Birman-maniacs

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Για οποια δεν καταλαβε ποιος ειναι ο Yeti!!!!!!!! :lol:
συγνωμη!!!τι ειναι αυτο????:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Britannica Concise Encyclopedia: Abominable Snowman

.content{clear:both;}

Mythical monster believed to inhabit the Himalayas near the snow line. The Yeti is thought to resemble an oversized man covered with shaggy fur. Reported sightings are rare; evidence of its existence consists largely of unusual footprints left in the snow, probably the tracks of bears.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Britannica Concise Encyclopedia: Abominable Snowman

.content{clear:both;}

Mythical monster believed to inhabit the Himalayas near the snow line. The Yeti is thought to resemble an oversized man covered with shaggy fur. Reported sightings are rare; evidence of its existence consists largely of unusual footprints left in the snow, probably the tracks of bears.
μαλιστα...τι αλλο θα βρουν???????:hmm:

Kαλα ακομη στο κομη δρακουλα εισαι?χι χι θα μαθεις πολλα με μενα!! ;)

Kαλα ακομη στο κομη δρακουλα εισαι?χι χι θα μαθεις πολλα με μενα!! ;)
ναι αλλα ο κομης ειναι το πιο γοητευτικο!!!!δεν πιστευω να διαφωνεις???

Βεβαια ελευθερος στο αυτοκινητο - στο πισω καθισμα μαζι μου - ηταν καπως καλυτερα απο την αποψη οτι ανεβηκε απειρες φορες στο πισω τζαμι ( τα πισω αυτοκινητα δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα μπορω να φανταστω). Εψαχνε μανιωδως ομως μια εξοδο....ανεβηκε στα πισω ποδια και χαζεψε λιγο εξω - σαν το σκυλακι καπως - και γενικα ηταν υπερκινητικο!! :down: Παλι μου εβγαλε τη γλωσσα εξω και θα πρεπει να ανεβασε τρελους σφιγμους. Συμπερασμα: τα ταξιδια δεν αρεσουν στον Αλφι.

Βεβαια ελευθερος στο αυτοκινητο - στο πισω καθισμα μαζι μου - ηταν καπως καλυτερα απο την αποψη οτι ανεβηκε απειρες φορες στο πισω τζαμι ( τα πισω αυτοκινητα δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα μπορω να φανταστω). Εψαχνε μανιωδως ομως μια εξοδο....ανεβηκε στα πισω ποδια και χαζεψε λιγο εξω - σαν το σκυλακι καπως - και γενικα ηταν υπερκινητικο!! :down: Παλι μου εβγαλε τη γλωσσα εξω και θα πρεπει να ανεβασε τρελους σφιγμους. Συμπερασμα: τα ταξιδια δεν αρεσουν στον Αλφι.
μωρε αν δεν εχει συνηθησει...ειναι λιγο δυσκολο..

Μολις μπηκε στο σπιτι ηρεμησε. Αρχισε και η Πισου να νιαουριζει, σαν να τον ρωτουσε ''που ησουν? που σε πηγαν? τι σου εκαναν?? πες μουυυυυυυυυυυυυυ !! ''νιαυουυυυυυυ ;)

Μολις μπηκε στο σπιτι ηρεμησε. Αρχισε και η Πισου να νιαουριζει, σαν να τον ρωτουσε ''που ησουν? που σε πηγαν? τι σου εκαναν?? πες μουυυυυυυυυυυυυυ !! ''νιαυουυυυυυυ ;)
αυτη ζωηρεψε τελικα!!!!:P:P:P

γενικα ειμαι πολυ εκφραστικη..κουναω χερια,κεφαλι πανω- κατω κυριως κοροιδευτικα...και σε πολυ βαριες περιπτωσεις και ποδια...καουυυυ(κλωτσια)
:up::lol::up::lol::up::lol:

Άντα στη φωτό στην υπογραφή σου εσύ έβαλες το χέρι του Άλφι να αγκαλιάζει τη Pisu ή μόνος του? Είναι τόσο τρυφερή...

Άντα στη φωτό στην υπογραφή σου εσύ έβαλες το χέρι του Άλφι να αγκαλιάζει τη Pisu ή μόνος του? Είναι τόσο τρυφερή...
Μονος του..εχω και αλλες σε αυτη τη σταση - απο αλλη οπτικη γωνια!! :lol:

ναι ειναι πολυ sweet-hearts....:P:P:P

Μονος του..εχω και αλλες σε αυτη τη σταση - απο αλλη οπτικη γωνια!! :lol:
ε βαλτες ντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ Δανάη στη φωτό της υπογραφής δίπλα στον Evian γράφεις ο γιος μου είναι 3 ετών... (εννοώντας το Μελάνωρα)
και από κάτω γράφεις για τον Evian... άλλαξέ το παιδί μου...
Σε διατάζω... Snell! Χτςςςςςςς (ήχος μαστίγιου;))
:lol::lol::lol:

Εγώ δε... δίπλα στη φωτό των γατιών γράφω... Γιούλη:)
:lol::lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) κοιτα και αυτη Γιουλη!!

Συνημμένα

• Koimomaste.jpg
    Koimomaste.jpg
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 29
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):)αχχ τα ζουζουνια μου

Συνημμένα

• IMG_1117.jpg
    IMG_1117.jpg
    180,3 KB · Εμφανίσεις: 24
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):)αχχ τα ζουζουνια μου
καλε εδω ειναι σαν να βλεπουν μαζι τηλεοραση...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back