Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν ξέρω τι είπε η συγκεκριμένη πελάτισσα, αλλά εγώ έμεινα ευχαριστημένη από την κοπέλα που έστειλε το catnip, την Andrea. Και γρήγορα ήρθαν οι σπόροι και σωστά πακεταρισμένοι ήταν και ένα σημείωμα βρήκα μέσα στο φάκελο με ευγενικές κουβέντες. Κρίμα. Ελπίζω να μπουν ξανά στο e-bay...
Υπηρχε μια διαφωνια στο ονομα που ειχαν βαλει στο τιτλο...ισχυριστηκαν την αρχη του copyright.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρανος φοραω και εγω στο εργοταξιο :(.
αληθεια?τα μαλλια σου πως το παιρνουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και την δευτερα εχω υπερηχο στηθους γιατι βρηκαν ενα γουρμπαλακι
αυτα προς το παρον

Ωχ, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...:confused:

Σ'ευχαριστω πολυ:)
Εγώ ξέρω ότι θα πάνε όλα καλά για το Δανάκο μας! Αρκεί να παραμείνει τυπική με το θέμα της πρόληψης... αλλά και σωστής αντιμετώπισης....

cache:https://www.interpet.gr/upload/gatakia.gpeg.jpg
Αυτα τα ειδα σε αγγελια προχθεσινη...δεν γνωριζω αν ειναι καθαροαιμα η οχι,γιατι δεν ειμαι ''ειδικη ''της ρατσας
Απλα σας σκεφτηκα και ειπα να το δειτε
Φωτεινη ορμα:P

Εγώ ξέρω ότι θα πάνε όλα καλά για το Δανάκο μας! Αρκεί να παραμείνει τυπική με το θέμα της πρόληψης... αλλά και σωστής αντιμετώπισης....
ο,τι μπορω κανω..:)

cache:https://www.interpet.gr/upload/gatakia.gpeg.jpg
Αυτα τα ειδα σε αγγελια προχθεσινη...δεν γνωριζω αν ειναι καθαροαιμα η οχι,γιατι δεν ειμαι ''ειδικη ''της ρατσας
Απλα σας σκεφτηκα και ειπα να το δειτε
Φωτεινη ορμα:P

Κική!!!!! Πώς από 'δω;:up:

Αυτά είναι Σιαμεζάκια;)

αληθεια?τα μαλλια σου πως το παιρνουν?
Ασε γιατι ειμαι αγνωριστη στο εργοταξιο, με αρβυλα και κιτρινο κρανος....αλλα το γυαλι ηλιου Artisti Italiani δεν το αποχωριζομαι :lol::lol:

Εντελως τυχαια περνουσα:lol::lol::lol:
Απλα ειδα τα γατακια κι επειδη αν οντως ειναι καθαροαιμα,μπορει να σας ενδιαφερουν,αφου οι αγγελια ειναι απο Ελλαδα,αν καταλαβα καλα;)
Αντε την κανω :hello:

Ασε γιατι ειμαι αγνωριστη στο εργοταξιο, με αρβυλα και κιτρινο κρανος....αλλα το γυαλι ηλιου Artisti Italiani δεν το αποχωριζομαι :lol::lol:
ψωναααααααααραααααα:lol::lol::lol:

Αυτά είναι Σιαμεζάκια;)
βιμανακια δεν ειναι με τπτ...

Ο Γιωργος ειναι ''ειδικος'' στην τεχνολογικη υποστηριξη δικτυων....δειτε εδω www.glauxsystems.gr (αν δεν παινεψω το σπιτι μου..:) )

Αυτά είναι Σιαμεζάκια;)
:blink::blink::blink::blink:
Δες τι γραφουν
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]https://www.interpet.gr/themata/aggelies/polountai.asp

Κανε τα παραπονα σου ,δε λεει να βγαζουν τα σιαμεζακια βιρμανακια:lol::lol::lol:
:redface:Εγω το ειπα ειμαι ανιδεη απο ρατσες,μονο τους κοπρους αναγνωριζω:rolleyes::lol:
[/SIZE][/FONT]

Ειναι δικη του η δουλεια (φτου φτου σκορδα) μολις την εχει ανοιξει - αν εχετε καποιον που μπορει να ενδιαφερεται please προωθηστε το!!

Ο Γιωργος ειναι ''ειδικος'' στην τεχνολογικη υποστηριξη δικτυων....δειτε εδω www.glauxsystems.gr (αν δεν παινεψω το σπιτι μου..:) )
θα τον εχουμε στα υπ'οψιν...
δηλαδη αν μου χαλασει ο υπολογιστης θα μου τον φτιαξει?γιατι πλησιαζει η ωρα μου φαινεται...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back