Birman-maniacs

παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!;)εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηνα:(θα σας χασω.....:cry::cry:
ααα οχι !!!!!δεν παιζω!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντα παντα!υπαρχει και το emergency των ψαριων, τσιπουρα κσεροκαταπιε χιχι, αθερινα που δεν κολυμπαει, κυδωνια που δεν ανοιγουν μιαμ μιαμ!οχι ρε θελω και για εδω!;)εχω προβλημα με το δικο μου pc, αστα και Δευτερα με Τεταρτη μπορει να ειμαι χωρις, μου το παιρνει ο Γιωργος το αλλο παει Αθηνα:(θα σας χασω.....:cry::cry:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!:(τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου :)χιχι τη σκαπουλαρα!

ναι πρεπει να φτιαξω οπωσδηποτε το δικο μου!ακομα παιδευομαι με το Multirama, δεν το φτιαξαν αυτο το ασυρματο!τα νευρα μου!καλα και σημερα ηθελε να το παρει και με επιασε πανικος!:(τελικα θα ελεγε ψεματα οτι πηρε κατα λαθος το δικο μου :)χιχι τη σκαπουλαρα!
Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? :lol: που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' :lol::lol:

αχ τι κανει ο ανθρωπος που αγαπαει για να μην χαλασει χατηριιιιιιιι:P:P

Τον αγριοκοιταξες και εσυ λιγακι ε? :lol: που να τολμησει ο ανθρωπος, θα ειπε ''αυτη θα με σφαξει, ετσι κ της το παρω !!'' :lol::lol:
:mad:Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? :cool::lol:

:mad:Όχι μόνο αυτή!! Εμάς τις κολητές που μας βάζεις? :cool::lol:
Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει...:blink::up::up:

Μια και μιλάμε για άνδρες...
Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες...

Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια...
Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου...

με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση...
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? :blink::lol::lol::lol:

Καλα αυτο το δολοφονικο βλεμμα να του ριξω, δεν θα ξερει που να κρυφτει...:blink::up::up:
αυτο ακριβως!!!!μην τον τρομαξεις πολυ!!!!!και προπαντων μην σφιχτεις και αλλοιθωρησεις!!!!!!:lol::lol:

Άστο Άντα μου... δεν το'χεις εσύ... παρά είσαι γλυκοφατσούλα...
Δανάη εσύ τι θα του κάνεις για να τον τρομάξεις???? :hmm:

Μια και μιλάμε για άνδρες...
Ακούστε τι μου είπε ο δικός μου τις προάλλες...

Ήταν Κυριακή απόγευμα ο γιος μου ήταν μια ολόκληρη εβδομάδα στο μπαμπά του και μου είχε λείψει πολύ... εντωμεταξύ έλειπε και ο Μορφέας στη Βάσια...
Λέω λοιπόν στο Μάριο... Αχ... μου λείπει το αγοράκι μου...

με κοιτά με βλέμμα απορίας και μου λέει... μετά από μια παύση...
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα... ποιο απ'τα δύο? :blink::lol::lol::lol:
ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο?
και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου?
καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια..

Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως ;)

μου α χα χα χα χα χα
θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα?

ναι ρε συ!!!!που ειναι το περιεργο?
και μενα αν με ρωτανε στον δρομο τι κανει το παιδι σου?τους λεω ποιο?ο αντρας μου ή η γατα μου?
καλα αυτοι εννοουν τον αντρα μου βεβαια..

:lol::up:Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? :blink::lol::lol::lol:
Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! :lol:

μου α χα χα χα χα χα
θα τρομαξει σιγουρα.......μηπως να το κανω σε πιο χαμηλη οκταβα?
Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! :up::lol:

Καλα αυτο να νομιζεις...στις φιλες μου δεν το εχω...στον Γιωργο ομως ;)
εγω παλι το εχω σε ολους...ετσι και με πιασει...αστα

:lol::up:Σωστά!! Αλλά με το παιδί μου??? Το αίμα μου??? Που τον γένναγα 8 ώρες και χωρίς επισκληρήδιο?? :blink::lol::lol::lol:
Εγώ φταίω.. λειώνω και για το τριχωτό γιο μου... και η απόκτησή του δε μου στοίχισε και πολύ λιγότερο από τη γέννα μου!! :lol:
χωρις επισκληρηδιο????????εισαι τρελλη!!!!!!!!!!!!τωρα σιγουρευτηκα!!!!

Επιστρεφω σε λιγο?? μπα δεν το βλεπω, παω για συσκεψη!!

Δε παίζεσαι παιδί μου εσύ!!!!! :up::lol:
merci bien!!!!!!:redface:το εχω εξασκησει ομως ,δεν μπορεις να πεις!!!!!

Πριν λίγες εβδομάδες αγόρασα ύφασμα και έραψα μια σκούρα κουρτίνα στο υπνοδωμάτιό μου γιατί τον αφέντη μου τον ενοχλούσε η ανοιχτόχρωμη και το φως που έμπαινε από αυτήν...
Του είπα λοιπόν αφού τη κρέμασα ότι του είχα μια έκπληξη όταν θα ερχόταν το απόγευμα στο σπίτι...
Με ρώτησε λοιπόν... Αρσενική ή θηλυκή θα είναι η έκλπληξη!!!:blink: (φυσικά περίμενε το... 3ο γατί!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back