Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ποσα εχεις Ζωη?? γιατι θα ερθω να στα ζουμπηξω ολα!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με λενε Ζωη παρακοουθω τα θεματα σας αλλα γραφω στους περσιας επειδη η γατα που εχω στο Σαλονικα ειναι περσιας

τι σου λεει αυτο το βλεμμα???

sleepymojozz5.jpg

ο mojo jojo
εγω σε εχω δει στα περσικα!ειστε και των εκθεσεων , ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν προσεξεις εχει φραχτη εχουμε εκτροφειο στην Αμερικη και εκτρεφουμε ραγκντολ,ραγκαμαφιν,περσιαν,νορβιγικου δασους.Παλαιοτερα ειχαμε και βιρμανιας αλλα σταματισαμε εχουμε εξηδικευση στα ραγκντολ και καθε χρονο εχουμε 2 προταθλητες (ΨΩΝΙΟΟΟΟ)

CASIDI OF THE SPELLS
WINNERRRRR OF THE YEAR 2007 CALIFORNIA
26apw2.jpg

Τελειο!! σε ποιες χωρες εχετε παει? :)σε εκθεσεις εννοω...

ναι τα εχω διαβασει, μπραβο σας!αλλα τα βιρμανακια ειναι πιο ωραια!:)δεν ειμαι αντικειμενικη το ξερω!

ναι τα εχω διαβασει, μπραβο σας!αλλα τα βιρμανακια ειναι πιο ωραια!:)δεν ειμαι αντικειμενικη το ξερω!

και μενα μου αρεσουν τα βιρμανιας πολυ αλλα απο χαρακτηρα τα περσιας ερχονται πρωτα :D

σημερα μιλησα με fedex για αγορες απο χωρες εξω απο ΕΕ ,αν το προιον εχει 20 και πανω ΤΕΛΩΝΕΙΟ δηλ τουλαχιστον 100 ευρω!

Η εταιρία αυτή είναι χάλια αδιόρθωτα! Ό,τι φέρνει περνάει τελωνείο είτε αξίζει 21 ευρώ είτε 101!!!:mad: Έτσι έγινε και με κάτι κοσμήματα που είχα παραγγείλει από το Μπαλί μέσω αμερικάνικης εταιρίας on-line! Άξιζαν κάτι παραπάνω από 100 ευρώ και με έβαλαν να πληρώσω περίπου 80!!!! Άσε που με έτρεχαν από τον έναν όροφο στον άλλον, από το ένα γραφείο στο επόμενο και από το ένα κτίριο στο αεροδρόμιο σε άλλο κτίριο! Αίσχος! Πώς γίνεται να συμβαίνει πάντα με αυτούς ενώ με άλλες εταιρίες τα προϊόντα περνάνε έτσι; Δηλ. για την ποτίστρα που παράγγειλα πρόσφατα, δεν πλήρωσα σεντς παραπάνω! Και ήρθε με το ταχυδρομείο κι ας κόστιζε πάνω από 50 ευρώ! Απαράδεκτοι!!!:mad::mad::mad::down::down::down:
Επιπλέον, έχω αγοράσει τόσα προϊόντα από την Αμερική και μόνο για εκείνα της Fedex τραβολογιόμουν στο αεροδρόμιο! @#$&*%$!!!!!!!!

Εχετε κανει απολογισμο? εμας ο Αλφι εφαγε 3 καλωδια - ενα ηταν του τηλεφωνου, κ τωρα του αρεσει να δαγκωνει το λουρι απο τη τσαντα μου...α! κ σημερα μου ''καρφωσε'' και την ατζεντα της δουλειας! :blink: εχει σημαδια απο τα δοντια του :down:

Η Ρενάτα ξεκίνησε να μασάει καλώδια όταν ήρθε. Της έβαζα πάντα τις φωνές και το έκοψε το χούι. Προχθές που σιδέρωνε άρχισε να μασουλάει το καλώδιο από το ηλεκτρικό σίδερο! Μόνο ξυλιές που δεν έφαγε! Στο τέλος, υποχώρησε και πήγε για ξάπλα σαν καλό κορίτσι! Λες για την ατζέντα σου... Η δικιά μου δάγκωσε πριν καιρό τους βραχίονες των γυαλιών μυωπίας μου και έμειναν σημάδια από τα δοντάκια... :|

Η Ρενάτα ξεκίνησε να μασάει καλώδια απ' όταν ήρθε. Της έβαζα πάντα τις φωνές και το έκοψε το χούι. Προχθές που σιδέρωνε άρχισε να μασουλάει το καλώδιο από το ηλεκτρικό σίδερο! Μόνο ξυλιές που δεν έφαγε! Στο τέλος, υποχώρησε και πήγε για ξάπλα σαν καλό κορίτσι!

