Birman-maniacs

Μάλλον δεν μπορώ να μεταφέρω το εισιτήριο του Αυγούστου για Σεπτέμβρη γιατί η Lufthansa δεν πετά απ'ευθείας Dusseldrof από Αθήνα και δεν πάω με τίποτα μέσω Μονάχου..
Επομένως μάλλον με Aegean με βλέπω να πηγαίνω απ'ευθείας. Βασίλη κοίτα τις πτήσεις 20- 21 Σεπτεμβρίου Αθήνα - Ντυσελντορφ Αθήνα με την Αegean... η πολιτική της για τη μεταφορά pets μου φαίνεται λογική. Αν είναι να πάρω και τον Paul μια χαρά θα είναι παρείτσα στη τσάντα του Μορφέα... ίσα ίσα η παρείτσα θα τους οφελείσει κιόλας.
Αυτή η τσάντα δεν χώρεσε κάτω από το κάθισμα της Lufthansa... τον είχα κάτω από τα πόδια μου το Μορφέα και ταξειδέψαμε τέλεια χωρίς κιχ...
Βασίλη αν θες δες όλες τις λεπτομέρειες και πες μου.
Και εγώ για Aegean λέω Γιούλη, θα πάρεις τη γατοφόρο του Μορφέα? Πιστεύω χωράνε και τα δύο εκεί:)
Μην ανησυχείς εχουμε χρόνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μου λέτε καλέ... κανένα κοριτσάκι θα πάρει κανείς?:lol:
Θα είμαι εγώ εκείνη που θα φέρει την επόμενη νύφη?
Αντε το δεύτερό σας θα είναι κορίτσι...
Βασίλη και Θοδωρή τι χρώμα κοριτσάκια θα παίρνατε?
Τη νύφη θα την έπαιρνα blue point σαν το Μορφέα και θα τη φώναζα Χιονάτη:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ για Aegean λέω Γιούλη, θα πάρεις τη γατοφόρο του Μορφέα? Πιστεύω χωράνε και τα δύο εκεί:)

Παιδιά Aegean και e-ticket είναι απ΄στευτα φθηνό..και πολύ καλή περίπτωση..αν θέλετε βοήθεια πείτε μου...Εμείς ΟΛΗ η οικογένεια πάντα αυτό παίρνουμε...ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο!!!:)

Παιδιά Aegean και e-ticket είναι απ΄στευτα φθηνό..και πολύ καλή περίπτωση..αν θέλετε βοήθεια πείτε μου...Εμείς ΟΛΗ η οικογένεια πάντα αυτό παίρνουμε...ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο!!!:)
Δεν εχω κλείσει ποτέ ξανά εισιτήριο για αεροπλάνο, είναι μεγάλη διαδικασία? Νομίζω πρεπει να τους πάρω τηλ. να τους πώ οτι στην επιστροφή θελω να ειναι τα γατάκια στη καμπίνα, ετσι δεν είναι?

Δεν εχω κλείσει ποτέ ξανά εισιτήριο για αεροπλάνο, είναι μεγάλη διαδικασία? Νομίζω πρεπει να τους πάρω τηλ. να τους πώ οτι στην επιστροφή θελω να ειναι τα γατάκια στη καμπίνα, ετσι δεν είναι?

Οχι οχι, αυτό που σου λέω γίνεται μέσα από το ίντερνετ..Εγώ ταξιδεύω χρόνια με αεροπλάνο..Είναι πολύ εύκολο και αξιόπιστο και θέλει πιστωτική κάρτα..Αλλά αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, θα σε σημβούλευα να πας στο πλησιέστερο πρακτορείο και να τους πεις που θες να πας και ποτε και να σου βρουν το πιο φτηνό...Παντου υπάρχουν..Μία συνβουλή...ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!Εγώ πάω σε μικρά πάντα, γιατί δεν γίνεται χαμός και σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο και όχι σαν χρήμα..(άποψη μου).Από τηλ. αν κλείσεις, θα πρέπι ούτως η άλλως να πας από εκεί να το πάρεις!!!!Αλλά ότι σε βολεύει!!!!

Kαλημέρα!!! Καλά δεν μπήκε κανένας σήμερα?:hmm:

Καλημέρα βιρμανάκια!!!!:)
Τι νέα???
Βασίλη , βρήκες άτομο να σου φέρει το μωρό? Πότε με το καλό θα έρθει?
Ααχχχχ....έχω και γω αγωνία τώρα....είμαι βλέπεις ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσεις:D:lol::lol:

Α....και μη ξεχάσω......ΘΕΛΩ ΚΕΡΑΣΜΑ!!!!:P:P:lol:

Καλημέρα βιρμανάκια!!!!:)
Τι νέα???
Βασίλη , βρήκες άτομο να σου φέρει το μωρό? Πότε με το καλό θα έρθει?
Ααχχχχ....έχω και γω αγωνία τώρα....είμαι βλέπεις ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσεις:D:lol::lol:
Θα πάει η Γιούλη τελικά και με σώζει γιατί δε νομίζω να το παίρναμε αλλιώς:up: Θα ερθει 21 Σεπτεμβρίου, θα κανονίσουμε να σε κεράσουμε:D

Καλημέρα!
Μας έχει φάει ο αέρας...
Πάω να σας διαβάσω...

