Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κανει καλο και στον ανθρωπο ? :blink::blink::hmm:
Και βέβαια κάνει!!Είναι καρδαμωτικό! Εγώ χρόνια το πίνω!! Γι'αυτό είμαι πύραυλος! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαφωνω!! ;)πανω δεξια στη σελιδα που γραφουμε τις απαντησεις βλεπω 10.00χ !!:)
:lol::lol::lol:Αα.... εγώ για σελίδες μίλαγα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και βέβαια κάνει!!Είναι καρδαμωτικό! Εγώ χρόνια το πίνω!! Γι'αυτό είμαι πύραυλος! :P:lol:
χμμμ να το δωσω στον Γιωργο λοιπον..:hmm:να μου γινει πιο τουρμπο!! :lol:

χμμμ να το δωσω στον Γιωργο λοιπον..:hmm:να μου γινει πιο τουρμπο!! :lol:
γιατι εχει προβληματακια?
εμ τον ξεπατωσες τον ανθρωπο....!!!!!!!:lol::lol::lol:

Δανάη, πολύ χαίρομαι που θα πάρεις τον Εβιάν τελικά! Όταν πάω θα προσπαθήσω να τα δω όλα και να πάρω φωτογραφίες! Θα δω και το "αγόρι" σου;):P
ωραια!!!:up::up::up:
σ'ευχαριστω...:)

γιατι εχει προβληματακια?
εμ τον ξεπατωσες τον ανθρωπο....!!!!!!!:lol::lol::lol:
Τι να κανω? νεα γυναικα ειμαι..βραζουν οι ορμονες μου και μενα!! :lol:

Δανάκο πως είσαι?? Τη κούνια του μωρού τη πήρες? :lol:

Τι να κανω? νεα γυναικα ειμαι..βραζουν οι ορμονες μου και μενα!! :lol:

Και να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνεις, θα βράζουν περισσότερο... ;)

Ο Μορφέας μωρούλι...
Θυμήθηκα κι εγώ τα δικά μου....

Συνημμένα

• barischu_011107_1.jpg
    barischu_011107_1.jpg
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • barishu_011107_2.jpg
    barishu_011107_2.jpg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • barischu_011107_3.jpg
    barischu_011107_3.jpg
    55,6 KB · Εμφανίσεις: 20
Κι εδώ... πολύ μωρούλι....

Συνημμένα

• barishu_141007_5.jpg
    barishu_141007_5.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • barishu_141007_6.jpg
    barishu_141007_6.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 29
Να'τος κι ο Βασίλης! Πάνω στην ώρα... τώρα που φύγαν όλοι!! :lol:
Βασίλη σου έστειλα τις φωτό με e-mail τις πήρες??
Επίσης σου έστειλα ένα sms... αλλά δεν μου απάντησες...

Γιούλη μια φορά δεν πήρα το κινητό στη δουλειά και με πήρες να μου πείς οτι η Αθηνά έχει οίστρο:blink::DΤελικά έπρεπε να φτάσουμε τις 1000 σελίδες για να της έρθει οίστρος:lol::lol::lol:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!:up::up::up::up::up:

Να'τος κι ο Βασίλης! Πάνω στην ώρα... τώρα που φύγαν όλοι!! :lol:
Βασίλη σου έστειλα τις φωτό με e-mail τις πήρες??
Επίσης σου έστειλα ένα sms... αλλά δεν μου απάντησες...
Πάντα στην ώρα μου:DΤις πήρα τις φωτογραφίες,πριν 10 λεπτά το είδα το SMS:)

Γιούλη μια φορά δεν πήρα το κινητό στη δουλειά και με πήρες να μου πείς οτι η Αθηνά έχει οίστρο:blink::DΤελικά έπρεπε να φτάσουμε τις 1000 σελίδες για να της έρθει οίστρος:lol::lol::lol:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!:up::up::up::up::up:
μηπως σου εφερε τυχη?να το αφηνεις πιο συχνα σπιτι...:P

Η Αθηνά λοιπόν βρίσκεται σε προοίστρο και ο κανονικός της έρχεται πέμπτη-παρασκευή,κατάλαβα καλά?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back