Birman-maniacs

Μηπως να την κανεις μονος σου?:lol::lol:

μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?...;)
Τότε όχι:D Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας?:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρεις τι θα κάνω:hmm: Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!!:lol::lol::lol::lol:

Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre:lol::lol::lol:

μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? :P:lol:

Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου:lol::P

Τότε όχι:D Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας?:lol::lol:

Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! :lol::lol:
Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... ;)

Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου:lol::P
ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? :P:lol:

ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? :P:lol:

Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω:lol::lol:

Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre:lol::lol::lol:
Λές?:hmm:Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή?:D "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά..":lol::lol::lol:

Λές?:hmm:Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή?:D "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά..":lol::lol::lol:

Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις:lol::lol::lol:

Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! :lol::lol:
Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... ;)
Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα:D Οχι δεν έχω πρόβλημα!:up:

Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου?

Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου?
ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? :hmm:

απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει?

απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει?
Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο:) Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν:hmm:

Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο:) Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν:hmm:

Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί...:hmm: μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει?

Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί...:hmm: μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει?
Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό:D:lol::lol::lol: Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν:D Θα σου πώ σε 5 λεπτά;)

Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό:D:lol::lol::lol: Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν:D Θα σου πώ σε 5 λεπτά;)
Εντάξει χαζέ Βασίλη! :P:up::lol:

Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις..:D Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει
"Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!!:blink::blink::blink:
Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!!:blink::D Το πιστεύεις????:lol::lol: Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς:up::up::up::up::up::up: Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο":blink::lol::lol: Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό:lol::lol::lol:

με καλέσει!!!:blink::D Το πιστεύεις????:lol::lol: Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς:up::up::up::up::up::up: Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο":blink::lol::lol: Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό:lol::lol::lol:[/quote]
ή να έχεις προνοητικούς φίλους... ;):up::lol:

πάει λύθηκε κι αυτό!!! :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back