Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχχ ειναι και αυτη η ατιμη ψυχολογια...εμενα θα με επαιρνε απο κατω, θα εκλαιγα απο την απελπισια...και για τις πιο ''φυσικες αναγκες'' χρειαζεται βοηθεια. Δεν σηκωνεται απο το κρεβατι, φοβαμαι μην αρχισουν και ατροφουν οι μυς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχ ειναι και αυτη η ατιμη ψυχολογια...εμενα θα με επαιρνε απο κατω, θα εκλαιγα απο την απελπισια...και για τις πιο ''φυσικες αναγκες'' χρειαζεται βοηθεια. Δεν σηκωνεται απο το κρεβατι, φοβαμαι μην αρχισουν και ατροφουν οι μυς...
Έχεις δίκιο... τι να πω... :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να αλλαξουμε συζητηση...γιατι θα μας παρει απο κατω. Λοιπον τελικα δεν αντεξα και πηγα χτεσ στο Jumbo στα Πευκακια. Πηρα το ονυχοδρομιο!! Ειμαι ζηλιαρα το ξερω :D. Τελοσπα...το μυρισανε καλα καλα και οι δυο, στη Πισου δεν εκανε...με κοιταξε σαν να μου ειπε ''τι αηδια ειναι αυτη που εφερες παλι? σιγα να μην σου κανω τη χαρη να ακονισω τα νυχια μου εδω...και αρχισε να τα ακονιζει ακριβως διπλα του, στη γωνια του καναπε!!! ''' :down: οι σκηνες που ακολουθησαν ειναι ακαταλληλες :mad:

οι σκηνες που ακολουθησαν ειναι ακαταλληλες :mad:

Α, ρε Άντα:lol: Αυτή είναι η εκπαίδευση;:lol::lol:

Καλημέρα, κοριτσάρες! Έκλεισα και δωμάτιο στο Άαλεν, σε ένα ξενοδοχείο όχι πολύ μακριά από τις κοπέλες:) Και, καθώς θα πρέπει να φύγω πολύ πρωί εκείνη την Κυριακή να προλάβω το πρώτο τρένο για Μόναχο (05.30) θα μου φέρουν τον Ντάικι στο ξενοδοχείο. Ανυπομονώ, πότε θα κάνει "ξαστεριά";:P:P

Ο Αλφι, αν και ειχε φαει και ηταν σκασμενος...εχει τις ωρες του που παιζει - ηθελε να ακονισει λιγο τα νυχια του...γραπωθηκε πανω στο στυλο, γαντζωθηκαν και τα νυχια του και το πηρε μαζι του!! εσυ τοση δυναμη που το σηκωσε!! πρεπει καπως να το κανω πιο βαρυ, ή να το στερεοποιησω σε ενα μερος ..:hmm:

Δανάη, πολύ χαίρομαι που θα πάρεις τον Εβιάν τελικά! Όταν πάω θα προσπαθήσω να τα δω όλα και να πάρω φωτογραφίες! Θα δω και το "αγόρι" σου;):P

Ο Αλφι, αν και ειχε φαει και ηταν σκασμενος...εχει τις ωρες του που παιζει - ηθελε να ακονισει λιγο τα νυχια του...γραπωθηκε πανω στο στυλο, γαντζωθηκαν και τα νυχια του και το πηρε μαζι του!! εσυ τοση δυναμη που το σηκωσε!! πρεπει καπως να το κανω πιο βαρυ, ή να το στερεοποιησω σε ενα μερος ..:hmm:

:blink::blink::blink: :lol::lol::lol: Φοβερός ο Άλφι! Αν έβαζες κάτι πάνω στη βάση; Καμιά πέτρα, ας πούμε;:hmm::lol:

Α, ρε Άντα:lol: Αυτή είναι η εκπαίδευση;:lol::lol:

Καλημέρα, κοριτσάρες! Έκλεισα και δωμάτιο στο Άαλεν, σε ένα ξενοδοχείο όχι πολύ μακριά από τις κοπέλες:) Και, καθώς θα πρέπει να φύγω πολύ πρωί εκείνη την Κυριακή να προλάβω το πρώτο τρένο για Μόναχο (05.30) θα μου φέρουν τον Ντάικι στο ξενοδοχείο. Ανυπομονώ, πότε θα κάνει "ξαστεριά";:P:P
Ελα 1,5 μηνας σας χωριζει ;)...

:blink::blink::blink: :lol::lol::lol: Φοβερός ο Άλφι! Αν έβαζες κάτι πάνω στη βάση; Καμιά πέτρα, ας πούμε;:hmm::lol:
Μα το κοιτουσε με ενα υφος...μα γιατι αυτο ερχεται πανω μου?? :lol: κατι θα σκεφτω...μια κοτρονα χρειαζομαι, οχι πετρα!! :blink::lol:

καλημέρα σας!ειμαι στη δουλεια πάλι!

Μα το κοιτουσε με ενα υφος...μα γιατι αυτο ερχεται πανω μου?? :lol: κατι θα σκεφτω...μια κοτρονα χρειαζομαι, οχι πετρα!! :blink::lol:
:lol::lol::lol:
Ρε... τον Αλφί!!

κι εμενα το εριχνε η Αθηνα αυτο το ονυχοδρομιο!

Καλημέρα....Βασα(να)κο....! :lol:
Χαμογέλα!! :D

κι εμενα το εριχνε η Αθηνα αυτο το ονυχοδρομιο!
Και τελικα τι εκανες? το καρφωσες στο πατωμα ?? :lol:

Και τελικα τι εκανες? το καρφωσες στο πατωμα ?? :lol:

οχι εξοικειωθηκε με το πως πρεπει να το πιανει και ειναι ολα καλα;)

Σωθηκα δηλαδη!! :lol: τον βλεπω τον Αλφι να γραπωνεται και να το σερνει σε ολο το σπιτι!! :lol:

Σωθηκα δηλαδη!! :lol: τον βλεπω τον Αλφι να γραπωνεται και να το σερνει σε ολο το σπιτι!! :lol:

Η Αθηνα πάει και καθεται πανω και μετα σηκωνεται και το ξυνει!εχω εξυπνο μωρο χιχι;)

Ομορφο, εξυπνο και προπαντος ελαφρυ μωρο!! ;)

Γιουλη ερχομαι !η ΑΘηνα εχει οιστρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back