ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.261 09-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μηπως να την κανεις μονος σου? Click για ανάπτυξη... μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Ο erefer έγραψε: #16.262 09-07-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Click για ανάπτυξη... Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.263 09-07-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Click για ανάπτυξη... Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.264 09-07-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Click για ανάπτυξη... Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.265 09-07-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μηπως να την κανεις μονος σου? Click για ανάπτυξη... μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Ο erefer έγραψε: #16.262 09-07-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Click για ανάπτυξη... Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.263 09-07-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Click για ανάπτυξη... Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.264 09-07-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Click για ανάπτυξη... Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.265 09-07-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Click για ανάπτυξη... Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.263 09-07-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Click για ανάπτυξη... Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.264 09-07-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Click για ανάπτυξη... Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.265 09-07-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Click για ανάπτυξη... Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:41 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.264 09-07-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Click για ανάπτυξη... Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.265 09-07-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μη ξαναπιείς Pepsi πρωί πρωί σοκολατούλη... μόνο το γαλατάκι σου ε? Click για ανάπτυξη... Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.265 09-07-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε όχι Αλλά ποιος θα ενδιαφερθεί για τη σεξουαλική ικανοποίηση του erefer μας? Click για ανάπτυξη... Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.266 09-07-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Δεν φταιει η Pepsi ειναι στον οργανισμο μου Click για ανάπτυξη... ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.267 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... και σου φουντώνει όταν μπαίνει ο Βασίλης ε?? Click για ανάπτυξη... Και ο Βασιλης το ιδιο παθαινει,φουντωνει οταν μπαινω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:44 Ο erefer έγραψε: #16.268 09-07-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αν ξερεις καλο ποκερ πες του να την στοιχηματισει στα χαρτια,που ξερεις μπορει να ειναι τζογαδορος ο Andre Click για ανάπτυξη... Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.269 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λές?Γι'αυτό να μη μου απάντησε αν πήρε τη προκαταβολή? "Andre τι έγινε με τη προκαταβολή?" "Ξέρεις Vasilis.. εχθές στο black Jack δε τα πήγα και τόσο καλά.." Click για ανάπτυξη... Σιγα μην σου πει αν εχεις να του δανεισεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:46 Ο erefer έγραψε: #16.270 09-07-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η ταμπίτσα που θα σε φέρω εγώ!! Αμάν μ' έσκασες!!! Μόνο να μη σε πειράζει να'ναι από... δεύτερο χέρι... ξέρεις εσύ... εκπαιδευμένη... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πιεί καφέ ακόμα Οχι δεν έχω πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #16.271 09-07-08 10:55 Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.272 09-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... ακόμα να με μάθεις μωρέ.. τι νομίζεις ότι θα σου απαντούσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.273 09-07-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη τι λέει το ενστικτο σου, θα το εγκρίνουν το αίτημα να είναι τα Βιρμανάκια μας στη καμπίνα μαζί σου? Click για ανάπτυξη... απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #16.274 09-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απλά πίεσε το πράκτορά σου να σου απαντήσει πιο γρήγορα... πότε σου είπε ότι θα σου πει? Click για ανάπτυξη... Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.275 09-07-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και να τον πιέσω δε θα καταφέρω και πολλά αφου κι αυτός απάντηση απο την εταιρεία περιμένει για να με πάρει τηλέφωνο Το πολύ σε μια βδομάδα μου είπε θα απαντήσουν Click για ανάπτυξη... Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:20 Ο erefer έγραψε: #16.276 09-07-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μια εβδομάδα νομίζω είναι πολύ...γιατί τόσο αργεί... μήπως να τον ρωτήσεις? Ο δικός μου μου απαντά σε κανά 2 μέρες σ'αυτές τις περιπτώσεις...στέλνουν ένα σήμα στην εταιρία απ΄όσο ξέρω μέσω υπολογιστή... μήπως να τον πάρεις π.χ. τη παρασκευή κάνοντας το χαζό να δεις πως πάει? Click για ανάπτυξη... Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.277 09-07-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπά θα τον κάνω τώρα το χαζό Και μένα αιτηση μεσω υπολογιστή έκανε, τον παίρνω τηλ. με στυλ αγριεμένο γιατί αργησαν να με πάρουν Θα σου πώ σε 5 λεπτά Click για ανάπτυξη... Εντάξει χαζέ Βασίλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:34 Ο erefer έγραψε: #16.278 09-07-08 11:34 Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοίπόν Γιούλη δε θα το πιστέψεις.. Μιλάω με τη κοπέλα που μας εξυπηρέτησε εχθές και μόλις της λέω την ιστορία για τα γατάκια με κόβει και μου λέει "Αχ ευτυχώς και το είχα άγχος και μετά με ρωτάει αν είναι το οναματεπώνυμό σου που εχουμε κάνει κράτηση τα εισιτήρια!!! Τι είχε γίνει λές??? Ξεχασε να περάσει το κινητό μου και δεν είχε πως να με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να τα ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.279 09-07-08 11:36 με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 812 813 814 815 816 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 814 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
με καλέσει!!! Το πιστεύεις???? Το επιβεβαίωσε η Aegean, τα γατάκια θα είναι μέσα στη καμπίνα μαζί σου για να ζουλάς Μου λέει "αγχώθηκα, γιατί η εταιρεία δίνει προθεσμία μέχρι 21 Ιουλίου για την πληρωμή των εισιτηρίων που κάνατε κράτηση και δεν ήξερα αν θα παίρνατε τηλέφωνο" Μερικές φορές τελικά πρέπει να κάνεις το χαζό[/quote] ή να έχεις προνοητικούς φίλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 11:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.280 09-07-08 11:37 πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πάει λύθηκε κι αυτό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.