Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #7.421 08-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουράγιο... τουλάχιστον στο γάμο θα είναι ωραία! Click για ανάπτυξη... Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #7.422 08-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για -point δεν μας κάνει, πάντως. Όλη η κεφάλα μπλε είναι Click για ανάπτυξη... O γατος ειναι ολοκληρος μια κεφάλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #7.423 08-05-08 13:02 Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.424 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Click για ανάπτυξη... Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #7.425 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κουράγιο... τουλάχιστον στο γάμο θα είναι ωραία! Click για ανάπτυξη... Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #7.422 08-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για -point δεν μας κάνει, πάντως. Όλη η κεφάλα μπλε είναι Click για ανάπτυξη... O γατος ειναι ολοκληρος μια κεφάλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #7.423 08-05-08 13:02 Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.424 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Click για ανάπτυξη... Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #7.425 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για -point δεν μας κάνει, πάντως. Όλη η κεφάλα μπλε είναι Click για ανάπτυξη... O γατος ειναι ολοκληρος μια κεφάλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #7.423 08-05-08 13:02 Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.424 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Click για ανάπτυξη... Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #7.425 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.424 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Click για ανάπτυξη... Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #7.425 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!! Click για ανάπτυξη... Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Fotini έγραψε: #7.425 08-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!! Click για ανάπτυξη... Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Fotini έγραψε: #7.426 08-05-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? Click για ανάπτυξη... Του Κουτρούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.427 08-05-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.428 08-05-08 13:10 Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.429 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν Click για ανάπτυξη... 6 μηνες πριν θες να πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #7.430 08-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote] Ο... δεύτερος!! Όχι δεν είμαι κακιά... Click για ανάπτυξη... Πολυ καλο!! πετυχημενο!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Αντα έγραψε: #7.431 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν... Click για ανάπτυξη... Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η Fotini έγραψε: #7.432 08-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 6 μηνες πριν θες να πεις!! Click για ανάπτυξη... Τι... 5 μηνών είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.433 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Βάσια που είναι? Ακόμα αρμέγει? Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! Click για ανάπτυξη... Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #7.434 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Τι... 5 μηνών είναι; Click για ανάπτυξη... Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.435 08-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote] Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #7.436 08-05-08 13:19 Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #7.437 08-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! Click για ανάπτυξη... Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Fotini έγραψε: #7.438 08-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι Click για ανάπτυξη... 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο; Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #7.439 08-05-08 13:20 Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 370 371 372 373 374 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 372 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Fotini έγραψε: #7.440 08-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες? Click για ανάπτυξη... Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.