Birman-maniacs

αχχαχαχαχααα κιομος ειναι ραγκαμαφιν!!!!!!!!!!
Kαλα τωρα ειναι που ειμαι τελειως ουφο!!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μας δώσεις σε παρακαλώ πληροφορίες γι'αυτή τη ράτσα με κάποια sites...Δεν την έχω ακούσει στην Ευρώπη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα τωρα ειναι που ειμαι τελειως ουφο!!! :blink:

μα δεν ειδες τα αυτια??? το μεγεθος του κεφαλιου???? καμμια σχεση.....
ουτε με το ραγκντολ δεν εχει σχεση αρα ειναι κατι αλλο....

https://www.mypetz.gr/threads/Ράγκντολ.219034/

διαβασε το τελευταιο post

Πω πω Ζωή πρέπει να ειναι πανάκριβες ε;
Από όσο ξέρω,το χαρακτηριστικό τους είναι ο αξιαγάπητος χαρακτήρας τους.Έχουν διαφορές στα μάτια από τις Ράγκντολ,είναι πιο στρόγγυλα και με πιο γλυκό βλέμμα,και στα οστά του κεφαλιού.Κάνω λάθος;

μα δεν ειδες τα αυτια??? το μεγεθος του κεφαλιου???? καμμια σχεση.....
ουτε με το ραγκντολ δεν εχει σχεση αρα ειναι κατι αλλο....

Fantom Girl μου δεν είμαστε όλοι τόσο ψαγμένοι και ειδικοί! Απλά Birmaniacs!! :lol:

Πω πω Ζωή πρέπει να ειναι πανάκριβες ε;
Από όσο ξέρω,το χαρακτηριστικό τους είναι ο αξιαγάπητος χαρακτήρας τους.Έχουν διαφορές στα μάτια από τις Ράγκντολ,είναι πιο στρόγγυλα και με πιο γλυκό βλέμμα,και στα οστά του κεφαλιού.Κάνω λάθος;

και ομως παιδια δεν ειναι ακριβες ειναι αναλογα με το χρωμα τους αν και βγαινουν σε ολες τις εκδοσεις οτι χρωμα .... αλλα το σημα κατατεθεν τουν δεν ειναι μονο τα ματια αλλα οι τεραστιες ουρεσ τους

Με έχετε "στείλει" σήμερα...:lol::lol:

και ομως παιδια δεν ειναι ακριβες ειναι αναλογα με το χρωμα τους αν και βγαινουν σε ολες τις εκδοσεις οτι χρωμα .... αλλα το σημα κατατεθεν τουν δεν ειναι μονο τα ματια αλλα οι τεραστιες ουρεσ τους
Να σου πω την αλήθεια...μου φαίνονται σαν φουντωτές κεραμιδόγατες με όλες αυτές τις παραλλαγές.Και μερικές από αυτές κοστίζουν μια περιουσία.:/:Θα εντυπωσιαζόμουν πολύ περισσότερο από μια όμορφη Περσική,μια καλής μορφολογίας Βιρμανή,ή μια στιβαρή Βρετανική,παρά από μια Ruggamufin.:/:

τι ακριβως θες να μαθεις?????

Για τις Ραγκαμαφιν θα μας στείλεις?

Διάβασε, παιδί μου, για τις Ραγκαμάφιν... ωραία τα λέει η Ζωίτσα, αλλά εγώ δεν κατάλαβα γρι... Όλες Βιρμανές θα τις βλέπω...:blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Για τις Ραγκαμαφιν θα μας στείλεις?
Γιούλη λέει για τα χαρακτηριστικά τους στο τελευταίο ποστ του thread;)

Να σου πω την αλήθεια...μου φαίνονται σαν φουντωτές κεραμιδόγατες με όλες αυτές τις παραλλαγές.Και μερικές από αυτές κοστίζουν μια περιουσία.:/:Θα εντυπωσιαζόμουν πολύ περισσότερο από μια όμορφη Περσική,μια καλής μορφολογίας Βιρμανή,ή μια στιβαρή Βρετανική,παρά από μια Ruggamufin.:/:

ναι εεε ξανασκεψου το

new_page_1.htm_txt_StandardPage2.gif

εεεε εγω στην αμερικη σπουδασα ανατομια μικρων ζωων με εξηδικευση στις γατες ζω με γατες απο τοτε που γεννηθικα οταν λεμε ειδικοι στην αμερικοι δεν εννοουμε μονο τουσ κριτες στις εκθεσεις αλλα ανθρωπους που εχουν γνωσεις πανω σε αυτες γωριζουν τον χαρακτηρα τους και πιστευω οτι τον καλυτερο χαρακτηρα τον εχουν οι αιγυπτιακες Μαο
τι χαρακτηρα εχουν δηλαδη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back