ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 02:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.801 29-06-08 02:34 Δεν ξέρω αν μπορώ να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει... αφού είναι πολλά, αλλά αισθάνομαι τόση χαρά αφού ετοιμάζονται να μας έρθουν Βιρμανάκια... Ωραία είναι εδώ στο νησί... σήμερα είχαμε τη γιορτή του ψαρά και το γάμο της ανιψιάς του Λάκη Γαβαλά... εμείς αγνοήσαμε το δεύτερο και το ρίξαμε στο υποβρύχιο ψάρεμα και στη πεζοπορία... Βασίλη... πολύ χάρηκα για τον γατούλη που ετοιμάζεστε να πάρετε... εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Βρε Ραίσα με 7 μωρά στη κούνια και παρόλα αυτά μας βοηθάς να βρούμε Βιρμανάκια? Πολλά διαθέσιμα γατάκια υπάρχουν στα εκτροφεία και λόγω των θερινών διακοπών τους έχουν μείνει... λίγοι τέτοια εποχή σκέφτονται αγορά γατιού επειδή θα λείπουν. Ενδιαφέρομαι για μια ταμπίτσα seal ή chocolate...κάτι σαν την escada του εκτροφείου catalis που πήρα το Μορφέα.. αν δείτε καμία παρακαλώ σφυρίξτέ το μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 08:32 Η Βάσια13859: #14.802 29-06-08 08:32 καλημερα!αντε Γιούλη τα καταφερες να μπεις, αμα δω κατι θα σου επω εγω καλε!Βασίλη το γατακι ειναι πολυ ωραιο!μην γκρινιαζεις για το τσιπακι, εγω πληρωσα 200 ευρω εχτρα για κτηνιατρικα (εμβολια και τσιπακι) και μην σου πω με τι κοστος θα τα εκανα εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.803 29-06-08 11:41 Καλημέρα Βασάκο... Πρωινή πρωινή.... δεν έχω μπορέσει να σας διαβάσω, αλλά θα σας διαβάσω σήμερα το μεσημέρι... Αν βρεις ταμπίτσα προτιμώ να είναι μικρούλα, γιατί θέλω χρόνο....ή αν δεις καμία γέννα στα σκαριά, ακόμα καλύτερα... θα κοιτάξω κι εκείνο το Ολλανδικό εκτροφείο με τα Θεικά γατιά... το θυμάσαι? Πως κι έτσι πρωινή Κυριακάτικο? Σας ξύπνησε το ξυπνητήρι? Θα πάτε και για μπανάκι φαντάζομαι... Βασίλη, στο μυαλό μου σας έχω... έκανε κάτι σεμινάρια παλιά η Austrian μέσα στο αεροπλάνο....Στη πτήση Αθήνα - Βιέννη... που αν τα παρακολουθούσατε.... θα φέρνατε για όλους μας γατιά απ'έξω... τα έκανε μια γνωστή μου και την βοήθησαν πολύ! Θα ξαναμπώ αργότερα... Φιλιά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.804 29-06-08 12:59 Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.805 29-06-08 14:24 Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν μπορώ να διαβάσω όλα όσα έχετε γράψει... αφού είναι πολλά, αλλά αισθάνομαι τόση χαρά αφού ετοιμάζονται να μας έρθουν Βιρμανάκια... Ωραία είναι εδώ στο νησί... σήμερα είχαμε τη γιορτή του ψαρά και το γάμο της ανιψιάς του Λάκη Γαβαλά... εμείς αγνοήσαμε το δεύτερο και το ρίξαμε στο υποβρύχιο ψάρεμα και στη πεζοπορία... Βασίλη... πολύ χάρηκα για τον γατούλη που ετοιμάζεστε να πάρετε... εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Βρε Ραίσα με 7 μωρά στη κούνια και παρόλα αυτά μας βοηθάς να βρούμε Βιρμανάκια? Πολλά διαθέσιμα γατάκια υπάρχουν στα εκτροφεία και λόγω των θερινών διακοπών τους έχουν μείνει... λίγοι τέτοια εποχή σκέφτονται αγορά γατιού επειδή θα λείπουν. Ενδιαφέρομαι για μια ταμπίτσα seal ή chocolate...κάτι σαν την escada του εκτροφείου catalis που πήρα το Μορφέα.. αν δείτε καμία παρακαλώ σφυρίξτέ το μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 08:32 Η Βάσια13859: #14.802 29-06-08 08:32 καλημερα!αντε Γιούλη τα καταφερες να μπεις, αμα δω κατι θα σου επω εγω καλε!Βασίλη το γατακι ειναι πολυ ωραιο!μην γκρινιαζεις για το τσιπακι, εγω πληρωσα 200 ευρω εχτρα για κτηνιατρικα (εμβολια και τσιπακι) και μην σου πω με τι κοστος θα τα εκανα εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.803 29-06-08 11:41 Καλημέρα Βασάκο... Πρωινή πρωινή.... δεν έχω μπορέσει να σας διαβάσω, αλλά θα σας διαβάσω σήμερα το μεσημέρι... Αν βρεις ταμπίτσα προτιμώ να είναι μικρούλα, γιατί θέλω χρόνο....