erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Ο erefer έγραψε: #15.201 02-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία πας με τα εισιτήρια Βασίλη. Ακου και τη Κατερίνα και πήγαινε και σε ένα μικρό πρακτορείο. Σωστή η επιλογή σου για μπλε κοριτσάκι... Λατρεύω το Νεφέλη για μπλε κοριτσάκια γιατί το χρώμα τους είναι σα συννεφάκι... Λευκό και γκρι όταν είναι συννεφιασμένο... Εύχομαι να μας βγάλει μια κορούλα ο Μορφέας μας και να τη πάρεις! Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία θα είναι να αποκτήσουμε και κανα θηλυκό γιατί γεμίσαμε αρσενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Ο Christos12: #15.202 02-07-08 13:05 Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.203 02-07-08 13:28 Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #15.204 02-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Click για ανάπτυξη... Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #15.205 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραία πας με τα εισιτήρια Βασίλη. Ακου και τη Κατερίνα και πήγαινε και σε ένα μικρό πρακτορείο. Σωστή η επιλογή σου για μπλε κοριτσάκι... Λατρεύω το Νεφέλη για μπλε κοριτσάκια γιατί το χρώμα τους είναι σα συννεφάκι... Λευκό και γκρι όταν είναι συννεφιασμένο... Εύχομαι να μας βγάλει μια κορούλα ο Μορφέας μας και να τη πάρεις! Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραία θα είναι να αποκτήσουμε και κανα θηλυκό γιατί γεμίσαμε αρσενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Ο Christos12: #15.202 02-07-08 13:05 Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.203 02-07-08 13:28 Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #15.204 02-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Click για ανάπτυξη... Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #15.205 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.203 02-07-08 13:28 Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #15.204 02-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Click για ανάπτυξη... Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #15.205 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #15.204 02-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Click για ανάπτυξη... Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #15.205 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: Γεια σας παιδιά ο Χρήστος είμαι ο γιος της Γιούλης 'Εμαθα ότι θα φέρετε γατάκια από το εξωτερικό. Μπράβο μπράβο που θα φέρετε τα γατάκια. Ποιανού θα είναι? Θυμάμαι κι εγώ όταν η μαμά μου πρωτοέφερε το Μορφέα πόση χαρά είχαμε. Click για ανάπτυξη... Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Ο erefer έγραψε: #15.205 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:36 Η Raisa έγραψε: #15.206 02-07-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #15.207 02-07-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... Όπα....έχασα επεισόδια....2 γατάκια θα πάρετε καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.208 02-07-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ενα θα ειναι δικό μου Χρήστο, το αλλο θα δουμε Click για ανάπτυξη... 2 γατάκια Χρήστο είναι σίγουρα. Ο erefer του Βασίλη και ο Πλάτωνας του Θοδωρή. Παίζεται ο Paul για τη Δανάη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.209 02-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν εχω παει ποτε κουφονήσι, μου φαινεται πρεπει ομως να παω Γιούλη το σπίτι στη Σαντορίνη που μένουμε είναι τετοιο στυλ, Κυκλαδίτικο Click για ανάπτυξη... Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.210 02-07-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε....τι ΤΕΛΕΙΑ σπιτάκια είναι αυτά!!!! Γιούλη ....αν ποτέ χρειαστεί εσύ μπορείς να κανονίσεις ...είναι κοντά σε σένα??? Ααχχχ είναι πολύ όμορφα ! Click για ανάπτυξη... Για ό,τι χρειαστείς Ραισάκι πες μου. Τα συγκεκριμένα τα έχει φτιάξει φίλος μας αρχιτέκτονας και είναι τόσο φτιαγμένα με το παλιό τρόπο που δεν χρειάζονται καν air condition. Για να καταλάβεις έχουν μέσα παραθυράκια που κάνουν ρεύμα και είναι ολόδορσα. Απ'έξω έχουν και μια πέτρα όπου έξιναν πάνω της τη πλάτη τους οι παλιοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η Αντα έγραψε: #15.211 02-07-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, να τα σπιτάκια στο Κουφονήσι... https://www.gitoniatisirinis-koufonisi.gr/ Click για ανάπτυξη... Tελεια ειναι Γιουλη!! το αποθηκευσα στα αγαπημενα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.212 02-07-08 14:05 Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:07 Η Αντα έγραψε: #15.213 02-07-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Και αργησες να πας!! φιλακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Ο erefer έγραψε: #15.214 02-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου δείξεις εσύ ένα σπίτι στη Σαντορίνη που να μην είναι σε Κυκλαδίτικο στυλ,εγώ θα σου χαρίσω το Μορφέα! Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτο το κρατάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Ο erefer έγραψε: #15.215 02-07-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάω για μπλουμ και ρακέτες.... Τα λέμε το βραδάκι! Φιλάκια... Click για ανάπτυξη... Καλά να περάσεις Και εγω τρελλαινομαι για ρακετες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:07 Ο πυρροθριξ: #15.216 02-07-08 17:07 γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #15.217 02-07-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γεια σας και απο μενα!!! ο Παυλακης ειναι πολυ ωραιος σε αυτες τις φωτογραφιες... Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δαναη!! ειναι γλυκουλη το μικρουλι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:48 Η Βάσια13859: #15.218 02-07-08 17:48 γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας και απο μενα!μια χαρα το γατακι και τα σπιτια Γιούλη ειναι σαν αυτα που παω στην Παρο, μονο που ειναι ιδιοκτητα και τεραστια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.219 02-07-08 17:57 Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 759 760 761 762 763 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 761 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:58 Η Αντα έγραψε: #15.220 02-07-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπέρα.... Δανάκο πάω να δω το Παυλάκη κι εγώ... Γεια σου Βασάκο... Αντε, μεθαύριο γυρίζω και το Σαββατο θα βρεθούμε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι να βρεθουμε!! μαλλον δεν θα παμε στο χωριο !! τι καλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.