erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:17 Ο erefer έγραψε: #16.521 09-07-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι,για πες. Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.522 09-07-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο erefer έγραψε: #16.523 09-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Click για ανάπτυξη... Ναί θα του πώ σταμάτα να του δίνεις φαγητό μέχρι να γίνει σα καχεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.524 09-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.525 09-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι,για πες. Click για ανάπτυξη... Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:19 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.522 09-07-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο erefer έγραψε: #16.523 09-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Click για ανάπτυξη... Ναί θα του πώ σταμάτα να του δίνεις φαγητό μέχρι να γίνει σα καχεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.524 09-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.525 09-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:21 Ο erefer έγραψε: #16.523 09-07-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Click για ανάπτυξη... Ναί θα του πώ σταμάτα να του δίνεις φαγητό μέχρι να γίνει σα καχεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.524 09-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.525 09-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ωχ,πες του να τον βαλει γρηγορα σε προγραμμα διαιτης μεχρι να γινει κοκκαλιαρης...Μετα μολις ερθει σπιτι σου ταισε τον τον αμπακο να στανιαρει Click για ανάπτυξη... Ναί θα του πώ σταμάτα να του δίνεις φαγητό μέχρι να γίνει σα καχεκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:24 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.524 09-07-08 20:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.525 09-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:25 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.525 09-07-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, αν πάρεις το γατάκι στη καμπίνα του αεροπλάνου, στο μετράνε σε ζυγαριά μαζί με τη γατοφόρο και σε χρεώνουν 15 ευρώ το κιλό Θα στείλω mail στον Andre να μειώσει τις μερίδες.. Click για ανάπτυξη... Λες και θα φερεις τον Godzilla Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #16.526 09-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα τι βλακειες ειναι αυτα...Εγω θυμαμαι οταν ερχομουν πισω στην Ελλαδα και τι δεν επαιρνα μαζι μου μεσα στην καμπινα χωρις να μου ζυγισουν τιποτα... Click για ανάπτυξη... Ναί αλλά δεν είχες γάτες μαζί Τι να σου πώ μακάρι να μην είναι έτσι αλλά επικοινώνησε μπροστά μου με την εταιρεία αφού της το ζήτησα και μου είπαν αυτόΕν τω μεταξύ δεν είναι χρέωση της συγκεκριμένης εταιρείας απ'οτι κατάλαβα, αλλά είναι στάνταρ χρέωση απο την ΙΑΤΑ νομίζω, κάπως ετσι λέγεται και ισχύει σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Ο erefer έγραψε: #16.527 09-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Λες και θα φερεις τον Godzilla Click για ανάπτυξη... Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.528 09-07-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί και σου χρεώνουν τους παραπάνω τόνους επειδή κινδυνεύει το αεροπλάνο να πέσει Και πληρώνεις και άλλα 4 ευρώ, ξέχασα να σου πώ για τη γατοφόρο, επειδή είναι μες τη καμπίνα του αεροπλάνου Χώρια απο το ζύγισμα στο αεροδρόμιο οπου το βάρος της το πληρώνεις αφού συνυπολογίζεται με το γατάκι.. υπόθεση κουκουρούκου σου λέω Click για ανάπτυξη... Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 20:50 Ο erefer έγραψε: #16.529 09-07-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πες του Andre την ημερα που θα τον παρεις να μην το ταισει καθολου γιατι μετα θα πληρωσεις το εξτρα βαρος απο το φαι που εχει φαει Click για ανάπτυξη... Τι μια ημέρα, μόνο? Μια βδομάδα πριν θα του πώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο πυρροθριξ: #16.530 09-07-08 21:04 απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:05 Ο erefer έγραψε: #16.531 09-07-08 21:05 Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σου Δανάη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.532 09-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο μενα γεια σας προς το παρον αγορια...μπορει να τα πουμε αργοτερα αν ειστε μεσα.. Click για ανάπτυξη... Γεια!Τα λεμε μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Ο erefer έγραψε: #16.533 09-07-08 21:12 Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.534 09-07-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:16 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.535 09-07-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή για τουαλέτες και τετοια εχεις κοιτάξει τιποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:17 Ο erefer έγραψε: #16.536 09-07-08 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μπα...Απο Αυγουστο θα αρχισω να οργανωνομαι... Click για ανάπτυξη... Και εγώ για τότε σκέφτομαι, εκτός αν τύχει και πάω ποιο νωρίς σε κανα pet shop... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:19 Ο erefer έγραψε: #16.537 09-07-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εχω σκοπο μια μερα τον Αυγουστο να παω στα Pet City στην Λ.Βουλιαγμενης να το κατεβασω ολο ωστε να ειμαι ετοιμος οταν ερθει ο Πλατωνας Click για ανάπτυξη... Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.538 09-07-08 21:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ πιθανό είναι να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα με τη Γιούλη στο mega pet city που ειναι στη περιοχή της και να εξοπλιστώ κατάλληλα Click για ανάπτυξη... Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.539 09-07-08 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 825 826 827 828 829 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 827 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σε εχω κοψει εγω...Θα παρασυρθεις,θα τα παρεις ολα και μετα δεν θα εχεις σπιτι να μεινεις Click για ανάπτυξη... Λές να πουλήσω και το σπίτι μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 21:31 Ο erefer έγραψε: #16.540 09-07-08 21:31 Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φεύγώ μπορεί να μπώ πιο αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.