Birman-maniacs

Ταϊστρα δε διαθέτουμε.. Έχουμε, όμως, ποτίστρα, η οποία μας έσωσε και εμάς!:up:
Με τα δυό γατάκια... ίσως να εξυπηρετήσει και η ταίστρα! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη βρηκα στο πετ στοπ στη φιλικη τιμη των 110 ευρω!! :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η Καλυψώ τόλμησε να απλώσει τα χέρια της για να ξιστεί στη μπερζέρα και για πότε της ήρθε το μαξιλάρι πάνω της ούτε το κατάλαβε! :lol: (Ακούς εκεί... στρωμένο γατί να μου κάνει αταξίες...:mad:)
Μετά πήγε στο ξυστηράκι της σαν καλό κορίτσι...:whistle:
Μα το κανει επιτηδες...αν δει οτι δεν της δινουμε σημασια ...αυτο κατα αυτην συμβαινει συχνα!! να μην μιλησουμε ή να βαλουμε τα ψωνια στη θεση τους αμεσως θα ξυστει!! θελει εκει να εισαι διπλα της, να της μιλας και να τη χαιδευεις :/:

Τη βρηκα στο πετ στοπ στη φιλικη τιμη των 110 ευρω!! :down:

Ίσως και με μια απλή ταίστρα της ferplast (από το pet stop) τη πήρα, να κάνεις δουλειά... οι μερίδες βέβαια βολεύουν γιατί ελέγχεις τη ποσότητα.... Αν δεν ήταν τόσο ακριβό, θα το τσίμπαγα κι εγώ...
Αν βάζεις ταίστρα απλή, παχαίνουν γιατί τρώνε ασύστολα... γι'αυτό τους βάζω με λίγες θερμίδες τροφή όταν λείπω.

Ναι! Και παιχνίδια για γάτες, όχι τόσα όσα για σκυλιά (:down:), αλλά έχει! Και καλαθάκια για ύπνο, κάτι απαλά γούνινα, όμως αυτά απαιτούν συχνό πλύσιμο για να μην πιάσουν ψύλλους![/quote]

Με το front line κινδυνεύουμε? Γιατί να πιάσουν τα μαξιλαράκια ψύλους?
Εγώ και στο ΙΚΕΑ είδα ωραία κρεβατάκια... μαλακά και σε ωραία χρώματα.

Δεν ξέρω...:hmm:Έτσι είχα διαβάσει κάπου, ότι τα γούνινα καλαθάκια θέλουν συχνό πλύσιμο το καλοκαίρι...

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
The ʼPet-Mateʼ feeder C50 serves five meals at the petsʼ normal meal times. Twin ice packs help keep food fresh in the 5 large food bowls. With 96 hour meal time programmer.
5 x 300 g food capacity of wet food or 5 x 125 g of dry food.
Για κατι τετοιο ψαχνω....:hmm:

Κι εγώ το θέλω αυτό! Τώρα με τον Ντάικι σπίτι, είναι ιδανικό για να τρώει χώρια και η Ρενάτα να μη βρίσκει τίποτα στο πιάτο του:hmm:Πού το βρήκες, Άντα;

Α, άκυρο, τώρα είδα την τιμή. Πες μου μοντέλο να το ψάξω στο Ίντερνετ;)

Δεν ξέρω...:hmm:Έτσι είχα διαβάσει κάπου, ότι τα γούνινα καλαθάκια θέλουν συχνό πλύσιμο το καλοκαίρι...

Κι εγώ, έπλυνα τα προικιά τους το σ/κ.... πρώτα τίναγμα καλό, μετά τα πέρασα με το ρολό για τις τρίχες και τέλος στο πλυντήριο...:lol:

Α, τώρα είδα και τιμή και μοντέλο! Το ψάχνω στο Ίντερνετ και σου λέω;)

Που ΄σαι, Άντα! Το βρήκα στη μισή τιμή! Είναι, βέβαια, και τα μεταφορικά, αλλά αν θες να σου πάρω μαζί με τα δικά μου, πές μου το άμεσα! Σήμερα, δηλαδή και πριν τις 3 το μεσημέρι!;)

https://www.lamp-post.co.uk/proddetail.php?prod=TR2434

Από αυτούς έχω ξαναπάρει και στέλνουν Ελλάδα!;)

Κι εγώ το θέλω αυτό! Τώρα με τον Ντάικι σπίτι, είναι ιδανικό για να τρώει χώρια και η Ρενάτα να μη βρίσκει τίποτα στο πιάτο του:hmm:Πού το βρήκες, Άντα;

Α, άκυρο, τώρα είδα την τιμή. Πες μου μοντέλο να το ψάξω στο Ίντερνετ;)
Ειναι της trixie, στο ιντερνετ το βρηκα και με 50 δολλαρια,αλλα με τα μεταφορικα παλι ακριβο βγαινει. :hmm: 2434 Pet Mate feeder C 50.