Καλημέρα!
Μας έχει φάει ο αέρας...
Πάω να σας διαβάσω...
Καλημέρα Γιουλη μου....πως τα περνάς? αν βρεις ενα ωραιο μέρος με ενοικιαζόμενα δωμάτια, παρε καρτουλα και για μενα pleaseeeeeeee - απο τα δωμάτια εννοω!!:)

Ωραία πας με τα εισιτήρια Βασίλη.
Ακου και τη Κατερίνα και πήγαινε και σε ένα μικρό πρακτορείο.

Σωστή η επιλογή σου για μπλε κοριτσάκι... Λατρεύω το Νεφέλη για μπλε κοριτσάκια γιατί το χρώμα τους είναι σα συννεφάκι... Λευκό και γκρι όταν είναι συννεφιασμένο... Εύχομαι να μας βγάλει μια κορούλα ο Μορφέας μας και να τη πάρεις!

Καλημέρα Γιουλη μου....πως τα περνάς? αν βρεις ενα ωραιο μέρος με ενοικιαζόμενα δωμάτια, παρε καρτουλα και για μενα pleaseeeeeeee - απο τα δωμάτια εννοω!!:)
Πανέμορφα είναι 'Άντούλα...ένα μικρός παραδεισος είναι το Κουφονήσι.
Χθες πήγαμε με τα παιδιά με τα πόδια σε 8 μικρά κολπάκια και κολυμπήσαμε ένα εκ των οποίων είχε μια μικρή φυσική πισίνα μέσα στο βράχο... άλλο να στο λεω κι άλλο να το βλέπεις.
Πές μου ημερομηνίες και θα σου πω... Το νησί και τους ανθρώπους τα ξέρω καλύτερα απ'το σπίτι μου.

Πανέμορφα είναι 'Άντούλα...ένα μικρός παραδεισος είναι το Κουφονήσι.
Χθες πήγαμε με τα παιδιά με τα πόδια σε 8 μικρά κολπάκια και κολυμπήσαμε ένα εκ των οποίων είχε μια μικρή φυσική πισίνα μέσα στο βράχο... άλλο να στο λεω κι άλλο να το βλέπεις.
Πές μου ημερομηνίες και θα σου πω... Το νησί και τους ανθρώπους τα ξέρω καλύτερα απ'το σπίτι μου.
Τα δρομολογια των καραβιων ειναι λιγο περιεργα...δεν εχει και καθε μερα απο Πειραια, το κοιτουσα πριν απο 2 χρονια.

Τα δρομολογια των καραβιων ειναι λιγο περιεργα...δεν εχει και καθε μερα απο Πειραια, το κοιτουσα πριν απο 2 χρονια.
Αν μου πεις ημερομηνίες, θα σου πω διαθεσιμότητα και τιμές... το νησί είναι τίγκα Ιούλιο και Αυγουστο. Παει το ερημικό Κουφονήσι που ξέραμε κάποτε...
Κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή έχει το Blue Star από Πειραιά...

Έχει πολλές ιστοσελίδες δες μια να χαζέψεις...

https://www.koufonisia.net/

Έχει πολλές ιστοσελίδες δες μια να χαζέψεις...

https://www.koufonisia.net/
Δεν λεω για φετος να παμε....απλα λεω αν βρεις καποιο που θα σου κανει κλικ ;), να παρεις ενα διαφημιστικο φυλλάδιο ή μια καρτα.

Ωραία πας με τα εισιτήρια Βασίλη.
Ακου και τη Κατερίνα και πήγαινε και σε ένα μικρό πρακτορείο.

Σωστή η επιλογή σου για μπλε κοριτσάκι... Λατρεύω το Νεφέλη για μπλε κοριτσάκια γιατί το χρώμα τους είναι σα συννεφάκι... Λευκό και γκρι όταν είναι συννεφιασμένο... Εύχομαι να μας βγάλει μια κορούλα ο Μορφέας μας και να τη πάρεις!

Γιούλη μου....περιμένουμε μωρά:up:????????????
Έχασα πολλά επεισόδια βλέπω:confused:

Δεν λεω για φετος να παμε....απλα λεω αν βρεις καποιο που θα σου κανει κλικ ;), να παρεις ενα διαφημιστικο φυλλάδιο ή μια καρτα.
Αα.....κατάλαβα... μπες στο google και δες στην αναζήτηση "γειτονιά της Ειρήνης, γαληνά σπιτάκια" στο Κουφονήσι. Είναι το αγαπημένο μου μέρος για διαμονή στο Κουφονήσι...

[/b][/u]Γιούλη μου....περιμένουμε μωρά:up:????????????
Έχασα πολλά επεισόδια βλέπω:confused:
Δεν ξέρω ακόμα Ραίσα, θα σου πω... ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back