Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.861 08-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιώνω... σβήνω... χάνομαι...λιποθυμώ!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.862 08-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να'μαι και εγω,μολις τωρα σας διαβασα! Click για ανάπτυξη... Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #15.863 08-07-08 14:47 Ηρθε η μητερα μου χτες...καλα καθησαμε στο μπαλκονι. Ειχα κανει φρουτοσαλατα - γιαμ γιαμ με disarono - και εκει που παω να βαλω στα μπολακια, τσουπ και ο Αλφι πανω στο τραπεζι ''Καλα, βαλε μου φρουτοσαλατα, αλλα χωρις τριχες !!'' ειπε η μαμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.864 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? Click για ανάπτυξη... Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.. Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.865 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιώνω... σβήνω... χάνομαι...λιποθυμώ!!! Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.862 08-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να'μαι και εγω,μολις τωρα σας διαβασα! Click για ανάπτυξη... Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #15.863 08-07-08 14:47 Ηρθε η μητερα μου χτες...καλα καθησαμε στο μπαλκονι. Ειχα κανει φρουτοσαλατα - γιαμ γιαμ με disarono - και εκει που παω να βαλω στα μπολακια, τσουπ και ο Αλφι πανω στο τραπεζι ''Καλα, βαλε μου φρουτοσαλατα, αλλα χωρις τριχες !!'' ειπε η μαμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.864 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? Click για ανάπτυξη... Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.. Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.865 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να'μαι και εγω,μολις τωρα σας διαβασα! Click για ανάπτυξη... Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #15.863 08-07-08 14:47 Ηρθε η μητερα μου χτες...καλα καθησαμε στο μπαλκονι. Ειχα κανει φρουτοσαλατα - γιαμ γιαμ με disarono - και εκει που παω να βαλω στα μπολακια, τσουπ και ο Αλφι πανω στο τραπεζι ''Καλα, βαλε μου φρουτοσαλατα, αλλα χωρις τριχες !!'' ειπε η μαμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.864 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? Click για ανάπτυξη... Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.. Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.865 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρθε η μητερα μου χτες...καλα καθησαμε στο μπαλκονι. Ειχα κανει φρουτοσαλατα - γιαμ γιαμ με disarono - και εκει που παω να βαλω στα μπολακια, τσουπ και ο Αλφι πανω στο τραπεζι ''Καλα, βαλε μου φρουτοσαλατα, αλλα χωρις τριχες !!'' ειπε η μαμα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.864 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? Click για ανάπτυξη... Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.. Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.865 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? Click για ανάπτυξη... Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα.. Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.865 08-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. Click για ανάπτυξη... εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #15.866 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.867 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε Click για ανάπτυξη... Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:49 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.868 08-07-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό? Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! Click για ανάπτυξη... Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.869 08-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της. Click για ανάπτυξη... Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η Αντα έγραψε: #15.870 08-07-08 14:51 Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.871 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο... Click για ανάπτυξη... Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.872 08-07-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.873 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ.... Click για ανάπτυξη... Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #15.874 08-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! Click για ανάπτυξη... Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η Αντα έγραψε: #15.875 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.876 08-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! Click για ανάπτυξη... Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η Αντα έγραψε: #15.877 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου... Click για ανάπτυξη... Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.878 08-07-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! Click για ανάπτυξη... κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.879 08-07-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 792 793 794 795 796 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 794 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.880 08-07-08 14:59 Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.