Birman-maniacs

Γεια σας παιδιά!
Φτάσαμε με το blue star στις 3.30 στο Πειραιά και είχαμε φανταστικό ταξείδι γιατί σαπίσαμε στον ύπνο στη καμπίνα μας.. μας έλειπε βλέπετε ο ύπνος γιατί κρεπαλιάσαμε άγρια στο νησί.
Τα αγόρια μας βέβαια στις σκάλες τη βγάλανε με κάτι γκομενάκια!:lol:

Λοιπόν:

Αντα η φωτό της υπογραφής σου είναι όλα τα λεφτά!:up:Πολύ τρυφερή!

Βασίλη, καλορίζικος ο erefer!!!:up:Καλή αντάμωση να'χετε!
Είναι πολύ όμορφος γατουλίνος...
Θοδωρή ο Πλάτωνας θα γίνει θεικό γατί!!!!:inlove:

Είδα και το Paul σε φωτό ή μου φάνηκε?? κι αυτός μου άρεσε πολύ... Η Δανάη τι θα κάνει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδιά!
Φτάσαμε με το blue star στις 3.30 στο Πειραιά και είχαμε φανταστικό ταξείδι γιατί σαπίσαμε στον ύπνο στη καμπίνα μας.. μας έλειπε βλέπετε ο ύπνος γιατί κρεπαλιάσαμε άγρια στο νησί.

Λοιπόν:

Είδα και το Paul σε φωτό ή μου φάνηκε?? κι αυτός μου άρεσε πολύ... Η Δανάη τι θα κάνει???
Καλως ορισες πισω Γιουλη!Δεν σε ρωταω πως περασες γιατι μαλλον θα περασες τελεια:).Ναι ο Βασιλης εβαλε μερικες φωτογραφιες του Paul αλλα δεν ξερω τι σκεφτεται να κανει η Δαναη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου λείψανε τα μωρά μου τοοοοοσο πολύ...
Τα ζούλαγα μια ώρα!!
Ο Μορφέας μεγάλωσε κι άλλο... άντρας σωστός...:inlove:

Σε λίγο παω Κηφισιά να βρεθώ με τις κουρτινούδες!;)

Γεια σας παιδιά!

Λοιπόν:

Καλωσήρθες:D Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, να τον χαιρόμαστε!!!:up: :up::up:
Δε σου φάνηκε, ο Paul ήταν:lol: Δεν έχω μιλήσει με τη Δανάη, μάλλον θα ρωτήσει η ίδια κάποια πράγματα που θέλει και θα αποφασίσει:)

Καλως ορισες πισω Γιουλη!Δεν σε ρωταω πως περασες γιατι μαλλον θα περασες τελεια:).Ναι ο Βασιλης εβαλε μερικες φωτογραφιες του Paul αλλα δεν ξερω τι σκεφτεται να κανει η Δαναη...
Πολύ ωραία πέρασα Θοδωρή... άντε και στα δικά σου...:D

Μου λείψανε τα μωρά μου τοοοοοσο πολύ...
Τα ζούλαγα μια ώρα!!
Ο Μορφέας μεγάλωσε κι άλλο... άντρας σωστός...:inlove:

Σε λίγο παω Κηφισιά να βρεθώ με τις κουρτινούδες!;)
Χαιρετίσματα να δώσεις:) Κι άλλο μεγάλωσε ο μπαγάσας?!!:D

Φευγω θα τα πουμε:)

Βρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω:(.....ποιός θα πάρει ποιον:hmm:.....αυτό από Γερμανία που σας έβαλα ποιος θα το πάρει...έχω μπερδευτεί:confused::blink::blink::blink:.....όπως και να'χει να τα χαίρεστε τα μωρούλια που έχετε και αυτά που θα αποκτήσετε!!!:up:

Βρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω:(.....ποιός θα πάρει ποιον:hmm:.....αυτό από Γερμανία που σας έβαλα ποιος θα το πάρει...έχω μπερδευτεί:confused::blink::blink::blink:.....όπως και να'χει να τα χαίρεστε τα μωρούλια που έχετε και αυτά που θα αποκτήσετε!!!:up:
Καλημέρα Raisa!!! Ειμαι εδώ για να στα ξεκαθαρίσω όλα:D Λοιπόν εγώ θα πάρω τον erefer:D απο το site που εβαλες απο τη Γερμανία τον Σεπτέμβρη:up: Ο Θοδωρής θα πάρει απο Γαλλία τον Πλάτωνα. Και αυτός θα πάει να τον πάρει Σεπτέμβρη;) Και η Δανάη σκέφτεται να πάρει τον Paul, δεν εχει αποφασίσει ακόμα, το άλλο αρσενικό απο το εκτροφείο που είχες βάλει link(απο αυτό που παίρνουμε τον erefer).
Οποτε καταλαβαίνεις οτι στην καλύτερη περίπτωση το Σεπτέμβρη προστίθενται άλλα τρία Βιρμανίας:up:
Στη χειρότερη δύο:) Κατάλαβες που βρισκόμαστε τώρα?:D

Γεια σας Βιρμανόπουλα...

