Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώ:)Σας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώ:)Αν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα:D
Γεια σου Βασιλη, οταν με το καλο διαβάσεις το μηνυμα μου..το ονομα που εδωσα ειναι τελειως λαθος!! το λεω αυτο γιατι αν δεν κρατησω τις αποστασεις αναμεσα στα δυο ονοματα ή δεν βαζω τονο δεν μου αναγνωριζει το username!! :/: τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμένο στη Δανάη.... (μπουαχα χα χα .... - γέλιο δράκουλα) :lol:
Δοντακια δρακουλιστικα!!!!!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη μιλάτε... μη μιλάτε... το κορίτσι μου... κοιμάται...
Πανω στο μαξιλαρι σου...;) αχχ τι λεει ο Μαριος γιαυτο?? ;) Αληθεια ο μικρος δεν κοιμαται με καμια απο τις γατες? :hmm:

Καλημέρα Ραίσα!
Όχι... ο μικρός τη σβερκώνει συνέχεια.. και το μόνο που απομένει είναι ο οίστρος της... εσείς?? Κανένα νέο το σ/κ??

Μπα....ακόμα περιμένουμε να της έρθει οίστρος της κυρίας:down:
Τελικά άλλος έχει οίστρο και άλλος το γαμπρό:blink: κάτι κάνουμε λάθος:hmm::lol::lol::lol::lol:

ειμαι στην σχολη!εχω δουλεια, θα τα πουμε μετα το μεσημερι!δεν τα ειδα ακόμα τα βιρμανάκια!αργοτερα!

Δανάη... δες τον Evian που έχει μια σκια λευκή στο μετωπάκι και στη μυτούλα... αυτό δεν είναι καθόλου καλό δείγμα... (νομίζω...)
'Αντα για να καταλάβεις αυτό το θέλει η Δανάη για να μην τον επιλέξει η εκτροφέας... ;)

evian_20080518_2a.jpg

ειμαι στην σχολη!εχω δουλεια, θα τα πουμε μετα το μεσημερι!δεν τα ειδα ακόμα τα βιρμανάκια!αργοτερα!
οκ!! καλη δουλιτσα!! τα λεμε αργοτερα :)

η Αθηνα εκανε 2 χιιιι στον Γιωργο χθεσ!το τερας!επειδη την ζουμπαγε και την φιλουσε!

Δανάη... δες τον Evian που έχει μια σκια λευκή στο μετωπάκι και στη μυτούλα... αυτό δεν είναι καθόλου καλό δείγμα... (νομίζω...)
'Αντα για να καταλάβεις αυτό το θέλει η Δανάη για να μην τον επιλέξει η εκτροφέας... ;)

evian_20080518_2a.jpg
παντως με ολα αυτα μηπως να το σκεφτει και η Δαναη:hmm:....

Πανω στο μαξιλαρι σου...;) αχχ τι λεει ο Μαριος γιαυτο?? ;) Αληθεια ο μικρος δεν κοιμαται με καμια απο τις γατες? :hmm:

Δεν είναι το μαξιλάρι μου... είναι μια κουβερτούλα που κοιμάται η Καλυψώ πάνω σε μια καρέκλα δίπλα στη μεριά του Μάριου... αλλά εκείνος δεν το ξέρει.. ;)Γιατί κοιμάται όταν λείπει... :lol::lol:

evian_20080518_2a.jpg
Ναι...καταλαβα επισης οτι αν εχει μεγαλα γαντακια επισης θα ειναι μια αιτια να μην τον κρατησει!! Εγω μπορω να εχω το αρκουδακι που ειμαι τρελη και παλαβη για τα λουτρινα?? :up:

το βασικο ειναι η μυτη, μια τετοια γραμμη ειχε και η Αθηνα στο μετωπο αλλα εφυγε μετα!η μυτη ομως αν ειναι λιγο ασπρη απορριπτεται απο βιρμανακι!

παντως με ολα αυτα μηπως να το σκεφτει και η Δαναη:hmm:....
Το σκέφτηκα κι εγώ... μήπως τελικά φύγει αυτή η σκιά? :hmm:
Ειδικά στη μύτη, για τα αμιγή χρώματα (που δεν είναι δηλ. tabby ή tortie) οποιαδήποτε διχρωμία είναι απαγορευτική... το χρώμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο... :hmm:
Λέω να γράψω στις φιλινάδες μου... περί ανέμων και υδάτων δηλ. μπας και τις ψαρέψω... :hmm:

το βασικο ειναι η μυτη, μια τετοια γραμμη ειχε και η Αθηνα στο μετωπο αλλα εφυγε μετα!η μυτη ομως αν ειναι λιγο ασπρη απορριπτεται απο βιρμανακι!
Πάλι τα ίδια λέμε! :lol:

Μη μιλάτε... μη μιλάτε... το κορίτσι μου... κοιμάται...
Η Πισου εχει σκουρηνει πολυ τωρα τελευταια....να ειναι γιατι κανει ζεστη? καθε καλοκαιρι το παθαινει...:hmm:

Ναι...καταλαβα επισης οτι αν εχει μεγαλα γαντακια επισης θα ειναι μια αιτια να μην τον κρατησει!! Εγω μπορω να εχω το αρκουδακι που ειμαι τρελη και παλαβη για τα λουτρινα?? :up:

Λαγουδάκι πρέπει να είναι...
Πες στη Φωτεινή όταν πάει να σου βουτήξει κανένα... πρέπει να έχουν πάρα πολλά!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Παντως οταν πρωτα ο θεος εχεις γεννα, μην με ξεχασεις.....

Για να πάρεις γατάκι Βιρμανίας πρέπει να το κερδίσεις με την αξία σου!!! Τι, έτσι θα το πάρεις;:hmm:

Η Πισου εχει σκουρηνει πολυ τωρα τελευταια....να ειναι γιατι κανει ζεστη? καθε καλοκαιρι το παθαινει...:hmm:
Και μετά ανοίγει το χρώμα της?? :blink:

Ναι το χειμωνα ειναι πιο ανοικτη !! ουτε αλεπου να ηταν....εχω διαβασει οτι αυτο ειναι τεχνικη καμουφλαρισματος...τελοσπα δεν εχει σχεση.:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back