Birman-maniacs

αχ να σαι καλα!εισαι γουρλου, το πηρε ο Βασιλης, η Αθηνα κοιμαται ακομα κυριολεκτικα και μεταφορικα, αλλα απο γαμπρους γεμισαμε τωρα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

της Γιούλης τωρα, ποιος ξερει τι κανει το ζευγαρι μονο του!Raisa τα πηρες και τα μωρα μαζι?ειστε ολοι πακετο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε ξέρεις με τι ξενέρωσα τώρα, εχουν μπει τα λεφτά στο λογαριασμό και μάλλον φταίει το Paypal που δεν τα στέλνει.. Προβλήματα παντού....:mad:
τι ειναι το paypal?

τι ειναι το paypal?

μεσο πληρωμης, μέσω του Internet, ασε κι εγω για την Αθηνα το εμαθα...εβαλα τα χρηματα του κτηνιατρου ετσι....;)

Γειά σας βιρμανάκια....τι κάνετε???:)
Είμαι σε νετκαφέ τώρα...πήγαμε στο εξοχικό και δεν μπορώ να σας παρακολουθώ πια:/:....τι έγινε Βασίλη με το βιρμανάλι από Γερμανία??? Το πήρες τελικα???
Γιούλη και Βάσια τι κάνουν τα γατόνια σας....πότε θα έχουμε βιρμανομωρούλια???:up:

Μια μικρή περίληψη θα βοηθούσε πολύ;):lol:
Θα το κλείσουμε Raisa, απλά αντιμετωπιζουμε καποια τεχνικά προβλήματα!:lol:

της Γιούλης τωρα, ποιος ξερει τι κανει το ζευγαρι μονο του!Raisa τα πηρες και τα μωρα μαζι?ειστε ολοι πακετο?
Ναι Βάσια μου...πάμε πακέτο όλοι μαζί!!!:up::lol::lol::lol:
Καλά να περνατε παίδες ....φιλιά πολλά στα γατόνια σας... αυτά που έχετε και αυτά που θα αποκτήσετε!!!:D

Βασίληηηηηηη ξέρεις.....θέλω κέρασμα!!!;):D:lol::lol::up:

Ναι Βάσια μου...πάμε πακέτο όλοι μαζί!!!:up::lol::lol::lol:
Καλά να περνατε παίδες ....φιλιά πολλά στα γατόνια σας... αυτά που έχετε και αυτά που θα αποκτήσετε!!!:D

Βασίληηηηηηη ξέρεις.....θέλω κέρασμα!!!;):D:lol::lol::up:
Ναι ετσι πρεπει κανονικά:D

Καλημερα!! Καλο μηνα!! :)

Δαναη μου σε πεθυμησα...εχουμε να τα πουμε απο τη Παρασκευη!!! ωραια περασες στο γαμο? και στα δικα μας !!! ;)

Παιδιά μόλις πάρετε τα show quality:cool: γατουλάκια σας να μιλήσουμε για να γραφτείτε στον ΕΟΓ όπου θα πάρετε και μέρος στην Εκθεση... Τι λέτε να φτιάξουμε περίπτερο Birmaniacs?? Θα'χουμε για ατραξιόν το κουχ κουχ Βιρμανάκι!:lol::lol:
Αντε θα φέρω και το Μορφέα για... μπλέ δείγμα... γιατί για πρόκριση δεν μας βλέπω!:lol:
Θα εχει μεγαλη πλακα να εχουμε περιπτερο στην εκθεση :cool:. :up::up:

Βρε Λουλούδω μου που είσαι? Πως είσαι??
Σε χάσαμε... Τη Παρασκευή επιστρέφω... φεύγω στις 7 το πρωί με το καράβι και φτάνω στις 3 το μεσημέρι.
Αχχ τελεια!! τη παρασκευη το απογευμα εχω πει με τη Βασια μηπως πηγαιναμε να δουμε κουρτινες...:D

Καλημέρα Αντούλα! Καλό μήνα! :)
Η Βάσια πότε έρχεται Αθήνα και πότε επιστρέφει? Τη Παρασκευή δεν ξέρω αν θα προλάβω να έρθω μαζί σας...

Θα ερθει Πεμπτη απογευμα....το σαβ/κο ενδεχεται να λειπουμε και εμεις... Πηρες το μηνυμα μου το πρωι? mms ηταν...

Καλημερουδια!!

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα!!!

Θοδωρή τελικά το Paypal μπλοκάρει τη συναλλαγή γιατί είναι unverified:) Εφτιαξε το λογαριασμό τη Κυριακή:D Πρέπει να πάω στη τράπεζα:(

καλημερα, ναι Βασιλη θα πρεπει να βαλεις ενα 4 ψηφιο αριθμο για να εισαι οκ, αυτο θα στο δωσει η τραπεζα ...τι τραπεζα εχεις?γιατι μονο η eurobank στο δινει αμεσα τηλεφωνικα!

καλημερα, ναι Βασιλη θα πρεπει να βαλεις ενα 4 ψηφιο αριθμο για να εισαι οκ, αυτο θα στο δωσει η τραπεζα ...τι τραπεζα εχεις?γιατι μονο η eurobank στο δινει αμεσα τηλεφωνικα!

Και η Πειραιως...

Λοιπόν έχω νέα που αφορούν τη Δανάη!!! Ο Αndre απάντησε χθές, νόμιζε πως το θέλουμε στειρωμένο:lol: Φυσικά το δίνουν αστείρωτο με τη τιμή να ανέρχεται στα 710-720 ευρώ. Λέει μάλιστα οτι είναι πολύ γλυκός και μικρούλης, καθώς και οτι σε ακολουθάει οπου κι αν πάς:D Δανάη η απόφαση είναι δική σου! Σου παραπέμπω και όλο το μηνυμα για να κρίνεις και μόνη σου..

"The price of Paul is 650 + the needed rabies injection and chip. I don’t know the exact price for chipping and rabies injection right know, but I belive it’s around 50-60 Euro at all. To sterilize Paul maybe it’s a little bit to early before you pick him up? Also I believe that doing a sterilization is much cheaper in Greece than in Germany, maybe that would be a better solution?

Anyway, Paul is a very nice kitten. He is a bit smaller than the other 2, but on the other hand he is very cute. He loves to play alot and is also very friendly and comes immediatly to me when he sees me comming in"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back