Μόλις γύρισα από Super Market κι όλα τα σχετικά Σαββατιάτικα ψώνια... Ουφ... έχει και ζέστη...

Βασίλη, γιατί δεν βάζεις στο avatar σου τον erefer? Ο γάτος που έχεις είναι λίγο μαυριδερός, γιατί η φωτό είναι πολύ σκούρα... Λέω εγώ τώρα..:P:lol:

Γεια σας Βιρμανόπουλα...

Μόλις γύρισα από Super Market κι όλα τα σχετικά Σαββατιάτικα ψώνια... Ουφ... έχει και ζέστη...

Βασίλη, γιατί δεν βάζεις στο avatar σου τον erefer? Ο γάτος που έχεις είναι λίγο μαυριδερός, γιατί η φωτό είναι πολύ σκούρα... Λέω εγώ τώρα..:P:lol:
Eχει πολυ ζεστη σήμερα.. Θα τον βάλω στην πρωτη ευκαιρία;)

Τα χόρτασες μετα απο τοσες μέρες που έλειπες ή ακόμα?:D

Καλημέρα Raisa!!! Ειμαι εδώ για να στα ξεκαθαρίσω όλα:D Λοιπόν εγώ θα πάρω τον erefer:D απο το site που εβαλες απο τη Γερμανία τον Σεπτέμβρη:up: Ο Θοδωρής θα πάρει απο Γαλλία τον Πλάτωνα. Και αυτός θα πάει να τον πάρει Σεπτέμβρη;) Και η Δανάη σκέφτεται να πάρει τον Paul, δεν εχει αποφασίσει ακόμα, το άλλο αρσενικό απο το εκτροφείο που είχες βάλει link(απο αυτό που παίρνουμε τον erefer).
Οποτε καταλαβαίνεις οτι στην καλύτερη περίπτωση το Σεπτέμβρη προστίθενται άλλα τρία Βιρμανίας:up:
Στη χειρότερη δύο:) Κατάλαβες που βρισκόμαστε τώρα?:D

ΚΑλέ τι γίνεται και ευρωπαική καριέρα τα βιρμανάκια μας???:up::up:

ΚΑλέ τι γίνεται και ευρωπαική καριέρα τα βιρμανάκια μας???:up::up:
Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα Γερμανικών.. Θα το πάρω 4 μηνών, οπότε καταλαβαίνεις:lol:

Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα Γερμανικών.. Θα το πάρω 4 μηνών, οπότε καταλαβαίνεις:lol:

Μπορώ να σε βοηθήσω στα πολύ πολύ βασικα αλλά φαντάζομαι τα γερμανικά νιαουρίστικα απλά από νιάου θα ειναι νιαουεν και από νιαρ θα είναι νιαγχ και από μιαου θα είανι μιαουεν!:lol::lol::lol::lol:Ότι άλλες απορίες εδώ θα είμαι...:P

Μπορώ να σε βοηθήσω στα πολύ πολύ βασικα αλλά φαντάζομαι τα γερμανικά νιαουρίστικα απλά από νιάου θα ειναι νιαουεν και από νιαρ θα είναι νιαγχ και από μιαου θα είανι μιαουεν!:lol::lol::lol::lol:Ότι άλλες απορίες εδώ θα είμαι...:P
Ευχαριστώ για τη βοήθεια:D Ευτυχώς που νιαουρίζει σπάνια:lol:

Τα χόρτασες μετα απο τοσες μέρες που έλειπες ή ακόμα?:D
Aκόμα:(:lol:
αλλά αυτά στη κοσμάρα τους... μαμ, κακά και ατελείωτο νάνι:lol::lol:
Παντως παρόλο που μου ήρθε η κυρία που καθαρίζει, πολύ τριχομάνι βρε παιδιά! 2 χούφτες τους έβγαλα από πάνω τους σήμερα...:(

Βασίλη, πότε φεύγετε για διακοπές?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back