πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:00 Ο πυρροθριξ: #10.861 28-05-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηναθα σας χασω.....:cry::cry: Click για ανάπτυξη... ααα οχι !!!!!δεν παιζω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:02 Ο πυρροθριξ: #10.862 28-05-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηναθα σας χασω.....:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #10.863 28-05-08 13:11 ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #10.864 28-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #10.865 28-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηναθα σας χασω.....:cry::cry: Click για ανάπτυξη... ααα οχι !!!!!δεν παιζω!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:02 Ο πυρροθριξ: #10.862 28-05-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηναθα σας χασω.....:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #10.863 28-05-08 13:11 ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #10.864 28-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #10.865 28-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηναθα σας χασω.....:cry::cry: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #10.863 28-05-08 13:11 ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #10.864 28-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #10.865 28-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #10.864 28-05-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #10.865 28-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:15 Ο πυρροθριξ: #10.865 28-05-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου χιχι τη σκαπουλαρα! Click για ανάπτυξη... αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.866 28-05-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' Click για ανάπτυξη... Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:17 Η Αντα έγραψε: #10.867 28-05-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.868 28-05-08 13:20 Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Ο πυρροθριξ: #10.869 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.870 28-05-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει... Click για ανάπτυξη... Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Ο πυρροθριξ: #10.871 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια και μιλάμε για άνδρες... Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες... Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια... Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου... με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση... Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #10.872 28-05-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:25 Ο πυρροθριξ: #10.873 28-05-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα... Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? Click για ανάπτυξη... μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.874 28-05-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο? και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου? καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια.. Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.875 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μου α χα χα χα χα χα θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα? Click για ανάπτυξη... Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:27 Ο πυρροθριξ: #10.876 28-05-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως Click για ανάπτυξη... εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:29 Ο πυρροθριξ: #10.877 28-05-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! Click για ανάπτυξη... χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η Αντα έγραψε: #10.878 28-05-08 13:30 Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Ο πυρροθριξ: #10.879 28-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 542 543 544 545 546 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 544 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! Click για ανάπτυξη... merci bien!!!!!!το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.880 28-05-08 13:30 Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν... Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι... Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!! (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.