ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.241 21-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδυναμια εχω και εγω στη Πισου, ειναι ομως ανεξαρτητη...θα ερθει να ξαπλωσει πανω σου μονο οταν θελει εκεινη, και για οσο θελει. Μπορει να φταει οτι ηταν και για καιρο μονη της, τα ταξιδια που εκανε απο δω και απο κει. Ο Αλφι μου εκλεψε τη καρδια...με τις ποζες του, το νιαουρητο του, τα παιχνιδια του...ειναι πιο μαμακιας. Click για ανάπτυξη... Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #10.242 21-05-08 12:41 Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:42 Η Αντα έγραψε: #10.243 21-05-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.244 21-05-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.245 21-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδυναμια εχω και εγω στη Πισου, ειναι ομως ανεξαρτητη...θα ερθει να ξαπλωσει πανω σου μονο οταν θελει εκεινη, και για οσο θελει. Μπορει να φταει οτι ηταν και για καιρο μονη της, τα ταξιδια που εκανε απο δω και απο κει. Ο Αλφι μου εκλεψε τη καρδια...με τις ποζες του, το νιαουρητο του, τα παιχνιδια του...ειναι πιο μαμακιας. Click για ανάπτυξη... Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:41 Η Αντα έγραψε: #10.242 21-05-08 12:41 Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:42 Η Αντα έγραψε: #10.243 21-05-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.244 21-05-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.245 21-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:42 Η Αντα έγραψε: #10.243 21-05-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.244 21-05-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.245 21-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα είναι αγαθιάρης... Ένας αγαθός γίγαντας!! Καλέ έχετε κανέναν που να γιορτάζει σήμερα? Εμένα η ανιψιά μου... η κόρη του αδελφού μου! Click για ανάπτυξη... Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.244 21-05-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.245 21-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ασε που τωρα τελευταια εχει γινει παλι γκρινιαρα και σκανδαλιαρα η Πισου. Παλι με ξυπναει ξυνοντας τα νυχια της στο προσκεφαλι μου, μετα αρχιζει να πειραζει τον Αλφι που κοιμαται στα ποδια μας..αρχιζουν το γνωστο παιχνιδι της ''σφαλιαρας''!! Ενω αυτος εχει μαθει οτι θα ξυπνησω και θα φαει...περιμενει υπομονετικα. Για να καταλαβεις εχω φτασει να βγαζω τη Πισου απο το δωματιο, γιατι τον πειραζει...Εκανα το αντιθετο στην αρχη και γρατσουνουσε τη πορτα. Τωρα με αυτον τον τροπο, μας αφηνει να κοιμομαστε και μεχρι τις 11!! Click για ανάπτυξη... Εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ ξινή με το Μορφέα ειδικά μετά την αντισύλληψη που της έδινα... τώρα που τη σταματήσαμε ελπίζω να ηρεμήσει... Όλο στο χώσιμο τον είχε... το κακομοίρη... Μη φανταστείς τσακωμούς, αλλά τον αποφεύγει και του ρίχνει σφαλιαρίτσες ότανε εκείνος θέλει παιχνίδια...κάθεται μόνο σα χαζή όταν τη καβαλάει... κι αυτό για λίγη ώρα... στον οίστρο της όμως θα τον παρακαλάει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.245 21-05-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Να τη χαιροσαστε!! μονο στο γραφειο γιορταζουν καποιοι... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:51 Η Fotini έγραψε: #10.246 21-05-08 12:51 Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:53 Η Αντα έγραψε: #10.247 21-05-08 12:53 Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 12:54 Η Αντα έγραψε: #10.248 21-05-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Καλημέρα. Έχω ακόμα τους σπόρους σας, τους έχω βάλει σε χαρτί αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν ακόμα; Θέλετε να σας τους στείλω μη χαλάσουν; Click για ανάπτυξη... Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.249 21-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το αλλο που σκεφτηκα σημερα...μηπως να μη χτυπιεμαι πια και να αφησω τον Αλφι να τρωει ελευθερα τη λεβαντα? θα του κανει κακο? δνε θυμαμαι να ειναι απο τα φυτα που τους πειραζουν......Εβαλα και χορτο για τη γατα, αυτο που πουλανε στα πετσοπ, ουτε να το κοιταξει!! Μονο στη Πισου αρεσει. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #10.250 21-05-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα το ξεπάτωσαν... όπου να'ναι θα τους πάρω καινούργιο...! Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ναι ή να βγουμε ολες μαζι για ενα καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:15 Η Fotini έγραψε: #10.251 21-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! Γιατι να χαλασουν? δεν ειναι αποξηραμενοι? Click για ανάπτυξη... Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:17 Ο erefer έγραψε: #10.252 21-05-08 13:17 Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η Fotini έγραψε: #10.253 21-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φωτεινούλα... μήπως ν'ανέβεις το Σ/Κ για κανένα καφεδάκι στη Κηφισιά να μου τους δώσεις? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #10.254 21-05-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Όχι, καλέ! Κανονικοί σπόροι είναι! Click για ανάπτυξη... Εννοουσα αν ειναι σαν τους βολβους, που οσο και να τους κρατησεις, με το που τους βαζεις στο χωμα και τους ποτιζεις, ''ζωντανευουν''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η Αντα έγραψε: #10.255 21-05-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ευχαριστώ πολύ, αλλά τώρα που άνοιξε ο καιρός έχω περισσότερες δουλειές Δε θα προλάβω, φοβάμαι. Μήπως να πηγαίναμε για καφέ όλες; Αν δεν γίνεται, να σας τους στείλω, no problem. Click για ανάπτυξη... Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.256 21-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο σκεφτηκα και εγω!! Click για ανάπτυξη... Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.257 21-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μέσα... Πείτε μου που και πότε και θα το κανονίσω... Δηλ. Φωτεινή να έρθεις Κηφισιά είναι δύσκολο? Μήπως να πάρουμε το τρένο με την Άντα και να έρθουμε κάτω εμείς να βρεθούμε σ'ένα σταθμό βολικό κοντά? Αντα τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.258 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τι κάνετε,βλέπω δεν μιλήσατε πολύ σήμερα,πως κι έτσι? Η Αθηνά απ'οτι βλέπω πάει βουρ για οίστρο Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.259 21-05-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 511 512 513 514 515 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 513 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και αυτο γινεται Γιουλη...στο Θησειο ας πουμε. Click για ανάπτυξη... Φωτεινή για πες κι εσύ τη γνώμη σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 13:42 Ο erefer έγραψε: #10.260 21-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βασίλη! 'Ετσι δείχνει... Click για ανάπτυξη... ΤέλειαΛοιπόν φεύγω για καφεδάκι, ελπίζω να σας βρώ αργότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.