ή αν δεις καμία γέννα στα σκαριά, ακόμα καλύτερα... θα κοιτάξω κι εκείνο το Ολλανδικό εκτροφείο με τα Θεικά γατιά... το θυμάσαι? Πως κι έτσι πρωινή Κυριακάτικο? Σας ξύπνησε το ξυπνητήρι? Θα πάτε και για μπανάκι φαντάζομαι... Βασίλη, στο μυαλό μου σας έχω... έκανε κάτι σεμινάρια παλιά η Austrian μέσα στο αεροπλάνο....Στη πτήση Αθήνα - Βιέννη... που αν τα παρακολουθούσατε.... θα φέρνατε για όλους μας γατιά απ'έξω... τα έκανε μια γνωστή μου και την βοήθησαν πολύ! Θα ξαναμπώ αργότερα... Φιλιά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.804 29-06-08 12:59 Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.805 29-06-08 14:24 Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!αντε Γιούλη τα καταφερες να μπεις, αμα δω κατι θα σου επω εγω καλε!Βασίλη το γατακι ειναι πολυ ωραιο!μην γκρινιαζεις για το τσιπακι, εγω πληρωσα 200 ευρω εχτρα για κτηνιατρικα (εμβολια και τσιπακι) και μην σου πω με τι κοστος θα τα εκανα εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.803 29-06-08 11:41 Καλημέρα Βασάκο... Πρωινή πρωινή.... δεν έχω μπορέσει να σας διαβάσω, αλλά θα σας διαβάσω σήμερα το μεσημέρι... Αν βρεις ταμπίτσα προτιμώ να είναι μικρούλα, γιατί θέλω χρόνο....ή αν δεις καμία γέννα στα σκαριά, ακόμα καλύτερα... θα κοιτάξω κι εκείνο το Ολλανδικό εκτροφείο με τα Θεικά γατιά... το θυμάσαι? Πως κι έτσι πρωινή Κυριακάτικο? Σας ξύπνησε το ξυπνητήρι? Θα πάτε και για μπανάκι φαντάζομαι... Βασίλη, στο μυαλό μου σας έχω... έκανε κάτι σεμινάρια παλιά η Austrian μέσα στο αεροπλάνο....Στη πτήση Αθήνα - Βιέννη... που αν τα παρακολουθούσατε.... θα φέρνατε για όλους μας γατιά απ'έξω... τα έκανε μια γνωστή μου και την βοήθησαν πολύ! Θα ξαναμπώ αργότερα... Φιλιά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.804 29-06-08 12:59 Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.805 29-06-08 14:24 Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Βασάκο... Πρωινή πρωινή.... δεν έχω μπορέσει να σας διαβάσω, αλλά θα σας διαβάσω σήμερα το μεσημέρι... Αν βρεις ταμπίτσα προτιμώ να είναι μικρούλα, γιατί θέλω χρόνο....ή αν δεις καμία γέννα στα σκαριά, ακόμα καλύτερα... θα κοιτάξω κι εκείνο το Ολλανδικό εκτροφείο με τα Θεικά γατιά... το θυμάσαι? Πως κι έτσι πρωινή Κυριακάτικο? Σας ξύπνησε το ξυπνητήρι? Θα πάτε και για μπανάκι φαντάζομαι... Βασίλη, στο μυαλό μου σας έχω... έκανε κάτι σεμινάρια παλιά η Austrian μέσα στο αεροπλάνο....Στη πτήση Αθήνα - Βιέννη... που αν τα παρακολουθούσατε.... θα φέρνατε για όλους μας γατιά απ'έξω... τα έκανε μια γνωστή μου και την βοήθησαν πολύ! Θα ξαναμπώ αργότερα... Φιλιά...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.804 29-06-08 12:59 Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.805 29-06-08 14:24 Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.805 29-06-08 14:24 Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα...μια τέτοια θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.806 29-06-08 15:24 Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περιμένω ψάρια από τον Killer ψαριών.. όπου να'ναι... να δούμε θα μου βγάλει τίποτα, ή νηστική θα μείνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Ο erefer έγραψε: #14.807 29-06-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόλις σας διάβασα! Τι χαρά... 2 νέοι γαμπροί έρχονται κι όταν θα πάρει και το Δανάκι θα γίνουν 3! Α ρε τύχη το Αθηνιώ... Καμιά νύφη τώρα να φέρουμε να βοηθήσει τη κατάσταση! Μέσα Σεπτέμβρη ετοιμάζω βαλίτσα... Έναν όρο θα σου βάλω Βασίλη... να γίνω νονά του... Σκεφτόμουν το rasar... πως σου φαίνεται σαν όνομα? Click για ανάπτυξη... Τελικά θα τον βγάλω erefer Τωρα ετοιμάζω e-mail για να της στείλω Δε μου είπες σου αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #14.808 29-06-08 16:29 Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο erefer έγραψε: #14.809 29-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιούλη πως τα περνάς,έφαγες ψαράκι; Κοίτα εδώ μια σοκολατένια tabby.