Που ΄σαι, Άντα! Το βρήκα στη μισή τιμή! Είναι, βέβαια, και τα μεταφορικά, αλλά αν θες να σου πάρω μαζί με τα δικά μου, πές μου το άμεσα! Σήμερα, δηλαδή και πριν τις 3 το μεσημέρι!;)

https://www.lamp-post.co.uk/proddetail.php?prod=TR2434

Από αυτούς έχω ξαναπάρει και στέλνουν Ελλάδα!;)
Δεν το εχουν σε στοκ...τα μεταφορικα ποσο ειναι? :hmm:

Δεν το εχουν σε στοκ...τα μεταφορικα ποσο ειναι? :hmm:

Ωχ, έχεις δίκιο! Τώρα το είδα... Τα μεταφορικά δεν ξέρω πόσο πάνε.. Σε ποια ιστοσελίδα το βρήκες εσύ;

https://www.nextag.com/automatic-cat-feeder/search-html εδω και εκανα εγγραφη...κοστιζει 47 $ και αλλα 30 - 40 $ για εξοδα αποστολης!!

Ενδιαφέρον φαίνεται:hmm:... Πως ακριβώς λειτουργεί 'Αντα... και για πόσες μερίδες είναι?

Υπαρχουν για 5, για 6 μεριδες νομιζω και για 8!! απλα αυτη που ειδα στην trixie που ειναι για 5, μπορεις να προγραμματισεις να ''σερβιρει'' τη μια μεριδα απο την αλλη, με διαφορα μεχρι και 96 λεπτων.Επισης εχει ειδικη υποδοχη που μπορεις να βαλεις παγο για κρατησει φρεσκια τη τροφη.

Γενικα βρισκεις πολυ ωραια πραγματα στο ιντερνετ, αλλα ειλικρικα εχω βαρεθει να ''ακουω'' οτι δεν στελνουν Ελλαδα ειτε οτι τα μεταφορικα ειναι πιο ακριβα απο το ιδιο το προιον!! αμαν πια,δεν μενουμε και στην Αφρικη!!

Γενικα βρισκεις πολυ ωραια πραγματα στο ιντερνετ, αλλα ειλικρικα εχω βαρεθει να ''ακουω'' οτι δεν στελνουν Ελλαδα ειτε οτι τα μεταφορικα ειναι πιο ακριβα απο το ιδιο το προιον!! αμαν πια,δεν μενουμε και στην Αφρικη!!

Αν είναι αγεωγράφητοι Αμερικάνοι, μπορεί επειδή είμαστε κοντά να νομίζουν ότι εκεί ανήκουμε:lol:... τα μαυράκια τα Αφρικανάκια... τα λατρεύω...κάποτε ήθελε η μητέρα μου να υιοθετήσει ένα... αλλά δεν τα κατάφερε τελικά... :(

https://www.nextag.com/automatic-cat-feeder/search-html εδω και εκανα εγγραφη...κοστιζει 47 $ και αλλα 30 - 40 $ για εξοδα αποστολης!!

Και πάλι είναι φθηνότερο από 110 ευρώ...:hmm:

Και πάλι είναι φθηνότερο από 110 ευρώ...:hmm:

θα πληρωσεις και τελωνιο να το ξερεις επισης μπορει να σου βγαλει προβλημα και ανταλκτικα που θα βρεις???????ασε που μπορει να ραγισει...... εγω λεω να δωσεις 110 ευρω καλυτερα

Ναι ειναι πιο φτηνο απο αυτο το σιτε, αλλα γενικα ειμαι διστακτικη να αγοραζω απο το ιντερνετ, οχι τοσο για το θεμα κλοπης δεδομενων κτλ αλλα οτι δεν μπορω να δω το προιον ''live''. Ποσο μεγαλο ειναι, αν οπως προανεφερε το ''κοριτσι φαντασμα'' δεν μου κανει, πως το επιστρεφω κ.α.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back