Birman-maniacs

κουκου σοκολατούλη! ωραίο ήταν! αλλά πιο καλή η φάβα της μαμάς :lol:

Μιλησε η εμπειρια γι'αυτο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι δε κοιμασαι εσυ τετοια ωρα?? ήπιες πάλι κανένα χυμό βραδιάτικα?:hmm:

Οχι εβλεπα ενα εργο...Τους χυμους τους εχω κοψει τα βραδια:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά πότε ακριβώς θα τον πάρεις το Πλάτωνα?

τελικά πότε ακριβώς θα τον πάρεις το Πλάτωνα?

Tην Δευτερα θα παω να κλεισω εισιτηριο μιας και την Κυριακη θα παραλαβω τα λεφτα που χρειαζομαι:D οποτε λεω να κλεισω για 21 Σεπτεμβριου που πεφτει και Κυριακη...

Tην Δευτερα θα παω να κλεισω εισιτηριο μιας και την Κυριακη θα παραλαβω τα λεφτα που χρειαζομαι:D οποτε λεω να κλεισω για 21 Σεπτεμβριου που πεφτει και Κυριακη...
δηλαδη στις 21 σεπτεμβρίου μαζί θα φτάνουμε στο Βενιζέλο με 3 γατιά? Φαντάζεσαι να φτάσουμε περίπου την ίδια ώρα?:lol:
Επίσης φαντάζεσαι το κόσμο που θα μας χαζεύει με τις γατοφόρους?:lol:

δηλαδη στις 21 σεπτεμβρίου μαζί θα φτάνουμε στο Βενιζέλο με 3 γατιά? Φαντάζεσαι να φτάσουμε περίπου την ίδια ώρα?:lol:

Μακαρι να φτασουμε μαζι θα ειναι μια εμπειρια...Η γατοφορος δεν πιστευω να τους κεντρισει το ενδιαφερον,εδω κουβαλανε αλλα και αλλα:lol:

Λεω να βαλω και χειροπεδες στο χερι μου και στην γατοφορο για να μην μου τον κλεψει κανεις:lol:

Καληνυχτα Γιουλη!Ονειρα γλυκα τα λεμε αυριο:)

καλα ε?θα γινει χαμος!!!!θα διοργανωσουμε Birman-party... θα πουμε και στη Βασια και την Αντα να ερθουν και θα ειμαστε ολοι...:up::up::up:

Kαλημέρα!!

Απόψε αφήσαμε τα παιδιά στο μπαλκόνι κι εμείς ανοίξαμε όλα τα πάράθυρα κι έκανε ένα ρεύμα μούρλια, ενώ δεν διαμαρτυρήθηκαν γιατί δροσίστηκαν κι αυτά... έριξε τούφες ο Μορφέας στο γατοσπιτάκι του κι η Καλυψώ στο γατόδεντρο!!!:lol:

Βασίλη τι ώρα αριβάρω τη Κυριακή?

Καλημερααααα:)

Καλημερααααα:)

Δανάκο ξέρεις ποιο κομμάτι θα μπορούσες να πάρεις στο περιοδικό του mycat?
Η γάτα στην αρχαιότητα:cool:
ε???;)

Η Βάσια αν την ενδιαφέρει τα ιατρικά...:hmm:
Η Άντα κι εγώ την.... αναπαραγωγή;).... κι ο Βασίλης μηνιαίο αφιέρωμα στα Βιρμανάκια... κάτσε να σκεφτώ για το Θοδωρή τώρα...:hmm:

Η Βάσια αν την ενδιαφέρει τα ιατρικά...:hmm:
Η Άντα κι εγώ την.... αναπαραγωγή;).... κι ο Βασίλης μηνιαίο αφιέρωμα στα Βιρμανάκια... κάτσε να σκεφτώ για το Θοδωρή τώρα...:hmm:
πως κανουμε ανταυγεια στις βιρμανιας?:P

πως κανουμε ανταυγεια στις βιρμανιας?:P
αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις?:lol:
θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?:P:lol:ε... σοκολατούλη πλατινέ?

Kαλημέρα:D Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε?:up: Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05:)

Kαλημέρα:D Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε?:up: Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05:)
ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της...:lol:

H εκτροφεας μου απαντησε σχετικα με την ομαδα αιματος αυθημερον(δοξα το Θεο:lol:) :

Be Happy and Bliss, the parents of Duran have there bloodtest, all my cats are A, so Duran is obligatory A too .............
It's not a problem for you because Duran can not reproduce. You can have problem also if he reproduce whith another blood group !
It's OK for me for sunday of 21st of September.

Have a good week end.
Magali.

Η προταση με τα κοκκινα δε μου αρεσε αν και στην επομενη γραφει λες και μπορει(μπορει και καλα να εννοει οτι δεν μπορει να αναπαραχθει επειδη δεν ειναι breed quality) ...Βασια αυτο που λεει με την ομαδα αιματος ευσταθει?

Αυτη η εκτροφεας ειναι το κατι αλλο...Εκτος του οτι αργει να απαντησει,πρεπει να λυνω και τον γριφο γυρω απο τα λεγομενα της για να καταλαβω τι εννοει:hmm::/:
Θοδωρή ρώτα την αν υπογράφεις συμβόλαιο οτι πρεπει να τον στειρώσεις σε κάποια ηλικία ή οτι δεν επιτρέπεται απο τον εκτροφέα να ζευγαρώσει, γιατί κατι τετοιο μου μυρίζει εδώ..

Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back