εμένα κλείνει τους 8 στις 23 Μαίου... Click για ανάπτυξη... Ο Φιντέλ κλείνει τους 7 μήνες στις 20 Μαίου...πιστέυω στον επόμενο οίστρο της Ραίσας να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η Αντα έγραψε: #7.303 08-05-08 09:17 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.304 08-05-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Raisa έγραψε: #7.305 08-05-08 09:23 Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel2.jpg 55,7 KB · Εμφανίσεις: 28 Fidel.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... Απ΄ό,τι ξέρω βγαίνουν μπλε και λιλά....ειδικά αν οι πρόγονοι ήταν μόνο αυτά τα χρώματα....και τα δύο πάντως έχουν προγόνους αυτών των χρωμάτων επομένως αυτά τα 2 χρώματα παίζουν Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ λες? Πόσο μηνών είναι? Εμένα κλείνει τους 8 στις 23 Μαίου... Click για ανάπτυξη... Ο Φιντέλ κλείνει τους 7 μήνες στις 20 Μαίου...πιστέυω στον επόμενο οίστρο της Ραίσας να τα καταφέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η Αντα έγραψε: #7.303 08-05-08 09:17 Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.304 08-05-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Raisa έγραψε: #7.305 08-05-08 09:23 Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel2.jpg 55,7 KB · Εμφανίσεις: 28 Fidel.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.304 08-05-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Raisa έγραψε: #7.305 08-05-08 09:23 Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel2.jpg 55,7 KB · Εμφανίσεις: 28 Fidel.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αντούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Raisa έγραψε: #7.305 08-05-08 09:23 Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Fidel2.jpg 55,7 KB · Εμφανίσεις: 28 Fidel.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 23 Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Αντα έγραψε: #7.306 08-05-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα σας !!! Συμπέρασμα: Θέλουν Privacy... Click για ανάπτυξη... Δεν στο ειπα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.307 08-05-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Ω... Φιντέλ Φιντέλ!! Να'μουνα γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η Αντα έγραψε: #7.308 08-05-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτσε μωρή Καλυψούλα μου να μάθω... θα'χω και συνέχεια...Ουφ... Click για ανάπτυξη... Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.309 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Mανουλα, τι κανει αυτος πανω μου? μασαζ?? λιγο ατσουμπαλος ειναι... Click για ανάπτυξη... Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η Fotini έγραψε: #7.310 08-05-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά, ο μικρός μεγάλωσε πολύ από τότε..... μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα άτιμα Δες και μας πώς μεγαλώσαμε (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Νικολέτα, σου έχω πει ότι μια φίλη μου έχει έρωτα με τα γκρι γατιά; Ακριβώς σαν τα δικά σου. Αν προκύψει γέννα, στείλε μου, σε παρακαλώ, ένα ΠΜ ώστε να την ενημερώσω. Μπορεί να το αποφασίσει επιτέλους και να έχει γατάκι σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:40 Η Fotini έγραψε: #7.311 08-05-08 09:40 Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #7.312 08-05-08 09:41 Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.313 08-05-08 09:42 Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε...αι στο καλό κοπάνα την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:44 Η Αντα έγραψε: #7.314 08-05-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απορώ εφόσον η Καλυψώ δεν έχει οίστρο... τι τον έχει πιάσει... Λες να μυρίζεται αυτόν που θα της έλθει όπως της Ραίσα? Μάλλον έχει ανησυχίες το παιδί και εκδηλώνεται... Click για ανάπτυξη... Μια παρομοια περιπτωση ειχα με τον γατο του γειτονα, τοτε που μεναμε στο Παγκρατι. Οταν η Πισου ηταν σε οιστρο και ηθελε αρσενικο, ο αλλος ανεβαινε πανω της και την σβερκωνε, ενω ηταν στειρωμενος. Κατι κατι θυμοταν ο καημενος οτι πρεπει να κανει, την ''ουσια'' ομως τσου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.315 08-05-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Raisa δεν ντρέπεσαι λιγάκι πρωί πρωί;Που μας βάζεις φωτό του Φιντέλ απροειδοποίητα;;; Καλέ έχει γίνει ο απόλυτος γάτος...Τι τέλειος... Γιούλη βάλε κι εσύ ένα σήμα ακατάλληλο πρωινιάτικα... Click για ανάπτυξη... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:49 Η Αντα έγραψε: #7.316 08-05-08 09:49 Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.317 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τι κανει ο μικρουλης σου Γιουλη? τι ωρα δινει την εξεταση?? του ευχομαι καλη επιτυχια!! πραγματι το Α1 ειναι ευκολο, την Α2 να αφησει για το τελος... αλλα θα τα ξερει καλυτερα η καθηγητρια του!! Click για ανάπτυξη... Δίνει το Σάββατο τελικά... άσε.. τον έβαλα χθες να δει το χαρτί και να επιβεβαιώσει την ώρα και μου είπε... μαμά έκανα λάθος.. το Σάββατο τελικά γράφω... Γκρρρ....Αγόρια... Θα δώσει το Α1 και μετά τέλος... σταματάμε τα Γαλλικά... Δεν θα συνεχίσει στην Ελληνογαλική θα πάμε σε άλλο σχολείο... Δεν του αρέσουν τα Γαλλικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.318 08-05-08 09:55 Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου φανηκε και εμενα περιεργο να δινει μεσα στην εβδομαδα...εχω δωσει εξετασεισ και παντα σαβ/κα ηταν για να μην χασεις μαθηματα στο σχολειο. Χμμ τουλαχιστον αν επιαρνε και τα αλλα μερη για να εχει το delf1? ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα ειπα για το γαμ....να παρω το delf! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.319 08-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 364 365 366 367 368 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 366 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα, Βιρμανομανιακές! Γλώσσα δε βάλατε μέσα πάλι εχτές Δανάη, το σπίτι σου είναι στον Πειραιά; Πού ακριβώς; Είμαστε κοντογειτόνισσες, εγώ μένω Νίκαια Click για ανάπτυξη... καλημερα κι απο μενα.. στην καστελλα ειναι το σπιτι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:01 Ο πυρροθριξ: #7.320 08-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο Ραίσα να μη ψιλιαστεί ο μικρός μου Βρετανοζευγαρώματα...γιατί θα με πρήξει... έχει πραγματική τρέλα με τις γάτες σας... Από μπλε και λιλά Βρετανάκια βγαίνουν μπλε και λιλά μωρά ή μπορεί να βγει και κάτι ενδιάμεσο?? Click για ανάπτυξη... ε αν παρει το Α1 δεν πρεπει να του παρεις ενα ως επιβραβευση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.