Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:29 Η Fotini έγραψε: #7.821 12-05-08 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... Και στα δικά σας, Άντα! Πού θα πάει, θα το πάρει απόφαση ο καλός σου και θα φάμε κουφέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Fotini έγραψε: #7.822 12-05-08 09:32 Ο Ντάικιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:40 Ο πυρροθριξ: #7.823 12-05-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο Ντάικιρι Click για ανάπτυξη... αχ μωρε το καλο μου!!!τον χαζευα χθες..μου τον στειλανε σε μειλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:41 Ο πυρροθριξ: #7.824 12-05-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?τελικα δεν χορεψατε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #7.825 12-05-08 09:42 Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... Και στα δικά σας, Άντα! Πού θα πάει, θα το πάρει απόφαση ο καλός σου και θα φάμε κουφέτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Fotini έγραψε: #7.822 12-05-08 09:32 Ο Ντάικιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:40 Ο πυρροθριξ: #7.823 12-05-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο Ντάικιρι Click για ανάπτυξη... αχ μωρε το καλο μου!!!τον χαζευα χθες..μου τον στειλανε σε μειλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:41 Ο πυρροθριξ: #7.824 12-05-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?τελικα δεν χορεψατε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #7.825 12-05-08 09:42 Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Ντάικιρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:40 Ο πυρροθριξ: #7.823 12-05-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο Ντάικιρι Click για ανάπτυξη... αχ μωρε το καλο μου!!!τον χαζευα χθες..μου τον στειλανε σε μειλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:41 Ο πυρροθριξ: #7.824 12-05-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?τελικα δεν χορεψατε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #7.825 12-05-08 09:42 Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ο Ντάικιρι Click για ανάπτυξη... αχ μωρε το καλο μου!!!τον χαζευα χθες..μου τον στειλανε σε μειλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:41 Ο πυρροθριξ: #7.824 12-05-08 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?τελικα δεν χορεψατε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #7.825 12-05-08 09:42 Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!! Click για ανάπτυξη... αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?τελικα δεν χορεψατε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η Αντα έγραψε: #7.825 12-05-08 09:42 Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλυκας ειναι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:45 Ο πυρροθριξ: #7.826 12-05-08 09:45 αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:46 Η Αντα έγραψε: #7.827 12-05-08 09:46 Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #7.828 12-05-08 09:48 Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:48 Ο πυρροθριξ: #7.829 12-05-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα Click για ανάπτυξη... αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:50 Ο πυρροθριξ: #7.830 12-05-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"... Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του. Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου Click για ανάπτυξη... αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:52 Η Αντα έγραψε: #7.831 12-05-08 09:52 Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η Αντα έγραψε: #7.832 12-05-08 09:53 Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:54 Ο πυρροθριξ: #7.833 12-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ.... Click για ανάπτυξη... αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:55 Η Αντα έγραψε: #7.834 12-05-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes" Click για ανάπτυξη... Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #7.835 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ Click για ανάπτυξη... Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:56 Ο πυρροθριξ: #7.836 12-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? Click για ανάπτυξη... και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Ο πυρροθριξ: #7.837 12-05-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. Click για ανάπτυξη... ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:58 Η Αντα έγραψε: #7.838 12-05-08 09:58 Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Η Αντα έγραψε: #7.839 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 390 391 392 393 394 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 392 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι.. Click για ανάπτυξη... Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 09:59 Ο πυρροθριξ: #7.840 12-05-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! Click για ανάπτυξη... και τι τους ειπε ο Γιωργακης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.