Birman-maniacs

Τα Βιρμανάκια τα βρίσκεις στα πιο απίθανα μέρη να κοιμούνται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και αυτη ειναι ωραια....:)

Σε αυτην επρεπε να του βαλεις ενα τσιγαρο να κραταει:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω πιστευω οτι παιρνει αυτη την σταση οταν θελει να σκεφτει και αυτο φαινεται απο το αχανες βλεμα του σε αυτη την φωτογραφια:lol::lol:.Μαλλον προσπαθει να λυσει τα συζυγικα προβληματα του με την Πισου(να τους πατε σε γατοσυμβουλο:lol:) ή σκεφτεται τι σκανδαλιες να κανει σημερα:lol::lol:
Εγώ πιστεύω οτι έχει διατροφικά προβλήματα με τη Pisu και οχι συζυγικά:D Σκέφτεται υποχθόνιους τρόπους για να της φάει το φαί για άλλη μια φορά..:lol::lol::lol:

Εγω πιστευω οτι παιρνει αυτη την σταση οταν θελει να σκεφτει και αυτο φαινεται απο το αχανες βλεμα του σε αυτη την φωτογραφια:lol::lol:.Μαλλον προσπαθει να λυσει τα συζυγικα προβληματα του με την Πισου(να τους πατε σε γατοσυμβουλο:lol:) ή σκεφτεται τι σκανδαλιες να κανει σημερα:lol::lol:
Μάλλον το δευτερο...χτες ανακαλυψε με χαρα τι παιχνιδια μπορει να κανει με τη νεα μου κουρτινα!! γκρρρρρρ :blink:

Εγώ πιστεύω οτι έχει διατροφικά προβλήματα με τη Pisu και οχι συζυγικά:D Σκέφτεται υποχθόνιους τρόπους για να της φάει το φαί για άλλη μια φορά..:lol::lol::lol:
Ναι... αλλά η καημένη η Pisu πάντα τον αφήνει... :up:

Αυτο δεν χρειαζεται να το σκεφτει...Χρησιμοποιει το αντριλικι του,παραμεριζει την Pisu απο το μπολ της με τον ογκο του και μετα ανοιγει την στοματαρα του και κανει μια χαψια το φαι της:lol::lol::lol:

Μπα εχει βρει το τροπο, αυτο του ψυχολογικου εκβιασμου!! καθεται πανω απο το κεφαλι της...και δεν της αρεσει, ετσι φευγει. Σε χρονο ντε τε αμεσως χλαπακιαζει το φαγητο της. :mad:

Ναι... αλλά η καημένη η Pisu πάντα τον αφήνει... :up:
Αφου τωρα τελευταια, μονο με φρουρο εμας τρωει....της βαζω στο πιατο, την ανεβαζω στο παγκο. Και περιμενουμε μεχρι να φαει ...ο αλλος βεβαια ή φωναζει απο κατω - λες οτι δεν εχει φαει μια εβδομαδα - ή τσουπ ανεβαινει και αυτος διπλα της και εμεις τον κατεβαζουμε.:down:

Α!Γιουλη αυτη ειναι πολυ ωραια φωτογραφια!Μετα ειναι να την σερβιρεις:lol:"Τι θα φαμε για επιδορπιο?" - Γιουλη:"Εγω λεω να φερω να τσιμπησουμε λιγο βιρμανακι":lol::lol:

Ειναι τελεια αυτη η φωτογραφια..την εδειξα στον Γιωργο και του αρεσε πολυ. Αληθεια εκεινο το γκρι γατι που εχεις στο αλμπουμ σου, ποιο ειναι?:hmm:

Μπα εχει βρει το τροπο, αυτο του ψυχολογικου εκβιασμου!! καθεται πανω απο το κεφαλι της...και δεν της αρεσει, ετσι φευγει. Σε χρονο ντε τε αμεσως χλαπακιαζει το φαγητο της. :mad:
Είναι μανούλα στο ψυχολογικό πόλεμο ο Αlfie σου:lol::lol: Μετράει τις μπουκιές της Pisu κανονικά:lol::lol::lol:

Α!Γιουλη αυτη ειναι πολυ ωραια φωτογραφια!Μετα ειναι να την σερβιρεις:lol:"Τι θα φαμε για επιδορπιο?" - Γιουλη:"Εγω λεω να φερω να τσιμπησουμε λιγο βιρμανακι"...:lol::lol:
... εστω την ουρά που περισσεύει από το πιάτο! :lol:

Και μετά σ'αυτό το τραπέζι, εμείς φάγαμε! :lol:

Ειναι τελεια αυτη η φωτογραφια..την εδειξα στον Γιωργο και του αρεσε πολυ. Αληθεια εκεινο το γκρι γατι που εχεις στο αλμπουμ σου, ποιο ειναι?:hmm:
ενός φίλου μου... είναι scotish fold... αυτό με τα διπλωμένα αυτιά, συγγενικό με τις British. Την έβγαλα όμως από το gallery.

Η πρωτη επαφη ομως λεει...αλλα γατακι μωρε που εχω βαλει τα πατουσακια του στο προσωπο,ενω ακομη δεν εχουν μαθει να βαζουν τα νυχακια μεσα, δεν μπορω να πω οτι με γρατσουνισε. Ειναι νομιζω και ποσο ηρεμος εισαι οταν πλησιαζεις ενα ζωο. Μεταδιδεις τη νευρικοτητα σου και το αγχος, που μπορει να γινει και αυτο με τη σειρα του ''επιθετικο''. :hmm:

Εγώ ξέρω οτι οταν φοβάσαι, ο ανθρώπινος οργανισμός εκκρίνει κάποια ουσία απ'τα νύχια και τα ζώα μπορούν να τη μυρίσουν και το αντιλαμβάνονται:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back