Birman-maniacs

Καλέ για seal tabby μιλάω:P:lol:μου αρέσει τελικά περισσότερο από το choc! Δεν αλλαξοπιστώ εγώ... Πιστή στα ταμποκόριτσα!
Αναμένω.. όσο χρειαστεί...
Είπα κι εγώ!!:D Επεσα θύμα του γραπτού λόγου:lol: Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες....

Βασίλη τη φωτό του σπιτιού στη Σαντορίνη μη ξεχάσεις να μου στείλεις... μην είναι μόνο κακομοίρη μου από καμιά Λούτσα γιατί σ'έσφαξα!:lol::lol:
Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα?:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες....
Μόλις τώρα είδα οτι έγραψα Μηλοπόταμος αντί για Μυλοπόταμος:lol:

Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα?:lol::lol::lol:
Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα!:(:lol:

Είπα κι εγώ!!:D Επεσα θύμα του γραπτού λόγου:lol: Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά:D
Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue!:cool:

Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα!:(:lol:
Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!!

Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα;
Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις;

Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ!:lol::lol:
Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα!:blink:
Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο?:lol:

Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...
Aναλόγως πότε θα πάς;) Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά:) Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία:blink::D

Aναλόγως πότε θα πάς;) Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά:) Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία:blink::D
Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει!;)

Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός...
Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού.

Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις:(:D

Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!!
Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα?;)

Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει!;)
Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα;):D Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία:)

Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα;):D Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία:)
Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν!
Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης :up:κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτος:down:Συν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!:up:Κατά την άποψή μου βέβαια!

Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα;
Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις;
Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας!:inlove:

Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν!
Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης :up:κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτος:down:Συν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!:up:Κατά την άποψή μου βέβαια!
Και τις 3 φορές τυχερός?:hmm:Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινές:hmm:Παίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω:D

Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση!:hello:

Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back