Birman-maniacs

Λιώνω... σβήνω... χάνομαι...λιποθυμώ!!! :(:inlove:

Balder%20montasje%201%20web_edited-2.jpg

Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να'μαι και εγω,μολις τωρα σας διαβασα!
Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό?
Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρθε η μητερα μου χτες...καλα καθησαμε στο μπαλκονι. Ειχα κανει φρουτοσαλατα - γιαμ γιαμ με disarono - και εκει που παω να βαλω στα μπολακια, τσουπ και ο Αλφι πανω στο τραπεζι ''Καλα, βαλε μου φρουτοσαλατα, αλλα χωρις τριχες !!'' :lol::lol:ειπε η μαμα μου

Δηλαδή αν πάρω μια τέτοια δεν θα έρχεστε να μου τη ζουλάτε...θα την αφήνετε σε καμιά γωνίτσα μοναχούλα και θα ασχολείστε μόνο με το Μορφέα και τη Καλυψώ? :( κι αυτό θα μαραζωνει εκεί κλαίγοντας? :(
Ε όχι κι έτσι.. θα τη χαϊδεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα..:D :lol::lol:
Παρτην και θα στη χαϊδεύω μόνο εγώ:D

Αλήθεια?? χμμ να δω ποτε θα την ανοιξω και εγω...εχω ακομη απο τη vitalidad. :hmm:
εγώ απλά για δοκιμή τους την έδωσα! ;)

Εγω εχω ακουσει οτι οσο δεμενος και αν εισαι με μια γατα δεν πρεπει να βαζεις το προσωπο σου τοσο κοντα στο προσωπο της γιατι υπαρχει κινδυνος να στο κανει ριγε:lol::lol::lol:
Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της.:up:

Ναι... ναι... ας βρω μια τέτοια κι ας μου μείνει μόνιμο το ριγέ!!

Παιδιά... εσείς το παθαίνετε αυτό?
Βλέπω το Θοδωρή να μπαίνει και να γράφει ενώ δεν τον γνωρίζω φυσιογνωμικά και η μόνη φάτσα που βλέπω είναι του Πλάτωνα... και λέω τι γλυκό παιδί που είναι... (εννοώντας το Πλάτωνα), κι όταν γράφει καμιά περίεργη ιστοριούλα σκέφτομαι καλά μια τέτοια φάτσα να σκέφτεται έτσι! :lol:

Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο...:lol::lol:

Ναι? δεν ισχυει θα ελεγα εγω...και ο Αλφι μου τριβεται στο προσωπο και μου αρεσει. Αλλα και της Πισου οταν βαζω τις πατουσες της στο προσωπο μου, παντα εχει μαζεμενα τα νυχια της.:up:
Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! :up:

Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ....:hmm:

Αμα δεν εχεις τιποτε αλλο να δεις με ταυτιζεις με την υπαρχουσα φωτογραφια,ειναι φυσιολογικο...:lol::lol:
Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! :lol::P

Αυτο που μου ειπες Θοδωρη, νομιζω οτι ισχυει για τα σκυλια πιο πολυ....:hmm:

Νομιζω το εχω διαβασει σε ενα αρθρο στο mycat...

Με άλλα λόγια τα Βιρμανάκια δεν επιτίθενται ΠΟΤΕ!!! :up:
Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου...:)

Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! :lol::lol:

Ναι... σε συνδιάζω με μια σοκολατί ουρά και άσπρα πατουσάκια! :lol::P

Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω:lol::lol::lol:

Μάλιστα οταν σκυβω να παρω τη τροφη απο το ντουλαπι, ο ΑΛφι ανεβαινει πανω στο παγκο, νιαουριζει και τριβει το κεφαλι του στο δικο μου...:)
Ετσι κρεμιεται...και τριβουμε τα κεφαλακια μας :lol::lol:

Ναι εχω το εχω ακουσει....οτι αν ειναι μεγαλοσωμο το σκυλι, μπορει να σε δαγκωσει στο προσωπο...αλλα στο τελος θα πουμε οτι και τα πουλια θα μας επιτεθουνε!! :lol::lol:
κι αυτό μπορεί Τα πουλιά του Χίτσκοκ τα έχεις δει?

Nαι,καπως ετσι ντυνομαι οταν μιλαω στο mycat.Bαζω πρωτα τα μουστακια μου,μετα τα ασπρα γαντακια μου και μετα την σοκολατι μου ουρα και καθομαι στην καρεκλα και πηκτρολογω:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θοδωρή!! Να'μαι κι εγώ!Σου αρέσω?? :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back