Birman-maniacs

αυτα που λεει δεν στεκουν βεβαια...απορω ποσο τυχεροι ειστε και επιβιωσαν τα γατακια γιατι δεν βαζουμε ποτε Α με Β γατια μαζι...

Εγω απορω ποσο τυχεροι ειναι οι εκτροφεις αυτοι και ακομα ζουνε με την βλακεια που τους δερνει:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρωτησα σημερα αν μπορουν να μας κανουν την εξεταση,περιμενω απαντηση.Αλλα μου ειπε η Γιουλη οτι υπαρχει και καποιος που τα κανει Αθηνα..

ναι απλα για να μην μπαινετε στη διαδικασια το ειπα...καντε οτι θελετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω απορω ποσο τυχεροι ειναι οι εκτροφεις αυτοι και ακομα ζουνε με την βλακεια που τους δερνει:lol::lol:

οντως...:lol::lol:

εσενα σου ειπαν για τον μικρο τιποτα?οι για τους γονεις?:hmm:

Ο Θοδωρής βάζω στοίχημα πως πήγε Γαλλία να κλέψει το Πλάτωνα:lol:

Οχι ακομα...Εντος των ημερων ισως:lol:

ρωτησα σημερα αν μπορουν να μας κανουν την εξεταση,περιμενω απαντηση.Αλλα μου ειπε η Γιουλη οτι υπαρχει και καποιος που τα κανει Αθηνα..
Εμένα η Ina μου είπε οτι θα τη κάνει την εξέταση, καλό είναι να ξεμπερδεύουμε εκεί, γιατί εδώ είναι σαν να ψάχνεις στη Ζιμπάμπουε να τα κάνεις αυτά:D

Εμένα η Ina μου είπε οτι θα τη κάνει την εξέταση, καλό είναι να ξεμπερδεύουμε εκεί, γιατί εδώ είναι σαν να ψάχνεις στη Ζιμπάμπουε να τα κάνεις αυτά:D

ναι αφου θα παει στον κτηνιατρο, να τελειωνετε μια και καλη!;)

οντως...:lol::lol:

εσενα σου ειπαν για τον μικρο τιποτα?οι για τους γονεις?:hmm:

Οχι δεν ρωτησα θα της στειλω και εγω e-mail...

ναι αφου θα παει στον κτηνιατρο, να τελειωνετε μια και καλη!;)
Ακριβώς:) Που να κάθεσαι τώρα να ψάχνεις εδώ μέντιουμ και καφετζούδες καλές για να σου πούν τι ομάδα αίματος είναι:lol:

Ακριβώς:) Που να κάθεσαι τώρα να ψάχνεις εδώ μέντιουμ και καφετζούδες καλές για να σου πούν τι ομάδα αίματος είναι:lol:

σωστο σωστο:lol:

Ετσι δουλειά γιατί οι κροκέτες του Πλάτωνα είναι ακριβές!:lol::lol::lol:

Ναι,θα ζητησω και αυξηση γιατι εχω ενα παιδι να μεγαλωσω:lol::lol:

Ναι,θα ζητησω και αυξηση γιατι εχω ενα παιδι να μεγαλωσω:lol::lol:

επιδομα παιδιου δεν παιρνεις,αααα!!:D

Μέχρι το Σεπτέμβρη θα ξέρεις σίγουρα:lol:

Της εστειλα ενα e-mail πριν μια βδομαδα και μου απαντησε σημερα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back