Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Fotini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!!

Και στα δικά σας, Άντα! Πού θα πάει, θα το πάρει απόφαση ο καλός σου και θα φάμε κουφέτα:P;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ντάικιρι:P

r7qd1c.jpg

4v6d1x.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ντάικιρι:P

r7qd1c.jpg

4v6d1x.jpg
αχ μωρε το καλο μου!!!τον χαζευα χθες..μου τον στειλανε σε μειλ:)

Το σαββατοκυριακο ειχαμε το γαμο της αδελφης του Γιωργου..ωραια ηταν!! αχχ ακουσα και το γνωστο '''και στα δικα σας''!! με επιασαν παλι τα υπαρξιακα μου, εβαλα τις φωνες στον Γιωργο και σημερα ειμαι παλι ηρεμη!!
αααα στον γαμο φιασκο πηγατε?:lol:τελικα δεν χορεψατε ε?

Γλυκας ειναι!!!!

αγαπητε Βασιλη αν διαβαζειςπαω στο forum κ βαζω ψευδονυμο πθρροθριξ και δεν μου το παιρνει...αυτο ειναι το πρωτο

το δευτερο ειναι το εξης:εχω να σου προτεινω εμας απο δω να μας κανεις τιμωμενα μελη-καιμο το'χω να γινω τιμωμενο μελος σε forum !!!:P

Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα

Πολυ χαιρομαι που η Ρενατα τα παει καλυτερα....

Ωραια ηταν ..οικογενειακα!!! ευχαριστω για τις ευχες σου.... βεβαια το προχωρησανε και με ρωτησαν αν ορισαμε και ημερομηνια!! τους ειπα, να απευθυνθουνε στον καλο μου!!! χα χα
αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes":lol::lol::lol:

Καλημέρα και από εμένα! Βάσια, μια χαρά η Αθηνά στην εξοχή! Τελικά, έκανες πολύ καλά που την πήρες μαζί! Και, φυσικά, μακριά από την πόλη, στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνουν πολύ πιο όμορφα:);)

Δανάη, κουκλιά τα μωρά! Νομίζω ότι μου τα έστειλαν κι εμένα με e-mail, θα πάω σε λίγο να δω! Εύχομαι να τον πάρεις τον Evian και να είσαι τόσο ευτυχισμένη μαζί του όσο κι εμείς με τα δικά μας τα "παιδάκια"...:P

Άντα, η Ρενάτα πάει καλύτερα, νομίζω. Της δίνω το σιρόπι από το Σάββατο, αλλά δεν ξαναείδα αίμα και ίσως περνάει από μόνο του.

Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του "γιου" μου:P
αντε θα της περασει τελειως σιγα-σιγα..

Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ....

Στεναχωριεμαι οταν τα βλεπω κλεισμενα σε αυτα τα κλουβια που εχουν τζαμι γυρω γυρω....σαν γυαλα ειναι!!

Σημερα περασα μπροστα απο ενα πετ σοπ, ειδα γατακια στη βιτρινα..σαν βιρμανακια εμοιαζαν, μπορει να ειναι και σιαμ....
αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ

αστα τα ιδια τραβαω κι εγω εδω..μου τα εχουν πρηξει!!το 10 το 10 τους λεω κ τους ξεφορτωνομαι.Μια φιλη μου μου λεει;δεν τυπωνεις μπλουζακια"2010 assholes":lol::lol::lol:
Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? :blink:

αχ μωρε τα καημενα!!!πως τα λυπαμαι αυτα τα γατακια...και ολα τα υπολοιπα ζωακια δηλαδη που ειναι σε πετ σοπ
Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. :(

Μα ξερεις παλι ψυχοπλακωθηκα !! ετοιμη ειμαι, ο Γιωργος ειναι στον κοσμο του!! αντε να ξυπνησει και λιγο!! Μεχρι και πατερας του με ρωτησε γιατι αργουμε τοσο πολυ???? :blink:
και γιατι ρωτανε εσενα και οχι τον κανακαρη τους?

Μπορει να παω να ρωτησω σημερα τι ειναι και ποσο τα δινουν..... απο περιεργεια. :(
ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι..

Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! :P

ναι για ρωτα...οι τιμες στα πετ σοπ δεν εχω ιδεα ποιες ειναι..
Απλα τα λυπαμαι, εχω ακουσει τοσα για τις συνθηκες στα πετ σοπ, και επισης ειδα αλλα τοσα...:down:

Αυτο ακριβως απάντησα !! να ρωτησουν τον Γιωργακη!! :P
και τι τους ειπε ο Γιωργακης?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back