υπαρχει τροπος να το κοψει οταν πιγαινει προς τα εκει παρε ενα τελιωμενο μπουκαλι με τον ψεκαστηρα για τζαμια και ψεκαζε την με νερακι θα τρομαξει και θα φυγει :cool: αν ξαναπαει ξανακανε ετσι θα καταλαβει οτι καθε φορα που το κανει γινεται αυτο και θα σταματισει

ολα τα κουριερ εκτελωνιζονται, μονο το ταχυδρομειο περναει στη ζουλα, αν μιλαμε για Αμερικη!εχω κανει πολυ shopping!

υπαρχει τροπος να το κοψει οταν πιγαινει προς τα εκει παρε ενα τελιωμενο μπουκαλι με τον ψεκαστηρα για τζαμια και ψεκαζε την με νερακι θα τρομαξει και θα φυγει :cool: αν ξαναπαει ξανακανε ετσι θα καταλαβει οτι καθε φορα που το κανει γινεται αυτο και θα σταματισει

Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί!:up::up: αν την ξαναδώ να πηγαίνει προς καλώδια, θα την "κάνω μπάνιο";)

33bs0.jpg

ΝΥΣΤΑΖΩ ΛΕΜΕ ΑΣΕ ΜΕΕΕΕ

ολα τα κουριερ εκτελωνιζονται, μονο το ταχυδρομειο περναει στη ζουλα, αν μιλαμε για Αμερικη!εχω κανει πολυ shopping!

Μάλλον έχεις δίκιο. Έχω παραγγείλει αρκετές φορές και συνήθως έρχονται με USPS;) Αν και μια φορά, ένα πακέτο με βιβλία από την amazon, πέρασε τελωνείο και μου έβγαλαν χαράτσι 17 ευρώ! Που τα βιβλία δεν εκτελωνίζονται σε κανένα μέρος του κόσμου!!! Φυσικά και δεν το δέχθηκα το πακέτο και γύρισε από 'κει που ήρθε:down:

ναι μονο που τα μασαει οταν λειπω!σημερα το πρωι δηλαδη!γιατι ειπες οτι τα περσικα εχουν καλυτερο χαρακτηρα?

ναι μονο που τα μασαει οταν λειπω!σημερα το πρωι δηλαδη!γιατι ειπες οτι τα περσικα εχουν καλυτερο χαρακτηρα?

Ναι εχουν αν και δεν ειναι φιλικα .....:down::down: που τον ειδαν τον καλυτερο χαρακτηρα δεν ξερω......

μανουλα εγω στηθικα καλα????
img6257vz9.jpg

Εχω αλλο τροπο, χτυπαω δυνατα τα χερια και φωναζω Αλφι ''ΜΗΝ''. Η απλα σηκωνομαι κ τον διωχνω....:blink:

συγγνωμη τελικα ποια εχουν καλυτερο χαρακτηρα?μπερδευτηκα:hmm:

ναι οταν ειμαι εκει, οκ!αλλα οταν λειπω συνηθως τα τρωει,εχει ετοιμο και τον φορτιστη τωρα!:mad:

Εχω αλλο τροπο, χτυπαω δυνατα τα χερια και φωναζω Αλφι ''ΜΗΝ''. Η απλα σηκωνομαι κ τον διωχνω....:blink:

θα συνεχισει να το κανει γιατι ασχολησε μαζι του

ρε νυσταζω δεν καταλαβαινεις?????

381bs2.jpg

συμφωνα με τους ειδικους τον καλυτερο χαρακτηρα εχουν τα περσικα εννοοντας οτι εχουν τον χαρακτηρα γατας δηλαδη απομακρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back