ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 22:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.521 06-07-08 22:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω παω σπιτι...τα λεμε απο κει σε κανα μισαωρο.. Click για ανάπτυξη... Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Ο erefer έγραψε: #15.522 06-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου αρέσουν, δε το κρύβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.523 06-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε είχα παρεξηγήσει συγνώμη Εννοείται πως πλάκα κάνω, το λέω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και δεν είναι σαν τον προφορικό λόγο Ζούλα τον οσο θές, πάρε την εκδικηση σου για τον Μορφέα Click για ανάπτυξη... message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:06 Ο erefer έγραψε: #15.524 06-07-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.525 06-07-08 23:07 Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εγω παω σπιτι...τα λεμε απο κει σε κανα μισαωρο.. Click για ανάπτυξη... Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 22:59 Ο erefer έγραψε: #15.522 06-07-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου αρέσουν, δε το κρύβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.523 06-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε είχα παρεξηγήσει συγνώμη Εννοείται πως πλάκα κάνω, το λέω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και δεν είναι σαν τον προφορικό λόγο Ζούλα τον οσο θές, πάρε την εκδικηση σου για τον Μορφέα Click για ανάπτυξη... message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:06 Ο erefer έγραψε: #15.524 06-07-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.525 06-07-08 23:07 Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ Δανάη είναι τρέλα το χαρακάκι σου... αλλά και το avatar σου... πρώτη μούρη Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου αρέσουν, δε το κρύβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.523 06-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε είχα παρεξηγήσει συγνώμη Εννοείται πως πλάκα κάνω, το λέω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και δεν είναι σαν τον προφορικό λόγο Ζούλα τον οσο θές, πάρε την εκδικηση σου για τον Μορφέα Click για ανάπτυξη... message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:06 Ο erefer έγραψε: #15.524 06-07-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.525 06-07-08 23:07 Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σε είχα παρεξηγήσει συγνώμη Εννοείται πως πλάκα κάνω, το λέω γιατί ο γραπτός λόγος πολλές φορές παρεξηγείται και δεν είναι σαν τον προφορικό λόγο Ζούλα τον οσο θές, πάρε την εκδικηση σου για τον Μορφέα Click για ανάπτυξη... message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:06 Ο erefer έγραψε: #15.524 06-07-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.525 06-07-08 23:07 Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: message received!για να μου περνά και η ώρα στο αεροπλάνο...αν έχει τίποτα κενά αέρος, θα είμαι η μόνη ψύχραιμη.. θα έχω το antistress μου κάτω από το κάθισμα... όλη θα τρέμουν κι εγώ Click για ανάπτυξη... Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.525 06-07-08 23:07 Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.526 06-07-08 23:10 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καντον οτι θές σου λέω Καλύτερα κι απο ηρεμιστικά είναι τα Βιρμανάκια Θα νομίζει καμια αρεοσυνοδός οτι εχεις χαπακωθεί Ο Andre απάντησε στη Δανάη, αλλα δεν πρεπει να μπήκε ακόμα να το δεί Click για ανάπτυξη... το βιρμανάκι Νο 3, μαγειρεύεται!μου φαίνεται θα γίνει και το πιο νόστιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:13 Ο erefer έγραψε: #15.527 06-07-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Για 2 εβδομάδες θα είμαι χωρίς το Χρηστάκη... πάει διακοπές με τη γιαγιά...όποτε θέλετε και όσοι θέλετε, έρχεστε για ζούληγμα ή απλά παρατήρηση... εξαρτάται από το τύπο σας! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.528 06-07-08 23:15 τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.529 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο erefer έγραψε: #15.530 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα γατομαιμουδάκια μου τώρα άραξαν στα γατόδεντρα του μπαλκονιού... σε διαφορετικά όμως δέντρα, για να κοιτιούνται από απέναντι! Μάλιστα ένα ακριβό δεντράκι που τους είχα πάρει της trixie τώρα πια έχει γίνει το αγαπημένο τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:18 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.531 06-07-08 23:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πιστεύω το τύπο μου το ξέρεις Τι να κάνω, δε μπορώ να μείνω στη παρατήρηση Αν είναι θα κανονίσουμε μια μέρα να έρθουμε με τη Κατερίνα να τα πούμε κιόλας Θα μας βαρεθείς στο τέλος, ερχόμαστε κάθε τόσο και σου ζουλάμε τα γατιά Μουσαφίρηδες Click για ανάπτυξη... Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:19 Ο erefer έγραψε: #15.532 06-07-08 23:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όποτε θέλετε αφού εγώ σας το είπα. Έχω το Μάριο εδώ που μου λέει να δούμε ένα έργο στον ant1 με σιαμαίους που λέει ότι είναι πολύ καλό... Click για ανάπτυξη... Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.533 06-07-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... ρεαλιστικότατη περιγραφή... σα να το βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:21 Ο erefer έγραψε: #15.534 06-07-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζομαι το Βασιλη να ειναι στον καναπε της Γιουλης και στο ενα μετρο ο Μορφεας...να αλληλοκοιταζονται...ο Βασιλης να εχει γινει μουσκεμα απο την ανυπομονεσια του να ζουληξει το Μορφεα...και σε καποια φαση να του γυρναει την πλατη ο Μορφεας και ο Βασιλης να τρελενεται και να του ορμαει για ζουληγμα Click για ανάπτυξη... Ωραία σκηνή θοδωρή Δεν βλέπω να αγγίζει και πολύ τη σφαίρα της φαντασίας Πολύ πιθανό μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.535 06-07-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτό είναι πολύ καλο, οταν δίνεις δηλαδή λεφτά και βλέπεις να πιάνουν τόπο Το προβλημα ειναι οταν δεν πλησιάζουν κατι που τους παίρνεις.. Click για ανάπτυξη... Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.536 06-07-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Οκ θα το κανονίσουμε τότε Ελπίζω να του εξήγησες του Μάριου ε? Μη σε δεί με δύο Βιρμανάκια και τρελλαθεί ο άνθρωπος!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Ο erefer έγραψε: #15.537 06-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γιατί να με δει? δεν θα με πάρετε από το αεροδρόμιο? Λουλούδια στο λαιμό, μπάντα του δήμου...ξέρεις εσύ...αντε αυτά θα λέμε τώρα? Click για ανάπτυξη... Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Ο erefer έγραψε: #15.538 06-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη και θοδωρή, κάτι για τα πρώτα σας... ψώνια! www.moderncat.com Click για ανάπτυξη... Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.539 06-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 775 776 777 778 779 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 777 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα φύγουν πολλά λεφτά λέμε.. Click για ανάπτυξη... Θα μας πανε μεσα απο τα υπερογκα χρεη σε ειδη γατας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.540 06-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε εγώ θα σε πάω και θα σε φέρω απο το αεροδρόμιο, επειδή ποτε δεν ξέρεις γι'αυτό λέω Click για ανάπτυξη... λες να έρθει κι αυτός και να μας κυνηγάει με το ψαροντούφεκο... θα του εξηγήσω λοιπόν... παιδί μου γάτες φέραμε όχι ψάρια! Και θα μας πει.... γαμώτο να μην έχουν εφεύρει γατοντούφεκο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.