Είναι και Ιταλία,διπλα.Στη φέρνει και ο Βασίλης που λέει ο λόγος! Click για ανάπτυξη... Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η moukelis έγραψε: #14.810 29-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό!!!χαχαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο erefer έγραψε: #14.811 29-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε θα μπορεις να την εξαγοράσεις για να παει να σου παρει το δικο σου βρε!Εξάλλου Ιταλια πας και με το καραβι!Σ'αρεσε; Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!! Να σε ρωτήσω κατι να πάρω και μια δεύτερη γνωμη? Τι καταλαβαίνεις με αυτό εσύ? Of course you also get the pedigree of Quasimodo- pedigree without any in-breeding. Τι εννοει με το in-breeding? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 17:56 Η moukelis έγραψε: #14.812 29-06-08 17:56 Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:06 Ο erefer έγραψε: #14.813 29-06-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ για τη γάτα σε ρωτησα!Μάλλον εννοεί ότι είναι καθαρόαιμο,χωρίς προσμίξεις;Τη ρωτησες αν είναι στειρωμένος ή όχι; Γιούληηηηηηηηη σου βρήκα και και seal. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:33 Η moukelis έγραψε: #14.814 29-06-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι είπες για τη γάτα Και εγώ αυτό κατάλαβα οτι είναι χωρίς διασταυρώσεις Αφού είναι breed quality βρε πως να είναι στειρωμένο Πρέπει να είναι τελείως ηλίθια για να το στειρώσει Τη Γιούλη τη βλέπω σε κανα χρόνο να κάνει εισαγωγές-εξαγωγές με γάτες Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:40 Ο erefer έγραψε: #14.815 29-06-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λες;Να καταλήξει να γυρνά με μια γατοφόρο απο χωρα σε χώρα;Της βρήκαμε και seal και σοκολατένιο Tabby κοριτσάκι,άντε να δούμε αν θα της αρέσουν.Πάντως όλο solid έβρισκα,πολύ παράξενο. Αυτό που λες ότι είναι χωρίς διασταυρώσεις μάλλον θα ισχύει τελικά,γιατί το είδα κι αλλού σε ποσοστό,του τύπου in-breeding:0%. Click για ανάπτυξη... Ναί της έχουμε πολλές προσφορές σε πολλά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 18:43 Ο erefer έγραψε: #14.816 29-06-08 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Bασιλη αμα θες προσφερομαι εγω να παω αν ειναι να στον δωσει τον Αυγουστο,απο Σεπτεμβριο δεν μπορω...οποτε αμα θες μου το λες ενα μηνα-15 μερες πριν για να κανονισω να ειμαι ελευθερος εκεινη την ημερα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή σε ευχαριστώ πολύ Θα πάει μάλλον η Γιούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η Βάσια13859: #14.817 29-06-08 22:32 αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.818 30-06-08 01:12 Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 01:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.819 30-06-08 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 739 740 741 742 743 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 741 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Θε λου με Φω το!!! Θε λου με Φωτό!!! και του σκάφους όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 09:16 Η Βάσια13859: #14.820 30-06-08 09:16 Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα και ο δικος μου επιασε 5 ψαρακια!με καλαμι ομως πανω απο το σκαφος..το ενα ηταν λιθρινι, τα αλλα...χμποιος ξερεις μονο το στομαχι μας...βεβαια τι να μας κανουν σε 9 ατομα 5 ψαρακια, ας ειναι καλα η φοβερη ταβερνα με τα ψαρικα της....Γιουλακι βλέπω το ξενυχτάμε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.