Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κουράγιο... τουλάχιστον στο γάμο θα είναι ωραία!
Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για -point δεν μας κάνει, πάντως. Όλη η κεφάλα μπλε είναι:cool:
O γατος ειναι ολοκληρος μια κεφάλα!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!!

Χα χα ας γελασω!! επειδη το κανει αποκλειστικα και μονο επειδη εμεινε εγκυος και οσο περνουν οι μερες αυτη η εντυπωση ολο και πιο αληθης βγαινει ...δεν θα ειναι τιποτα το σπουδαιο. Για τον καιρο δεν φταιει, αλλα σορρυ τοση μιζ....δεν εχω ξαναδει - ουτε προσκλησεις, ουτε διακοσμηση, ουτε λιστα γαμου (θελει λεφτα !! μονο αυτο λεει συνεχεια) και το τραπεζι θα ειναι για φαγητο μονο. Οχι χορους και πανηγυρια!! αφου για τη μουσικη εβαλε τον Γιωργο να της κατεβασει απο το ιντερνετ τραγουδια κ τα εγραψε σε cd!!

Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν...

Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος??

Να συνεχισω τη γκρινια μου λεγοντας οτι εχει δηλωσει οτι το τραπεζι θελει να τελειωσει πριν τις 12 τα μεσανυχτα!!!

Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν:lol::P:redface:

Α... Αντούλα μου... περί ορέξεως...δικός τους είναι ο γάμος όπως θέλουν θα τον κάνουν...

Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote]

Ο... δεύτερος!! :lol::lol::lol:
Όχι δεν είμαι κακιά...:(

Η Βάσια που είναι? :hmm:
Ακόμα αρμέγει? :lol::lol:
Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! :lol:

Για αυτό δείξε κατανόηση... Νύχτα γάμου είναι αυτή! Κι ας άρχισαν τα προκαταρκτικά 3 μήνες πριν:lol::P:redface:
6 μηνες πριν θες να πεις!! ;)

Ξέρεις άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος γάμος?? [/quote]

Ο... δεύτερος!! :lol::lol::lol:
Όχι δεν είμαι κακιά...:(
Πολυ καλο!! πετυχημενο!!:D

Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! :up: εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...

Η Βάσια που είναι? :hmm:
Ακόμα αρμέγει? :lol::lol:
Α... ναι καλέ ξέχασα... αυτή έκανε υπερωρίες χθες βράδυ... και θέλει μπόλικο γαλατάκι να πάρει δυνάμεις! :lol:
Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! :lol:

Καλα δεν διαφωνω, οτι θελουν κανουν...αλλωστε το μονο καλο σε αυτη την υποθεση ειναι θα ερθουν και τα ξαδελφια απο την Βεροια που τα παω πολυ, και μετα το τραπεζι θα παμε για ποτο!! :up: εχω ομως την διαισθηση οτι εκεινη και ο αντρας της δεν θα ακολουθησουν...[/quote]
Καλά τώρα... εσύ το λες αυτό?? Ούτε εγώ θα πήγαινα:inlove:...Άκου εκεί για... ποτό μετά το γάμο μου... :lol:

Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες?

Στα πατωματα?? ή κατω απο τα παπλώματα!!! :lol:

Κάτω από τα παπλώματα.. στα πατώματα μόνο ο Μορφούλης με τη Καλυψώ...;)

Γενναει αρχες Αυγουστου.... κοριτσακι:)

:blink::blink::blink: 6 μηνών.. Πω, πω..με την κοιλιά τούρλα θα είναι στο γάμο;:blink: Εμ, γι' αυτό δε θέλουν να τον πολυδιαφημίζουν... Νιώθουν άβολα, ποιό νυφικό κρύβει τέτοια κοιλιά;:hmm:Ε, να μην πολυκουράζεται και η μέλλουσα μαμά...

Α!! και δεν θα εχει βιντεο ουτε φωτογραφο (γιατι στο χωριο ενας υπαρχει και ειναι κλεισμενος) !! ετσι θα βγαλουμε ο καθενας με τη δικη του φωτογραφικη μηχανη!!

Αν ομως δεν εχεις χορεψει στο γαμο σου, δεν εχεις χαρει δεν θα πηγαινες μετα καπου αλλου? για υπνο θα πηγαινες?

Βρε, έχει μια κοιλιά Ναααααα και θα πάει για χορό; Θα της βγει η μπέμπα από το στόμα! Άσε, μην γίνεις θεία και δεν πας στην ώρα σου στο Belfort:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back