Birman-maniacs

πολυ καλο εκτροφειο!μπραβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξερω!Τα εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας παρολο που δεν εγραφα κατι,περιμενα μεχρι να παρω το δικο μου γατακι Βιρμανιας.
καλα αν περιμενα κι εγω μεχρι τοτε,κανεναν δεν θα ηξερα εδω μεσα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποιοι ειναι οι γονεις?
Οι γονεις ειναι εδω: https://66.102.9.104/translate_c?hl=...chat%20FZ/newsitechat/portee%20Be%20Happy.htm

κατα την πρωσοπικη μου αποψη ο μπαμπας ειναι πολυ ομορφος αν και δεν μου αρεσουν και πολυ τα red-point αλλα αυτος μου αρεσει.

Δεν το ηξερα αυτο...αλλα και παλι ειναι μικρος για τετοια εγχειρηση,εαν δεν μπορω να τον αφησω ενεργο μολις γινει ενος χρονου θα τον στειρωσω που τοτε νομιζω ειναι η σωστη ηλικια για τα βιρμανακια να τα στειρωσεις...

ναι αμε!μπορει να υπαρχει περιορισμος απο το εκτροφειο, οποτε δεν μπορεις να βγαλεις pedigree στα μωρα μετα, ρωτα να ξερεις...μετα μπορεις να το στειρωσεις και λιγο πριν, μολις παρει τα 3/4 του τελικου βαρους;)για να μην εχεις ψεκασμους!καλα εδω θα σαι θα τα λεμε:)

πολυ καλο εκτροφειο!μπραβο!
Μεχρι να καταληξω σε αυτο εστειλα σε χιλιαδες εκτροφεια απο Αγγλια,Γερμανια,Ιταλια,Ολλανδια αν θυμαμαι καλα,μπορει και Αυστρια και τελος Γαλλια.

Οι γονεις ειναι εδω: https://66.102.9.104/translate_c?hl=...chat%20FZ/newsitechat/portee%20Be%20Happy.htm

κατα την πρωσοπικη μου αποψη ο μπαμπας ειναι πολυ ομορφος αν και δεν μου αρεσουν και πολυ τα red-point αλλα αυτος μου αρεσει.

εμενα τα κοκκινα δεν μου αρεσουν, η μαμα ειναι κουκλα:)

ωχ η Αθηνα αρχισε την γκρινια....:(

Παντως πρεπει να ευχαριστησω την κ.Γιουλη για ολη της την βοηθεια γιατι χωρις αυτην δεν θα εκανα τιποτα...την ενημερωνα για ολα τα νεα απο τα εκτροφεια και μου εδινε συνεχεια συμβουλες και υποστηριξη για οτι ηθελα.:)

Παντως πρεπει να ευχαριστησω την κ.Γιουλη για ολη της την βοηθεια γιατι χωρις αυτην δεν θα εκανα τιποτα...την ενημερωνα για ολα τα νεα απο τα εκτροφεια και μου εδινε συνεχεια συμβουλες και υποστηριξη για οτι ηθελα.:)

ναι μας εχει πει!μπραβο της!!:)

ετσι ειναι το Γιουλακο μας!!!!ολους τους βοηθα..αλλοι το εκτιμουν και αλλοι οχι!!!!

ωχ η Αθηνα αρχισε την γκρινια....
Εγω σκοπευω να του τα κοψω αυτα απο νωρις θα τον εχω σηκω-κατσε-κατσε-σηκω;):lol:

Βασιλη μολις σημερα μου εστειλε και αλλη μια εκτροφεας που ειχα επικοινωνησει και μου εστειλε το εξης e-mail :
Hallo Theodore
my Kira has become one Kitten, the colored is choco-point or lilac-point, an i think it΄s a Boy
many greets evelyn

οποτε αμα σε ενδιαφερει εαν βγει chocolate-point σου δινω το e-mail της να επικοινωνησεις μαζι της...
Μπα για αρσενικό seal ψαχνω, πάντως ευχαριστώ πολύ:)
Βάσια συνήθως το λένε ξεκάθαρα αν είναι και δεν θέλουν να ζευγαρώσει μετά, αλλά καλα θα κάνεις να το ρωτήσεις.
Βέβαια πρεπει να ειναι και στόκος ο εκτροφέας αν δίνει πχ breed quality και δεν σε αφήνει να το ζευγαρώσεις:blink::lol: Αν και είπες οτι είναι show quality και στα μεγαλα εκτροφεια breed και show ειναι διαφορετικά. Σε αυτό που λέω οτι θα πάρω(λέμε τωρα:lol:) breed και show, το εχει κανει μια κατηγορια breed/show..

τι λες?δεν στο λενε παντα!το γραφει το pedigree πανω μερικεσ φορες και μενεις...ρωτα ρωτα...

λοιπον καληνυχτα απο μενα...:):):)

Εγω σκοπευω να του τα κοψω αυτα απο νωρις θα τον εχω σηκω-κατσε-κατσε-σηκω;):lol:

νομιζεις...:)αλλα εχε χαρη που ειναι αρσενικο, οι γατες ειναι τα περιεργα τρενα....αστα...:(

Οποτε μεσα Σεπτεμβρη θα ταξιδεψεις ε?:D
Αυτό με τη προκαταβολή θα το κανω και εγώ γιατι αλλιώς δεν σε παιρνουν στα σοβαρά:down:

Μπα για αρσενικό seal ψαχνω, πάντως ευχαριστώ πολύ
Βάσια συνήθως το λένε ξεκάθαρα αν είναι και δεν θέλουν να ζευγαρώσει μετά, αλλά καλα θα κάνεις να το ρωτήσεις.
Βέβαια πρεπει να ειναι και στόκος ο εκτροφέας αν δίνει πχ breed quality και δεν σε αφήνει να το ζευγαρώσεις Αν και είπες οτι είναι show quality και στα μεγαλα εκτροφεια breed και show ειναι διαφορετικά. Σε αυτό που λέω οτι θα πάρω(λέμε τωρα) breed και show, το εχει κανει μια κατηγορια breed/show..
Και εγω στην αρχη ηθελα μονο seal και αρσενικο αλλα μετα καταλαβα ποσο δυσκολο ειναι να βρεις καποιο διαθεσιμο και ετσι μετα εγινα δεκτικος και σε blue και σε choc.

Οποτε μεσα Σεπτεμβρη θα ταξιδεψεις ε?:D
Αυτό με τη προκαταβολή θα το κανω και εγώ γιατι αλλιώς δεν σε παιρνουν στα σοβαρά:down:

εμενα μου ειχε ζητησει τα εξοδα του κτηνιατρου!σωστος γιατι αυτα που επρεπε να κανει δεν θα τα εκανε αν δεν ερχοταν εδω η Αθηνα:)

λοιπον καληνυχτα απο μενα...
Kαλο βραδυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back