Birman-maniacs

Αδυναμια εχω και εγω στη Πισου, ειναι ομως ανεξαρτητη...θα ερθει να ξαπλωσει πανω σου μονο οταν θελει εκεινη, και για οσο θελει. Μπορει να φταει οτι ηταν και για καιρο μονη της, τα ταξιδια που εκανε απο δω και απο κει. :hmm:
Ο Αλφι μου εκλεψε τη καρδια...με τις ποζες του, το νιαουρητο του, τα παιχνιδια του...ειναι πιο μαμακιας. :)

Εμένα είναι αγαθιάρης... :lol:Ένας αγαθός γίγαντας!!

Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα είναι αγαθιάρης... :lol:Ένας αγαθός γίγαντας!!

Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου!
Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι...:rolleyes:

Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!!
Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... :(
Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... :lol:

Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν;

Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει.

Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν;
Καλημερα!! :)Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? :hmm:

Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει.

Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...!

Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις?

Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...!

Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις?
Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε...:)

Καλημερα!! :)Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? :hmm:

Όχι, καλέ!:blink: Κανονικοί σπόροι είναι!

Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο:D

Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές:( Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem.

Όχι, καλέ!:blink: Κανονικοί σπόροι είναι!
Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. ;);)

Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές:( Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem.
Αυτο σκεφτηκα και εγω!! ;);)

Αυτο σκεφτηκα και εγω!! ;);)

Μέσα:up:... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω...
Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? :hmm:Αντα τι λες κι εσύ?

Μέσα:up:... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω...
Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? :hmm:Αντα τι λες κι εσύ?
Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε.:hmm:

Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο:D

Καλησπέρα Βασίλη!
'Ετσι δείχνει... :up:

Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε.:hmm:
Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου...

Καλησπέρα Βασίλη!
'Ετσι δείχνει... :up:
Τέλεια:up:Λοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα:hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back