Birman-maniacs

Παιδακια η ωρα ειναι 7.40...και φευγω!! επιτελους παω σπιτι μου!!!:up:Παω να γιορτασω τα γενεθλια του καλου μου!! :cool: Καλο σαββατοκυριακο!! φιλακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας αφηνω!αντε με καλα ονειρα θα ειστε αποψε!!!Βασιλη δεν μου ειπες ποσο σου ειπαν?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο Σαβ/κυρ Αντα κ Βασια!

Βάσια 850 ευρώ κάνει το γατάκι. Μου είπε οτι θα με πάρει ο αντρας της απο το αεροδρομιο(δουλεύει εκει απ'οτι κατάλαβα) και θα με πάει σπίτι τους. Αν εχω και καιρό μου είπαν θα μου δείξουν και τα αξιοθέατα:blink::D Dusseldorf μου ειπαν να προσγειωθώ. Τώρα μαλλον θα τους πω να μου το φέρουν στο αεροδρόμιο για να γλυτώνουμε και χρόνο, το θέμα είναι ποιος μπαίνει στο αεροπλάνο..
Ρε βάσια τι να τη ρωτήσω για τα εμβόλια? Πες μου ποια πρεπει να κάνει σε ποια ηλικία για να της τα πω αυριο, αν μπορείς:)

Αύριο μου είπε θα βάλει και αλλες φωτογραφίες ειδικά για μένα:D Για να το δώ είπε απο ολες τις γωνίες!!!:lol: Είδες τι κάνουν οι προκαταβολές?:lol::lol::lol::lol::lol:

Αύριο μου είπε θα βάλει και αλλες φωτογραφίες ειδικά για μένα:D Για να το δώ είπε απο ολες τις γωνίες!!!:lol: Είδες τι κάνουν οι προκαταβολές?:lol::lol::lol::lol::lol:
Περιμένουμε να τον δούμε τον κούκλο σου!!!
Όσο για τα εμβόλια,αν σου είπε οτι θα είναι πλήρως εμβολιασμένο,είναι το τριπλό(ρινατραχείτιδα,παλλευκοπενια και καλυκοϊος νομιζω) με τις δύο επαναλήψεις του,και της λύσσας.

To χρημα μιλησε:lol::lol:

Μολις τωρα μου απαντησε η δικη μου εκτροφεας οτι ελαβε την προκαταβολη:cool::D

Περιμένουμε να τον δούμε τον κούκλο σου!!!
Όσο για τα εμβόλια,αν σου είπε οτι θα είναι πλήρως εμβολιασμένο,είναι το τριπλό(ρινατραχείτιδα,παλλευκοπενια και καλυκοϊος νομιζω) με τις δύο επαναλήψεις του,και της λύσσας.
Δεν τη ρώτησα τίποτα για τα εμβόλια, να το δίνει χωρίς εμβόλια δε νομίζω, αλλα κατι δε μου πάει καλα εδώ, γιατί μου είπε ελα αρχές,μέση ή τέλη Αυγούστου να τον πάρεις οποτε θελεις και μπορείς. Πως γίνεται ομως να τον δώσει 2 μηνων και είκοσι ημερων?:hmm: Με βλέπω να κολλαω στο αεροδρόμιο:D Θα τη ρωτήσω σίγουρα αύριο για τα εμβόλια..7 χρόνια το εχει το εκτροφείο είναι δυνατόν να μη το ξέρει?:hmm:

Μολις τωρα μου απαντησε η δικη μου εκτροφεας οτι ελαβε την προκαταβολη:cool::D
Ω ρε πάνε οι προκαταβολές βροχή!!!:lol::lol::lol:
Εμένα μου είπε οτι θα μου δώσει το ΙΒΑΝ της απο κάποια τράπεζα,εν τω μεταξύ τη ρώτησα αν εχει Paypal να τελειώνουμε, θα απαντήσει αύριο λογικά..

Δεν τη ρώτησα τίποτα για τα εμβόλια, να το δίνει χωρίς εμβόλια δε νομίζω, αλλα κατι δε μου πάει καλα εδώ, γιατί μου είπε ελα αρχές,μέση ή τέλη Αυγούστου να τον πάρεις οποτε θελεις και μπορείς. Πως γίνεται ομως να τον δώσει 2 μηνων και είκοσι ημερων?:hmm: Με βλέπω να κολλαω στο αεροδρόμιο:D Θα τη ρωτήσω σίγουρα αύριο για τα εμβόλια..7 χρόνια το εχει το εκτροφείο είναι δυνατόν να μη το ξέρει?:hmm:

Απ'οτι μου ειπε η δικη μου εκτροφεας νομιζω οτι μπορεις να το παρεις απο το εκτροφειο 3 μηνων αλλα αμα ειναι να ταξιδεψει ο νομος το επιβαλλει να ειναι τουλαχιστον 4ρων μηνων...

Αποκλείεται να τον δίνει ανεμβολίαστο,αλλά και πάλι,δύο μηνών και είκοσι ημερών ποτε θα έχει προλάβει να του κάνει όλα τα εμβόλια;Είναι ανά μήνα και μπορούν να αρχίσουν απο επτά εβδομάδων.Το γατάκι πρεπει να είναι 1 κιλού για να ξεκινήσουν τα εμβόλια...οποτε...Ρώτα την για καλό και για κακό.:hmm:Μου δίνεις τη σελίδα να κοιταξω μηπως βρω κι εγω τιποτα;

Απ'οτι μου ειπε η δικη μου εκτροφεας νομιζω οτι μπορεις να το παρεις απο το εκτροφειο 3 μηνων αλλα αμα ειναι να ταξιδεψει ο νομος το επιβαλλει να ειναι τουλαχιστον 4ρων μηνων...
Αυτό εχω απορία εχει 7 χρόνια εκτροφείο, δεν έδωσε σε κανέναν απο το εξωτερικό?:hmm:Η μήπως ο άντρας της στο αεροδρόμιο έχει γνωστούς τους σωστούς ανθρώπους..:D Αλλά εκεί δεν είναι Ελλάδα:(

Μπράβο Θοδωρή,είναι επίσημα δικός σου!:up:

Αποκλείεται να τον δίνει ανεμβολίαστο,αλλά και πάλι,δύο μηνών και είκοσι ημερών ποτε θα έχει προλάβει να του κάνει όλα τα εμβόλια;Είναι ανά μήνα και μπορούν να αρχίσουν απο επτά εβδομάδων.Το γατάκι πρεπει να είναι 1 κιλού για να ξεκινήσουν τα εμβόλια...οποτε...Ρώτα την για καλό και για κακό.:hmm:Μου δίνεις τη σελίδα να κοιταξω μηπως βρω κι εγω τιποτα;
Τι να σου πώ δε ξέρω, πάω να κοιτάξω τα e-mail ξανα μήπως δεν το θυμάμαι..Εχω στείλει και σε 500 εκτροφείς!!!:lol:
Η διεύθυνση είναι αυτή https://www.birma-katzen.com/index.php?lang=deu πάτα τη σημαία την αγγλική εκτός αν ξέρεις Γερμανικά:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back