Birman-maniacs

Βασιλη γερα....παρτε τα γατια...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλα το πηρες!εδω μιλαμε ανω των 1000 ....εχει χαθει το τοπι
Μονο το τοπι?Εδω εχουμε χασει τα αβγα και τα πασχαλια,μια εκτροφεας μου εστειλε αυτο : ...Price of kitten with rage immunization + european passport is 870 euros for seal point or blue point, 940 euros for chocolate point. ... .Θα τρελαθουμε εκανε διαφοροποιηση στη τιμη αναλογα με το χρωμα:lol::confused::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο το τοπι?Εδω εχουμε χασει τα αβγα και τα πασχαλια,μια εκτροφεας μου εστειλε αυτο : ...Price of kitten with rage immunization + european passport is 870 euros for seal point or blue point, 940 euros for chocolate point. ... .Θα τρελαθουμε εκανε διαφοροποιηση στη τιμη αναλογα με το χρωμα:lol::confused::lol:

νομιζω εχουν γινει πολυ εμπορικοι πλεον:down:θα παρεις κανα θηλυκο τι σκεφτεσαι?

α ναι!!ξεχασα:redface:αντε να δουμε, τοτε θα γινει το ζευγαρωμα?
Ναι απ'οτι κατάλαβα:) Ενα θέμα είναι αν θα βγάλει και breed quality αλλα κατσε να δω τι θα μου πει τοτε και βλέπουμε, μην απελπίζομαι αδικα..

Ναι απ'οτι κατάλαβα:) Ενα θέμα είναι αν θα βγάλει και breed quality αλλα κατσε να δω τι θα μου πει τοτε και βλέπουμε, μην απελπίζομαι αδικα..

αντε καλε θες και breed.παρε αν βρεις αρκει να σου κανει κλικ το γατακι...;)

νομιζω εχουν γινει πολυ εμπορικοι πλεονθα παρεις κανα θηλυκο τι σκεφτεσαι?
Δεν ειπαμε οτι θα παρω τον Duran που ειναι αρσενικος,τωρα αν λες για δευτερο δεν ξερω θα δουμε...

Δεν ειπαμε οτι θα παρω τον Duran που ειναι αρσενικος,τωρα αν λες για δευτερο δεν ξερω θα δουμε...

αυτο λεω φυσικα,για 2 ο...

αυτο λεω φυσικα,για 2 ο...
Α ok,ναι ισως παρω καποιο κοριτσακι να του κανει παρεα.

αντε καλε θες και breed.παρε αν βρεις αρκει να σου κανει κλικ το γατακι...;)
Θέλω να βλέπω τα γάντια και να τα φτύνω εχεις προβλημα?:lol::lol::lol:
Ναι μωρέ αρσενικό seal να βγάλει και οτι να 'ναι, απλώς επειδή της είπα για breed δε θέλω να τα γυρίζω, γιατί εχουν ενα κακο συνηθειο οι εκτροφείς να μη σου απαντάνε μετά:D

Θέλω να βλέπω τα γάντια και να τα φτύνω εχεις προβλημα?:lol::lol::lol:
Ναι μωρέ αρσενικό seal να βγάλει και οτι να 'ναι, απλώς επειδή της είπα για breed δε θέλω να τα γυρίζω, γιατί εχουν ενα κακο συνηθειο οι εκτροφείς να μη σου απαντάνε μετά:D

δεν ειπα να παρεις οτι να ναι, να σου αρεσει βεβαια...:)

δεν ειπα να παρεις οτι να ναι, να σου αρεσει βεβαια...:)
Πιστεύω να κατάλαβες οτι εκανα πλάκα γιατί παρατηρώ τελευταία οτι μερικοί δε πιάνουν τα αστεία μου:D
Αλήθεια ρε Βάσια, την Αθηνά απο που τη πήρες? Θέλω και μένα να κάνει κουχ κουχ!!!:lol: Λέγε εκτροφείο τώρα!!!

Θοδωρή να χαίρεσαι τον γατούλη σου,είναι πανέμορφος!Με το καλό να τον δεχτείς στην αγκαλιά σου,είδα κι εγώ το εκτροφείο και φαίνεται όντως πολύ καλό!Και ο Duran ένας μικρός πρίγκηπας...

Θοδωρή να χαίρεσαι τον γατούλη σου,είναι πανέμορφος!Με το καλό να τον δεχτείς στην αγκαλιά σου,είδα κι εγώ το εκτροφείο και φαίνεται όντως πολύ καλό!Και ο Duran ένας μικρός πρίγκηπας...
Σε ευχαριστω!!Και τα δικα σου γατακια ειναι πολυ ομορφα!

Σε ευχαριστω!!Και τα δικα σου γατακια ειναι πολυ ομορφα!
Ευχαριστω πολύ,την μπέμπα μας δεν την έχουμε ακόμα κοντά μας,την περιμένουμε σαν εσένα...Σκέφτεσαι και για δευτερο άμεσα,ή θα περιμένεις να παραλάβεις τον Duran και να μεγαλώσει λίγο;

Ευχαριστω πολύ,την μπέμπα μας δεν την έχουμε ακόμα κοντά μας,την περιμένουμε σαν εσένα...Σκέφτεσαι και για δευτερο άμεσα,ή θα περιμένεις να παραλάβεις τον Duran και να μεγαλώσει λίγο;
Σκεφτομαι να περιμενει να μεγαλωσει λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη μου γατα οποτε ειμαι απειρος στο πως να φροντιζω μια γατα...Duran ειναι το ονομα του για το pedigree σκεφτομαι να τον φωναζω "Πλατωνα".

Ο Duran είπαμε θα σας κλέψει την παράσταση τώρα!Και βλέπω και άλλο Βιρμανάκι να ετοιμάζεται να μπει στην παρέα σας...

Σκεφτομαι να περιμενει να μεγαλωσει λιγο γιατι θα ειναι η πρωτη μου γατα οποτε ειμαι απειρος στο πως να φροντιζω μια γατα...Duran ειναι το ονομα του για το pedigree σκεφτομαι να τον φωναζω "Πλατωνα".
Όμορφο είναι και το Πλάτωνας,θα του πηγαίνει νομίζω!Καλά θα κάνεις,εξάλλου από ότι κατάλαβα θέλει πολύ ψάξιμο,οποτε αφού τον πάρεις και συνηθίσεις την παρουσία και τη φροντίδα του,μπορεις να αρχισεις την αναζήτηση της συντροφιάς του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back